Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja właśnie wstałam.ogarniam się i jadę na paznokcie co by być piękna na święta haha
noc miałam okropna śniły mi się głupoty totalne obudziłam.sie az mnie przy sercu klulo. Wrócę to jedziemy do teściów z dzieciakami.
Miłego dnia i trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty dajcie znać jak rosną nasze forumowe smerfiki -
KasiuniaH wrote:Mnie szykowanie kuchenne zawsze omija, jedynie pomagałam lepic. Wszyscy wiedzą że ja nienawidzę gotować wiec mnie nie angażują. Jedynie co to choinke moge ubrać i szykuję stół.
O to witaj w klubie. Kuchnia to zdecydowanie nie moje miejsce. Wolę gwoździe przybijac niż gotowaćKasiuniaH lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
U mnie dodatkowo oprócz tego co pisalyscie jest zawsze zupa z suszonych śliwek z kaszą. Zna ktoś?
Dzisiaj mam polowkowe ale dopiero o 17.
Wczoraj piekłam pierniczki, zmienialam zasłony, ubieralam choinkę, sprzatalam łazienkę i przybieralam balkon. Jakoś sporo energii miałam, ale wieczorem jak padlam na kanapę to wstać nie mogłam tak mnie kręgosłup w krzyżu bolał... Ale mam już trochę porobione a ja dziś też zrobię paznokcie na świętaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 08:31
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie ze zwyczajów jest wkladanie łuski karpia do portfela i nosi się ją przez cały rok. Tak to standard wolne miejsce dla wędrowca, sianko pod obrus. U mnie wszyscy śpiewamy kolędy
Z potraw u nas wszystko bez mięsa bo np u mojego męża jedzą mięso w wigilię. Co do potraw barszcz, pierogi-u nas się smazy pierogi potem podpieka w piekarniku, przepis mojej prababci z Litwy, tak samo jak kisiel z żurawiny, ryba na milion sposobów, karp smażony, śledzie w occie, losos wędzony, pstrąg w galarecie, kotlety rybne w takim sosie po grecku, krokiety z kapusta i grzybami, sałatka jarzynowa, chleb, sernik, makowiec.
Powodzenia na wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 09:11
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Powodzenia dziewczyny na wizytach dziś
Ja ściągnęłam w październiku paznokcie i dałam im trochę odżyć, ale w niedzielę będę robićMam swój zestaw do hybryd więc nie muszę wychodzić do kosmetyczki, może kupię sobie dzisiaj jakiś nowy lakier świąteczny
Strasznie mi ten wąsik i bródka rosną, wcześniej wystarczyło wyrywanie raz dwa pęsetą kilku włosków, ale teraz już musiałam plastry kupić, bo chyba pół dnia bym to rwała wszystko. Ogólnie to będzie pełne odpicowanie siebie na święta haha.
-
MaMaMi ja miałam cały czas robione u kosmetyczki żele i potem jak zaczęłam robić sama hybrydę to paznokcie ok, ale tylko jak ściągałam je pilniczkiem, raz jak użyłam acetonu, bo chciałam szybciej hybrydy ściągnąć to zrobił się straszny papier z nich, wyglądały fatalnie, teraz dochodziły do siebie. Mam nauczkę, że nigdy więcej nie ściągam acetonem tylko wolę się już przemęczyć tym pilnikiem i wspomóc frezerką. A dużo dziewczyn ściąga acetonem i nic się nie dzieje.
-
Hej hej co tam ciekawego ?
Dawno mnie nie było bo mam problem z internetem raz działa raz nie działa i ostatnio w ogóle was nie czytałam bo nie mogłam nawet wejść na forum.
U mnie choinka już od soboty ubrana oczywiście żywazakupy na święta jeszcze nie zrobione wybierzemy się pewnie koło piątku soboty
Szymek ładnie się rusza, odróżniam już kiedy ma czkawkę
apetyt mam większy no i w końcu udało mi się przytyć i to w ciągu miesiąca 2.5kg
brzuszek rośnie zakładam tylko leginsy ciążowe zwykłych nie mogę z racji że mam nisko brzuch uwierają mnie nawet jak mam bardzo nisko z przodu. Zaraz po nowym roku lecę już na krzywą cukrową i 4 stycznia kolejna wizyta. Ostatnio polozna badała serduszko detektorem i chwalila że w 20 tyg czasem udaje jej się znaleźć i ładnie słychać i Szymek ładnie dał się zbadać ślicznie serduszko bilo aż na korytarzu było słychać
Nie mam jeszcze pomysłu na prezent dla mojego a zostało tylko kilka dni żeby kupić.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgo.
Super że u was okej no ty to gnasz u Ciebie już 22 tydzień ! Wow jak to leci masz termin jako jedna z pierwszychu mnie ciąża będzie rozwiązana 3.05 bo cesarke będę mieć ale nie przesuwam suwaka tylko ustawiony mam według om i tego jak mam w karcie ciąży mimo że znam termin zakończenia ciazy
-
nick nieaktualnyagao91 Moja droga sąsiadko popieram Samari ale mijają u Ciebie te tc
.
Co do tradycji świątecznych my to zawsze zostawialiśmy puste miejsce przy stole , potem jak już się dorosło to już tak nie było .
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja za to witam się już w 19 tc ❤️❤️ nie wiem jak i kiedy mi to mija , maleństwo często kopie mnie po pęcherzu nie dobre moje takie maleńkie ❤️ a już jak czuć . Niestety witam się choramam katar i boli mnie gardło , Ania oczywiście znów w nocy płakała i mam już tego dosyć a wczoraj wcaje drzemki nie miała myślałam że kota z nią dostanę . Dziś moja siostra ma bardzo ciężki i smutny dzień w jej rodzinie jest dziś kolejny pogrzeb
zmarł tata jej teściowej wszak miał 86 lat ale każdego szkoda . Samopoczucie oki tylko to zmęczenie i senność daje się we znaki .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 11:07
-
Hej dziewczyny!
ja tez sie obudzilam z jakas chrypka i kaszlem ale moze to tak tylko z rana bo czesto tak miewam do tego ten paskudny smog niechce odpuścić smierdzi na polu jak w wedzarni..facet dzis ma luz w pracy dzwonił ze juz wraca to bedziemy sprzatac troche tylko nadgarstek mi nie domaga boli jak ruszam reka:(
-
Cześć dziewczyny
Rzadko zaglądam, bo coś nie mogę się wbić.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Dzisiaj miałam mieć połówkowe, ale mi się znowu coś dzieję i pewnie ja będę głównie badana, a połówkowe pewnie mi przesunie na początek stycznia.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm