Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) U mnie intensywny czas i jakos tak nie ogarniałam forum.

Byłam wczoraj u gina i Gustaw juz ma 195 g, rosnie ładnie, pokazał wszystko pięknie do pomiarów, potwierdziła się też płeć, widać było wyraźnie siusiaczka i worek mosznowy :) ech, niechże będzie już chociaż kwieeeecień :D

Ściski i miłego przedświątecznego tygodnia! :)

Szczesliwa ledwo zywa, nick nieaktualny, PatkaPP, nick nieaktualny, MaMaMi83, Agata :), Kruszynka91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Moł wrote:
    Hej dziewczyny :) U mnie intensywny czas i jakos tak nie ogarniałam forum.

Byłam wczoraj u gina i Gustaw juz ma 195 g, rosnie ładnie, pokazał wszystko pięknie do pomiarów, potwierdziła się też płeć, widać było wyraźnie siusiaczka i worek mosznowy :) ech, niechże będzie już chociaż kwieeeecień :D

Ściski i miłego przedświątecznego tygodnia! :)

Gratulacje ❤️ witamy kolejnego małego okruszka ❤️❤️ . Piękne i dość żadko spotykane imię wybraliście ❤️ .

Patrzeć jak szybko do Kwietnia minie , ten czas , tak tylko nam się wydaje że to się ciągnie , ja to już chciałabym Maj ;-) .

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusia

Biustonosze z targu są bardzo niskiej jakoś i właśnie dlatego masz obwisle piersi one deformuja kształt piersi są źle skrojone i dlatego tak jest. Ja mam właśnie też taki rozmiar 85F/G zerknij sobie w necie na biustonosze Konrad naprawdę polecam są genialne dobrze skrojone odciazaja kręgosłup i piersi są naprawdę w nich sexy
    Warto zainwestować w swoje zdrowie

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz na prenatalnych wyrostek chłopięcy sie objawil ale jeszcze czekaliśmy z pozbywaniem się sukienek i bodziaków w kokardki z ktorych corka wyrosła :D no a teraz już powoli mogę przejrzec ciuszki i eliminować róż :D hi hi

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari wrote:
    Szczęśliwa mamusia

Biustonosze z targu są bardzo niskiej jakoś i właśnie dlatego masz obwisle piersi one deformuja kształt piersi są źle skrojone i dlatego tak jest. Ja mam właśnie też taki rozmiar 85F/G zerknij sobie w necie na biustonosze Konrad naprawdę polecam są genialne dobrze skrojone odciazaja kręgosłup i piersi są naprawdę w nich sexy
    Warto zainwestować w swoje zdrowie

Ja mam tak już od lat te piersi więc nie jestem pewna czy to rzeczywiście wina biustonosza , nawet kremy stosowałam aby mi ten biust się podniósł niestety nic to nie dało moja siostra cioteczna też ma obwisły biust i małe te piersi a nie kupuje na targu tak jak ja może to nam w genach B-) , kiedyś w takim sklepie kupić chciałam biustonosz i więcej tam nie poszłam biustonosze jak dla starszych Pań .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 14:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa

Zapewniam Cię że to.wina biustonosza też miałam obwisle piersi i kilka lat noszę dobre biustonosz do kondycja piersi zdecydowanie lepsza. O to chodzi że odpowiednie podtrzymanie też nie dopuszcza do nadmiernego obwisania tej piersi. Rozmawiałam profesjonalnym doradcą od tych spraw i mówi że żaden porządny dobrze odviazajacy kręgosłup nie ma regulacji z przodu.

Jasne firm jest dużo.ja akurat poleca ta bo od nich tylko kupuje i się sprawdzają rewelacyjnie A modele i wybór jest ogromny i nie ma.to nic wspólnego z babciowa bielizna ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 14:13

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia wrote:
    Ja mam tak już od lat te piersi więc nie jestem pewna czy to rzeczywiście wina biustonosza , nawet kremy stosowałam aby mi ten biust się podniósł niestety nic to nie dało moja siostra cioteczna też ma obwisły biust i małe te piersi a nie kupuje na targu tak jak ja może to nam w genach B-) , kiedyś w takim sklepie kupić chciałam biustonosz i więcej tam nie poszłam biustonosze jak dla starszych Pań .

Jak od lat nosisz złe staniki, to jak te cycki mają być jędrne? Też mam spory biust, ale od nastolatki nosze dobre biustonosze, a nie łupinki i na swój biust nie narzekam nawet po ciąży. Serio zainwestuj w bielizne, jak jest zle to miekkie nos nawet na noc. Dobry, podtrzymujacy obwód i miski, które mieszczą całą pierś (trzeba dobrze wybrać spod pachy), a nie sutkozakrywacze i po 3 miesiącach zobaczysz różnicę.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest spoko sklep maja przeróżne marki gdzie Pani brafiterka pomaga dobrać rozmiar i naprawdę są super jakościowo biustonosze ale koszt to min 150 zł. Ja mam 75/80 a miseczkę tak d/e/f to zależy od firmy. Ale też kupuje od czasu do czasu takie za ok 20zl polskiej firmy coś na L... I strasznie je lubię super się noszą ładnie zbierają i w nich wchodzę w 80d. Mają jedną wadę szelki są słabej jakości więc używam je zazwyczaj po domu. Nigdy nie pamiętam nazwy tej firmy ale poznaje po papierowej metce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 14:26

