Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzięki za kciuki mają moc !!
Na wizycie wszystko okej syn poprostu z położenia główkowego obrócil się i leży pośladkowo i to jest przyczyną tego uczucia bo na usg widziałam jak młody kopał mi centralnie po bliznie i nogami się odbija i wtedy w tym momencie było to dziwne uczucie. Szyjka ani drgnęła nadal ma 45 mm jest ufromowana ujścia zamknięte blizna po cc okej narazie nic się nie dzieje. Mam pierwsze zdjęcie buźki małego jest cudowny ♥️ mój syn został synem mały waży 448 gram! Lekarz powiedział że Jonatan to cudowne imię dla niego
Wizytę następną mam 4.02 o za 3 tygodnie idę na drinka do laboratoriumSzczęśliwa Mamusia, Alicja-33, iwwk, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, MaMaMi83, Milka1991, puszek369, 4me, Nistera, Ciasteczko777, Chusy, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
Samari
Super cieszę się bardzo. Nie ukrywam, że czekałam na info jak na szpilkach. Mój mały tez jest ułożony posladkowo wiec może to uczucie faktycznie jest od takiego ułożenia a nie od szyjkiSamari lubi tę wiadomość
-
Samari też już czekałam na wieści mimo iż nie wiem czemu byłam pewna że wszystko będzie grać!
kawał chlopaczka już masz
Milka to kciuki za Ciebie! To polowkowe? A dobra, doczytalan dokładnie, polowkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 18:36
Samari, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Oleander wrote:4me ja przytyłam 2kg ale przed ciążą miałam o 3 więcej niż bym chciała więc można powiedzieć, że mamy tak samo
MASAKRA.
Ale lacznie mam 65 i 176cm wzrostu wiec jeszcze sie nie tocze-psychicznie gorzej.
Ale mi ta waga skacze o 2kg w ta i z powrotem wiec jeszcze mam nadzieje. Zwlaszcza, ze Mikolaj przyniósł mi diete pudelkowa jeszcze ma miesiac wiec mam nadzieje, ze to przystopuje mocny wzrost wagi-tak bylo w grudniu.
-
Nistera wrote:U mnie już jest +6,5 kg, z synem przytyłam 30 wsumie ale mam nadzieję że teraz taki hardcore nie będzie
Ale w swieta to tak moja wina byłaSzczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
MaMaMi83 wrote:4me ja bym chciała przytyć 5kg. Psychicznie czulabym się lepiej.
Gdyby nie cukrzyca ciążowa pewnie też bym miala z +5. A tak pewnie jutro dostanę opierdziel od diabetologa bo mam tylko +1.5.
Z tego co widze to dziewczyny na diecie cukrzycowej malo tyja podczas ciazy.
Upps to moze to jednak nasze obzeranie jak tyjemy?!
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny ♥️ za wsparcie za wszystko jesteście mega kochane mimo że ja nie raz jestem czarownica obiecuje poprawę !!
Uff ulga dziewczyny czekam na wieści od was ♥️Szczęśliwa Mamusia, 4me, Milka1991, Szczesliwa ledwo zywa, Oleander lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wpadłam na chwilę by was nie stresować lecz podzielić się dobrą nowiną gdyż zrobiłam dziś test ciążowy i jest cień cienia słaba druga kreska ale jest w głębi duszy szczęśliwa z drogiej obawy ale będę się modliła do Boga o zdrowie kropeczki :*
Proszę was również o mocne kciuki dla nas i bardzo wam dziękuję za to :*
Trzymajcie się kochane jeśli chcecie możecie pisać na priv bo bardzo dobrze mi z wami było :* Pozdrawiam was gorąco :*Szczęśliwa Mamusia, 4me, iwwk, puszek369, Nistera, Szczesliwa ledwo zywa, Kruszynka91, Alicja-33, Ciasteczko777, MaMaMi83, ago91, Oleander, Milka1991, Chusy, Agata :), KarmeLoVe, PatkaPP, Pantera, skarb15 lubią tę wiadomość
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
nick nieaktualnySamari Super wieści ❤️❤️. Bardzo ładne imię wybraliście dla synka u nas to nadal temat tabu , a po ostatniej rozmowie z moim mężem to nie będę po prostu poruszać tematu .
Co do ułożenia dziecka to mój synek ma głowę po mojej lewej stronie brzusia , a po prawej ma nogi takie podłużne jakby leży jak w kołysce ❤️❤️ pięknie to wygląda ❤️❤️ .
Mileczko Kciuki mocno zaciskam.
Mamo dwójki Kochana jak miło że nas odwiedziłasz i że o nas pamiętasz❤️. Mocno trzymam kciuki z całego serca .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 18:53
Mamadwojki, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVeri wrote:Ankieta wypełniona i teraz wiem, że nic nie wiem
Chusy, przy okazji dopisz proszę synka u mnie, bo pisałam kiedyś, ale może przeoczyłaś.tak rzadko piszesz
Ściskam Was mocno !Veri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MaMaMi83 wrote:Powiem wam że wieczorny prysznic to chyba najprzyjemniejszy moment dnia. Jak zawsze szybko szybko tak teraz mogłabym stać i stać tak mnie ta woda relaksuje. Aż rodzinka puka czy żyje heheh
Choc czasem tak jak dzis bywam tak zmeczona, ze marzę o tym by buc juz w łóżku...
Ja jestem nocna sowa ale od dwoch dni tak malo spie, ze w po oracy padam ze zmeczenia. Leze juz dzis, jeszcze wstane na zeby i lekarstwa i o 21 spacjak dobrze, ze jutro piatek!!!
Dzwonilam dzis do tego swojego lekarza zapytac o te przeplywyale niestey nie odebral. Zawsze oddzwania zobaczymy czu oddzwoni i tym razem...