Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
U mnie intensywny czas i jakos tak nie ogarniałam forum.
Byłam wczoraj u gina i Gustaw juz ma 195 g, rosnie ładnie, pokazał wszystko pięknie do pomiarów, potwierdziła się też płeć, widać było wyraźnie siusiaczka i worek mosznowyech, niechże będzie już chociaż kwieeeecień
Ściski i miłego przedświątecznego tygodnia!Szczesliwa ledwo zywa, Oleander, PatkaPP, Szczęśliwa Mamusia, MaMaMi83, Agata :), Kruszynka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPani Moł wrote:Hej dziewczyny
U mnie intensywny czas i jakos tak nie ogarniałam forum.
Byłam wczoraj u gina i Gustaw juz ma 195 g, rosnie ładnie, pokazał wszystko pięknie do pomiarów, potwierdziła się też płeć, widać było wyraźnie siusiaczka i worek mosznowyech, niechże będzie już chociaż kwieeeecień
Ściski i miłego przedświątecznego tygodnia!
Gratulacje ❤️ witamy kolejnego małego okruszka ❤️❤️ . Piękne i dość żadko spotykane imię wybraliście ❤️ .
Patrzeć jak szybko do Kwietnia minie , ten czas , tak tylko nam się wydaje że to się ciągnie , ja to już chciałabym Maj.
-
nick nieaktualnySzczęśliwa mamusia
Biustonosze z targu są bardzo niskiej jakoś i właśnie dlatego masz obwisle piersi one deformuja kształt piersi są źle skrojone i dlatego tak jest. Ja mam właśnie też taki rozmiar 85F/G zerknij sobie w necie na biustonosze Konrad naprawdę polecam są genialne dobrze skrojone odciazaja kręgosłup i piersi są naprawdę w nich sexy
Warto zainwestować w swoje zdrowieSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz na prenatalnych wyrostek chłopięcy sie objawil ale jeszcze czekaliśmy z pozbywaniem się sukienek i bodziaków w kokardki z ktorych corka wyrosła
no a teraz już powoli mogę przejrzec ciuszki i eliminować róż
hi hi
Szczęśliwa Mamusia, Oleander lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamari wrote:Szczęśliwa mamusia
Biustonosze z targu są bardzo niskiej jakoś i właśnie dlatego masz obwisle piersi one deformuja kształt piersi są źle skrojone i dlatego tak jest. Ja mam właśnie też taki rozmiar 85F/G zerknij sobie w necie na biustonosze Konrad naprawdę polecam są genialne dobrze skrojone odciazaja kręgosłup i piersi są naprawdę w nich sexy
Warto zainwestować w swoje zdrowie
Ja mam tak już od lat te piersi więc nie jestem pewna czy to rzeczywiście wina biustonosza , nawet kremy stosowałam aby mi ten biust się podniósł niestety nic to nie dało moja siostra cioteczna też ma obwisły biust i małe te piersi a nie kupuje na targu tak jak ja może to nam w genach, kiedyś w takim sklepie kupić chciałam biustonosz i więcej tam nie poszłam biustonosze jak dla starszych Pań .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 14:11
-
nick nieaktualnySzczęśliwa
Zapewniam Cię że to.wina biustonosza też miałam obwisle piersi i kilka lat noszę dobre biustonosz do kondycja piersi zdecydowanie lepsza. O to chodzi że odpowiednie podtrzymanie też nie dopuszcza do nadmiernego obwisania tej piersi. Rozmawiałam profesjonalnym doradcą od tych spraw i mówi że żaden porządny dobrze odviazajacy kręgosłup nie ma regulacji z przodu.
Jasne firm jest dużo.ja akurat poleca ta bo od nich tylko kupuje i się sprawdzają rewelacyjnie A modele i wybór jest ogromny i nie ma.to nic wspólnego z babciowa bieliznaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 14:13
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Ja mam tak już od lat te piersi więc nie jestem pewna czy to rzeczywiście wina biustonosza , nawet kremy stosowałam aby mi ten biust się podniósł niestety nic to nie dało moja siostra cioteczna też ma obwisły biust i małe te piersi a nie kupuje na targu tak jak ja może to nam w genach
, kiedyś w takim sklepie kupić chciałam biustonosz i więcej tam nie poszłam biustonosze jak dla starszych Pań .
