WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2019, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za kciuki mają moc !!

Na wizycie wszystko okej syn poprostu z położenia główkowego obrócil się i leży pośladkowo i to jest przyczyną tego uczucia bo na usg widziałam jak młody kopał mi centralnie po bliznie i nogami się odbija i wtedy w tym momencie było to dziwne uczucie. Szyjka ani drgnęła nadal ma 45 mm jest ufromowana ujścia zamknięte blizna po cc okej narazie nic się nie dzieje. Mam pierwsze zdjęcie buźki małego jest cudowny ♥️ mój syn został synem mały waży 448 gram! Lekarz powiedział że Jonatan to cudowne imię dla niego :)

Wizytę następną mam 4.02 o za 3 tygodnie idę na drinka do laboratorium :)

Szczęśliwa Mamusia, Alicja-33, iwwk, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, MaMaMi83, Milka1991, puszek369, 4me, Nistera, Ciasteczko777, Chusy, PatkaPP lubią tę wiadomość

• Alicja-33 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari
    Super cieszę się bardzo. Nie ukrywam, że czekałam na info jak na szpilkach. Mój mały tez jest ułożony posladkowo wiec może to uczucie faktycznie jest od takiego ułożenia a nie od szyjki

Samari lubi tę wiadomość

ckaidqk3lo2zh8dt.png

Aniołek 8tc 2016
    Aniołek 8tc 2017
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. A ja mam połówkowe o 20.30. Jeszcze tylko 2h :D

Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, Szczęśliwa Mamusia, Samari, Nistera lubią tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    preg.png
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari też już czekałam na wieści mimo iż nie wiem czemu byłam pewna że wszystko będzie grać! :D kawał chlopaczka już masz :D Milka to kciuki za Ciebie! To polowkowe? A dobra, doczytalan dokładnie, polowkowe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 18:36

Samari, Milka1991 lubią tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiedzialam ze jest i bedzie wszystko dobrze:)

Samari lubi tę wiadomość

o148o7es5xrrd9s8.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander wrote:
    4me ja przytyłam 2kg ale przed ciążą miałam o 3 więcej niż bym chciała więc można powiedzieć, że mamy tak samo :D
    Nieeee ja przed ciąża mialam 3 kg wiecej od swojej wagi bo przez stymulacje lekami przytylam tyle w miesiac. Tak liczac to ja mam 8kg :DDDD
    MASAKRA.

Ale lacznie mam 65 i 176cm wzrostu wiec jeszcze sie nie tocze-psychicznie gorzej.

Ale mi ta waga skacze o 2kg w ta i z powrotem wiec jeszcze mam nadzieje. Zwlaszcza, ze Mikolaj przyniósł mi diete pudelkowa jeszcze ma miesiac wiec mam nadzieje, ze to przystopuje mocny wzrost wagi-tak bylo w grudniu.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nistera wrote:
    U mnie już jest +6,5 kg, z synem przytyłam 30 wsumie ale mam nadzieję że teraz taki hardcore nie będzie :D
    Łoł nie strasz mnie! Jenny to musi byc ciezkie... Zwlaszcza, ze czasem to tycoe w ciazy naprawde nie zalezy od nas :/

Ale w swieta to tak moja wina była :D

Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:
    4me ja bym chciała przytyć 5kg. Psychicznie czulabym się lepiej.
    Gdyby nie cukrzyca ciążowa pewnie też bym miala z +5. A tak pewnie jutro dostanę opierdziel od diabetologa bo mam tylko +1.5.
    Czemu? Przeciez wcale nie jest powoedziane ze trzeba przytyc nie wiadomo ile. Mysle, ze na tym etapie dziecko wezmiw co potrzebuje a Ty obrywasz ;)

Z tego co widze to dziewczyny na diecie cukrzycowej malo tyja podczas ciazy.

Upps to moze to jednak nasze obzeranie jak tyjemy?! ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2019, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny ♥️ za wsparcie za wszystko jesteście mega kochane mimo że ja nie raz jestem czarownica obiecuje poprawę !!