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt sam biustonosz cudów nie zdziała, ale na pewno pomoże, chodzi tu o odpowiedni krój szycia, który mus być dopasowany do rozmiaru żeby te piersi dobrze podtrzymywał i korygował. Kremy specjalne na modelowanie biustu to strata pieniędzy, lepiej zainwestować w dobry olejek z naturalnych składników żeby ta skóra dostała trochę witamin i masować okrężnymi ruchami podszczypując żeby pobudzić krążenie, regularność jest ważna :) I oczywiście ćwiczenia, pompki, ciężarki itd. Jak już się ma obwisłe i zwiotczałe piersi to cudów się nie zdziała, jedynie trochę można pomóc, ale najlepsza to profilaktyka :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    Jak od lat nosisz złe staniki, to jak te cycki mają być jędrne? Też mam spory biust, ale od nastolatki nosze dobre biustonosze, a nie łupinki i na swój biust nie narzekam nawet po ciąży. Serio zainwestuj w bielizne, jak jest zle to miekkie nos nawet na noc. Dobry, podtrzymujacy obwód i miski, które mieszczą całą pierś (trzeba dobrze wybrać spod pachy), a nie sutkozakrywacze i po 3 miesiącach zobaczysz różnicę.

Wiem co noszę przecież zawsze mierzę i przymierzam czy pasują , a piersi miałam już obwisłe po pierwszym porodzie a raczej po karmieniu .

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktyde

Zgadzam się z Tobą. U mnie dokładnie efekt i robotę zrobiły dobrej jakości biustonosze i tak jak mówisz na noc noszę również biustonosz miękki. Bo fakt to że pasuje to nie oznacza że jest dobre. A wiadomo jaka jakość mają staniki z bazarow za 18 zł....bez poroanania. Ja myślę że lepiej mieć 3 porządne w szafie niż co miesiąc po 4 badziewia z których wychodzą druty

Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość

• Agata :) Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane!

ja już po wizycie :)
    znowu potwierdzona dziewczynka <3 hehe
    ruszała się jak szalona w brzuszku, tańcowała dla nas na całego :)

z małą wszystko w porządku, szyjka ok, łożysko wysoko, mała waży już 346g (+-51g)
    wg USG 20w2d czyli idealnie, serduszko 141 bpm:)

łapcie ujecie z filmiku <3
    f8f442e8ca892583med.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 15:11

nick nieaktualny, iwwk, Szczesliwa ledwo zywa, MaMaMi83, puszek369, PatkaPP, nick nieaktualny, Veri, Milka1991, Kruszynka91 lubią tę wiadomość

11.2020 cb 💔 06.2022 - 7tc 💔😔
    22cs - ⏸️💚
    9.12 -> 6+4, serduszko, 5mm
    23.12 -> 8+4, serduszko, 17mm
    16.01 - > 12+0 prenatalne
    preg.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję dziewczyny udanych wizyt :)

Menka888 lubi tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje udanych wizyt super że same dobre wieści mamy ;)

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ze dzieciaki rosna i maja sie dobrze:)) a ja Wam powiem ze ubralam dzis pierwszy raz legginsy ciazowe i naprawdę mi wygodnie i cieplo w brzuch. I to chyba znak ze jednak brzuszek rosnie bo ciasno mi w jeansach juz

o148o7es5xrrd9s8.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje wizyt.
    Zgadzam się z opiniami dziewczyn na temat biustonosza, niestety za dobry trzeba zapłacić i najlepiej dobrać u brafiterki. U mnie mam fajny sklep tylko koszt to ok 200-250 zł, ale biust wygląda dobrze i najważniejsze to zdrowe dla kręgosłupa i samej piersi, źle dobrany biustonosz może ranić pierś i spowodować odkształcenia.
    Szczęśliwa mamusia biust nie obwisa od karmienia piersią, tylko od ciąży. Jednak przy kp należy pamiętać o prawidłowej pielęgnacji, czyli przez okres karmienie używamy dobrze dobranych stanikow :)

nick nieaktualny, Menka888 lubią tę wiadomość

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png

Wysłany: 18 grudnia 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na obiad jednak bigos:D i pani w zaprzyjaźnionym sklepie zobaczyla co kupuje to mowi bedzie syn;D a ja juz nic nie wiem wszyscy pytają. Przyjaciolka mi mowi ze zawsze widziala mnie z gromadka chlopcow. Mysle ze chlopczykowi było by lepiej bo ja nawet kucyka porządnego zrobic nie umiem i zawsze z facetami lepiej sie dogadywalam

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ledwo

Haha ja też zawsze z facetami lepiej się dogadywalam i faktycznie syna lepiej mi się chowa jak córkę dziewczynki są trudniejsze chyba w wychowaniu . Dobrze że u nas w brzuchu drugi syn :) A tam.najwanziejsze żeby zdrowy.

Podziwiam ja leginsy ciążowe noszę od 12 tygodnia bo brzuch mi wysadzilo jak nie powiem co

Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość

Wysłany: 18 grudnia 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to ten brzuch raczej wolno rosnie ale wiem ze z dnia na dzień moze mnie niezle wybrzuszyc:D

o148o7es5xrrd9s8.png
  • KasiuniaH Przyjaciółka

Wysłany: 18 grudnia 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po dzisiejszej wizycie. Emilka ma 365 g i wszystko z nią ok. Będzie dziewczynka :) cieszymy się. Jutro wiecej info na polowkowych.

Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, nick nieaktualny, iwwk, MaMaMi83, Agata :), PatkaPP, nick nieaktualny, Milka1991, Kruszynka91 lubią tę wiadomość

km5sj48adanxrso3.png

f2w39n73gdywzzbm.png
‹‹ 491 492 493 494 495 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