Jak od lat nosisz złe staniki, to jak te cycki mają być jędrne? Też mam spory biust, ale od nastolatki nosze dobre biustonosze, a nie łupinki i na swój biust nie narzekam nawet po ciąży. Serio zainwestuj w bielizne, jak jest zle to miekkie nos nawet na noc. Dobry, podtrzymujacy obwód i miski, które mieszczą całą pierś (trzeba dobrze wybrać spod pachy), a nie sutkozakrywacze i po 3 miesiącach zobaczysz różnicę. -
U nas jest spoko sklep maja przeróżne marki gdzie Pani brafiterka pomaga dobrać rozmiar i naprawdę są super jakościowo biustonosze ale koszt to min 150 zł. Ja mam 75/80 a miseczkę tak d/e/f to zależy od firmy. Ale też kupuje od czasu do czasu takie za ok 20zl polskiej firmy coś na L... I strasznie je lubię super się noszą ładnie zbierają i w nich wchodzę w 80d. Mają jedną wadę szelki są słabej jakości więc używam je zazwyczaj po domu. Nigdy nie pamiętam nazwy tej firmy ale poznaje po papierowej metce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 14:26
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Fakt sam biustonosz cudów nie zdziała, ale na pewno pomoże, chodzi tu o odpowiedni krój szycia, który mus być dopasowany do rozmiaru żeby te piersi dobrze podtrzymywał i korygował. Kremy specjalne na modelowanie biustu to strata pieniędzy, lepiej zainwestować w dobry olejek z naturalnych składników żeby ta skóra dostała trochę witamin i masować okrężnymi ruchami podszczypując żeby pobudzić krążenie, regularność jest ważna
I oczywiście ćwiczenia, pompki, ciężarki itd. Jak już się ma obwisłe i zwiotczałe piersi to cudów się nie zdziała, jedynie trochę można pomóc, ale najlepsza to profilaktyka
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Jak od lat nosisz złe staniki, to jak te cycki mają być jędrne? Też mam spory biust, ale od nastolatki nosze dobre biustonosze, a nie łupinki i na swój biust nie narzekam nawet po ciąży. Serio zainwestuj w bielizne, jak jest zle to miekkie nos nawet na noc. Dobry, podtrzymujacy obwód i miski, które mieszczą całą pierś (trzeba dobrze wybrać spod pachy), a nie sutkozakrywacze i po 3 miesiącach zobaczysz różnicę.
Wiem co noszę przecież zawsze mierzę i przymierzam czy pasują , a piersi miałam już obwisłe po pierwszym porodzie a raczej po karmieniu .
-
nick nieaktualnyAktyde
Zgadzam się z Tobą. U mnie dokładnie efekt i robotę zrobiły dobrej jakości biustonosze i tak jak mówisz na noc noszę również biustonosz miękki. Bo fakt to że pasuje to nie oznacza że jest dobre. A wiadomo jaka jakość mają staniki z bazarow za 18 zł....bez poroanania. Ja myślę że lepiej mieć 3 porządne w szafie niż co miesiąc po 4 badziewia z których wychodzą drutySzczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
hej kochane!
ja już po wizycie
znowu potwierdzona dziewczynkahehe
ruszała się jak szalona w brzuszku, tańcowała dla nas na całego
z małą wszystko w porządku, szyjka ok, łożysko wysoko, mała waży już 346g (+-51g)
wg USG 20w2d czyli idealnie, serduszko 141 bpm:)
łapcie ujecie z filmiku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 15:11
Oleander, iwwk, Szczesliwa ledwo zywa, MaMaMi83, puszek369, PatkaPP, Ciasteczko777, Veri, Milka1991, Kruszynka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super ze dzieciaki rosna i maja sie dobrze:)) a ja Wam powiem ze ubralam dzis pierwszy raz legginsy ciazowe i naprawdę mi wygodnie i cieplo w brzuch. I to chyba znak ze jednak brzuszek rosnie bo ciasno mi w jeansach juz
Menka888 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje wizyt.
Zgadzam się z opiniami dziewczyn na temat biustonosza, niestety za dobry trzeba zapłacić i najlepiej dobrać u brafiterki. U mnie mam fajny sklep tylko koszt to ok 200-250 zł, ale biust wygląda dobrze i najważniejsze to zdrowe dla kręgosłupa i samej piersi, źle dobrany biustonosz może ranić pierś i spowodować odkształcenia.
Szczęśliwa mamusia biust nie obwisa od karmienia piersią, tylko od ciąży. Jednak przy kp należy pamiętać o prawidłowej pielęgnacji, czyli przez okres karmienie używamy dobrze dobranych stanikowSamari, Menka888 lubią tę wiadomość
-
A na obiad jednak bigos:D i pani w zaprzyjaźnionym sklepie zobaczyla co kupuje to mowi bedzie syn;D a ja juz nic nie wiem wszyscy pytają. Przyjaciolka mi mowi ze zawsze widziala mnie z gromadka chlopcow. Mysle ze chlopczykowi było by lepiej bo ja nawet kucyka porządnego zrobic nie umiem i zawsze z facetami lepiej sie dogadywalam
-
nick nieaktualnySzczęśliwa ledwo
Haha ja też zawsze z facetami lepiej się dogadywalam i faktycznie syna lepiej mi się chowa jak córkę dziewczynki są trudniejsze chyba w wychowaniu . Dobrze że u nas w brzuchu drugi synA tam.najwanziejsze żeby zdrowy.
Podziwiam ja leginsy ciążowe noszę od 12 tygodnia bo brzuch mi wysadzilo jak nie powiem coSzczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
My po dzisiejszej wizycie. Emilka ma 365 g i wszystko z nią ok. Będzie dziewczynka
cieszymy się. Jutro wiecej info na polowkowych.
Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, Oleander, iwwk, MaMaMi83, Agata :), PatkaPP, Ciasteczko777, Milka1991, Kruszynka91 lubią tę wiadomość