Uff ulga dziewczyny czekam na wieści od was ♥️

Szczęśliwa Mamusia, 4me, Milka1991, Szczesliwa ledwo zywa, Oleander lubią tę wiadomość

• Mamadwojki Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wpadłam na chwilę by was nie stresować lecz podzielić się dobrą nowiną gdyż zrobiłam dziś test ciążowy i jest cień cienia słaba druga kreska ale jest w głębi duszy szczęśliwa z drogiej obawy ale będę się modliła do Boga o zdrowie kropeczki :*
    Proszę was również o mocne kciuki dla nas i bardzo wam dziękuję za to :*
    Trzymajcie się kochane jeśli chcecie możecie pisać na priv bo bardzo dobrze mi z wami było :* Pozdrawiam was gorąco :*

Szczęśliwa Mamusia, 4me, iwwk, puszek369, Nistera, Szczesliwa ledwo zywa, Kruszynka91, Alicja-33, Ciasteczko777, MaMaMi83, ago91, Oleander, Milka1991, Chusy, Agata :), KarmeLoVe, PatkaPP, Pantera, skarb15 lubią tę wiadomość

Victoria 10.11.2013r
    Pola 08.11.2015r
    27.01.2018 aniołek 5tc (*)
    27.09.2018 aniołki 6tc(*)
    Franuś 💙
    74dipiqvv0x8l1oc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2019, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari Super wieści ❤️❤️. Bardzo ładne imię wybraliście dla synka u nas to nadal temat tabu , a po ostatniej rozmowie z moim mężem to nie będę po prostu poruszać tematu .

Co do ułożenia dziecka to mój synek ma głowę po mojej lewej stronie brzusia , a po prawej ma nogi takie podłużne jakby leży jak w kołysce ❤️❤️ pięknie to wygląda ❤️❤️ .

Mileczko Kciuki mocno zaciskam ;-) .

Mamo dwójki Kochana jak miło że nas odwiedziłasz i że o nas pamiętasz ;-)❤️. Mocno trzymam kciuki z całego serca .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 18:53

Mamadwojki, Milka1991 lubią tę wiadomość

• iwwk Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama dwójki trzymam kciuki za Was! Na pewno wszystko będzie dobrze! :)

Mamadwojki lubi tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadwojki zaciska mocno kciuki. Dawaj znać co u ciebie.

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2019, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari - noooo :D super ! Widzisz :) ufff, możesz odetchnąć też :)
    Milka - kciuki za wizytę !!
    Mama dwójki!! Gratulacje i niech Kropek rośnie zdrowy !! Kciuki

U nas ułożenie cały czas było poprzeczne

Mamadwojki, Samari, Milka1991 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2019, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamodwojki

Powodzenia oby dzidziuś się rozwijał serce pięknie było A Ty za parę miesięcy będziesz się cieszyć tym co my teraz
    TrYmam kciuki i pozdrawiam Ciebie

• Veri Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ankieta wypełniona i teraz wiem, że nic nie wiem ;)

Chusy, przy okazji dopisz proszę synka u mnie, bo pisałam kiedyś, ale może przeoczyłaś.

puszek369 lubi tę wiadomość

qb3cg7rfwkxw9axa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2019, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veri wrote:
    Ankieta wypełniona i teraz wiem, że nic nie wiem ;)

Chusy, przy okazji dopisz proszę synka u mnie, bo pisałam kiedyś, ale może przeoczyłaś.
    Veri co u Was ??? Jak zdrówko i Synek :) tak rzadko piszesz
    Ściskam Was mocno !

Veri lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2019, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy

Jak będziesz możesz wpisać mi wizytę lekarską 4.02:) dziękuję

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam że wieczorny prysznic to chyba najprzyjemniejszy moment dnia. Jak zawsze szybko szybko tak teraz mogłabym stać i stać tak mnie ta woda relaksuje. Aż rodzinka puka czy żyje heheh

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:
    Powiem wam że wieczorny prysznic to chyba najprzyjemniejszy moment dnia. Jak zawsze szybko szybko tak teraz mogłabym stać i stać tak mnie ta woda relaksuje. Aż rodzinka puka czy żyje heheh
    Popieram :)

Choc czasem tak jak dzis bywam tak zmeczona, ze marzę o tym by buc juz w łóżku...
    Ja jestem nocna sowa ale od dwoch dni tak malo spie, ze w po oracy padam ze zmeczenia. Leze juz dzis, jeszcze wstane na zeby i lekarstwa i o 21 spac :D jak dobrze, ze jutro piatek!!!

Dzwonilam dzis do tego swojego lekarza zapytac o te przeplywyale niestey nie odebral. Zawsze oddzwania zobaczymy czu oddzwoni i tym razem...

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 551 552 553 554 555 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