Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciasteczko77 wrote:to ja liczę na wyjście po chudsza niż przed - taki cel mamy z dietetyk ale ja serio jestem gruuubbaaa ... więc nie ma innej opcji
Teraz tak mi narobiłas smaku co do kawy - ale pijesz latte czy co ? Trzeba uważać na espresso ma b dużo kofeiny
Teraz to doceniam jednak etat (jednak jest zwolnienie) .. ale psychicznie cieżko mi wytrzymać.. nie sądziłam ze bede musiała juz na tym etapie tak uważać... lekarz nie zezwolił na powrót jeszcze ..
Piję latte na mleku bez laktozy.
Wy już o imionach? Jak to? Ja to się zastanawiam czy chcę znać płeć. -
Hej dziewczyny, ja mam dzisiaj słaby dzień, nie poszłam do pracy idę do lekarza. Jakieś dziwne stresowe kołatania w sercu. Mam pracę fizyczną, nie na warunki ciążowe, to mnie zaczęło mega stresować. Do tego kontakt z ciężkim klientem. Poprzednią ciążę straciłam i teraz tym bardziej się martwię Do tego dochodzi głupie uczucie, że przecież ciąża to nie choroba i mogłabym pracować, ale jak sobie pomyślę, że mogłabym spaść z drabiny, albo coś innego. Eh..
-
Ja bym tak nie mogla bez znajomosci plci Poprostu musze wiedziec!
Ale fakt mysle ze z imionami jest jeszcze duuuuzo czasu. My imie wybralismy 4 dni po narodzinach malej
Iwwk - moze i ciaza to nie choroba ale to wszystko takie glupie gadanie. Bo to nie choroba to nie znaczy ze moge w polu orac albo uprawiac himalajistyke. Trzeba na siebie uwazac i masz prawo zeby chuhac i dmuchac a szczegolnie jak stracilas poprzednia ciaze czego szczerze wspolczuje.. Wsluchaj sie w swoje cialo i wlasna intuicje, jesli nie masz na cos sily to tego nie rob, ty i dziecko jestescie najwazniejsze teraz : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 10:58
-
nick nieaktualny
-
Ja oczywiście chce dziewczynkę, narzeczony chłopca, ale niezależnie co będzie to będzie największe szczęście<3 dla dziewczynki mamy imię już od 3 lat haha dla chłopca gorzej, ale mamy ze 3 propozycje, jednak jeszcze żadne nie skradlo jakoś mojego serca.
-
Agata :) wrote:Ja oczywiście chce dziewczynkę, narzeczony chłopca, ale niezależnie co będzie to będzie największe szczęście<3 dla dziewczynki mamy imię już od 3 lat haha dla chłopca gorzej, ale mamy ze 3 propozycje, jednak jeszcze żadne nie skradlo jakoś mojego serca.
Jakos latwiej wybrac imie dla dziewczynki.. ale u nas jest tyle pieknych imion dla chlopcow ze chyba tez nie bede miala z tym problemuAgata :) lubi tę wiadomość
-
Goldfinch26 wrote:Dziewczyny jestem przerażona. Poszłam do toalety, wyciągam się A na papierze trochę krwi. Co prawda brązowej, ale jest. Takie plamki. Co robisz ? Iść do lekarza czy się wstrzymać?
-
Goldfinch26 wrote:Dziewczyny jestem przerażona. Poszłam do toalety, wyciągam się A na papierze trochę krwi. Co prawda brązowej, ale jest. Takie plamki. Co robisz ? Iść do lekarza czy się wstrzymać?
Miałam tak w sobotę i niedzielę, lekkie plamienie, zbiegło się mniej więcej z terminem @. Lepiej idź dla świętego spokoju. Boli Cie brzuch? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGoldfinch26 wrote:Dziewczyny jestem przerażona. Poszłam do toalety, wycieram się A na papierze trochę krwi. Co prawda brązowej, ale jest. Takie plamki. Co robić ? Iść do lekarza czy się wstrzymać?
Leć na IP powiedz co i jak obejrzą itp itd .
Ja mam synka i trzy córeczki chciałabym aby wreszcie synek się trafił . Gabrysia miała być synkiem od 4 MSC i tym wiedziałam nadchodzi dzień porodu a tu kolejna córeczka nawet nie macie pojęcia jak byłam w szoku wszystko pod chłopca naszykowalam a tu o taka niespodzianka . Przy mojej 5 ciąży dopiero na porodówce się o płci do wiedziałam przez cala ciążę Ania się skrywała tam gin mi mówił że widzi zarys warg sromowych słabo to było widać i tak żyłam w niepewności do samego dnia porodu, choć w głębi przeczuwałam że będzie Ania . Imiona też mamy już od dawna wybrane jak będzie kolejna córka to Madzia a jak uda się że synek to Łukasz .
I ja się przywitam .
Zawsze jak rano wstaję to mam zawroty głowy mdłości póki co nie mam i tak może być pokreci mi się trochę w głowie poleżę i wstaję robię śniadanie itp itd. Odebrała wyniki bety a dana Pani doktor a no rośnie rośnie, moje kochane dziewczynki a mama jak dzidzia będzie wyglądać kochane moje :-* :-* :-* . -
nick nieaktualny