Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MaryJane wrote:
A ja już byłam nastawiona że rano pojadę na IP, cały dzień wczoraj mnie piekło i klulo podbrusze, ale normalnie w środku, okolicach jajników, i ciągnęło do środka. Taki piekacy ból, wyjątkowo nie jak na miesiączke. A że te łożysko jest przodujące to ja już panika, ale mąż był w nocy w pracy, nie chciałam sama, to mówię rano, a tu się okazuje że chyba przeszło po nocy trochę, zobaczymy w ciągu dnia. Może znowu rozciąganie i więzadła dają dziwne objawy
To są takie kłucia promieniujece do pochwy, napierajace na odbyt czasem, jakby ktoś tak mocno się wkłuwał? Przed chwilą miałam coś takiego, leżenie nie pomagało, nic, aż łzy w oczach się pojawiły, macica twarda, chodziłam to trochę zelżyło. Moja gin mówiła, że czasem takie napieranie i klucie na szyjkę jest jak się dziecko pośladkowo ułoży. Teraz mogę już leżeć, dalej czuję taki dyskomfort w podbrzuszu, ale młoda się rusza. W czwartek mnie dokładnie badała więc obstawiam, że to dziecko się tak dziwnie poprzekrecało. Mąż za chwilę wyjeżdża w delegację wróci we wtorek, nie wiem co ja zrobię jak się będzie powtarzać, ale przed chwilą myślałam, że wycieczka na IP mnie nie ominie.
-
iwwk wrote:To są takie kłucia promieniujece do pochwy, napierajace na odbyt czasem, jakby ktoś tak mocno się wkłuwał? Przed chwilą miałam coś takiego, leżenie nie pomagało, nic, aż łzy w oczach się pojawiły, macica twarda, chodziłam to trochę zelżyło. Moja gin mówiła, że czasem takie napieranie i klucie na szyjkę jest jak się dziecko pośladkowo ułoży. Teraz mogę już leżeć, dalej czuję taki dyskomfort w podbrzuszu, ale młoda się rusza. W czwartek mnie dokładnie badała więc obstawiam, że to dziecko się tak dziwnie poprzekrecało. Mąż za chwilę wyjeżdża w delegację wróci we wtorek, nie wiem co ja zrobię jak się będzie powtarzać, ale przed chwilą myślałam, że wycieczka na IP mnie nie ominie.
Dokładnie tak, dodatkowo uczucie takiego pieczenia w całym dole brzucha, jakby mnie tam coś paliło, ale z toaleta nie mam problemu więc to raczej nie pęcherz. Cały dzień tak miałam wczoraj, brałam magnez, nospe, przed spaniem też jeszcze i dziś jest o niebo lepiej. Czuję tak jak mówisz dyskomfort i coś czasem zakluje ale to już bez porównania. Na to wygląda że to nie jakaś patologia
Też jestem często na noc sama, bo mąż tak 2do3 razy w tygodniu dodatkowo idzie po dniowce na nocce. Wtedy jak się cos dzieje to nakręcam się do tego wszystkiego i nie myślę racjonalnie, kosmos
-
nick nieaktualnyOleander wrote:Samari gdzie zamawiałaś wyprawkę?
Ja zamawiam u polskiego producenta ciuchów dziecięcych Atina się firma nazywa na fb znajdziesz. A ja znam ich produkty bo moje dzieci jak były małe to tylko u nich ich ubieralam;)Oleander lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamari wrote:Ja zamawiam u polskiego producenta ciuchów dziecięcych Atina się firma nazywa na fb znajdziesz. A ja znam ich produkty bo moje dzieci jak były małe to tylko u nich ich ubieralam;)
jak i gdzie zamawiasz ?
-
nick nieaktualnyMoge napisac wam co zamowilam na taki start , potem będę dokupowac jak się mały urodzi :
1. Body kopertowe rozmiar 56 2 sztuki
2. Body kopertowe rozmiar 62 2 sztuki
3. Komplet kaftanik i spiochy 56 3 sztuki
4. Komplet kaftanik i spiochy 62 4 sztuki
5. Czapeczka pilotka wiązana i czapeczka nie wiązana po 1 sztuce
6. Okrycie kąpielowe 100x100 cm
7.wsad pościeli oraz poszewki do tego 1 komplet
8. Do wózka zestaw minky kołderką plus poduszka
9. Prześcieradło frotte
10. Polspiochy rozmiar 56 2sztuki
11. Polspiochy rozmiar 62 2 sztuki
12.pieluchy tetrowe białe 8 sztuk
13. Tetry kolorowe 2 sztuki
14. Flanelka 2 sztuki
15.pajac 1 sztuka na 56
16. Pajac 2 sztuki na 62 cm
Dodatkowo będę zamawiać duży rożek bawełniany z usztywnieniem z tej gabki lateksowe mam je już sprawdzone
https://allegro.pl/rozek-becik-niemowlecy-usztywniany-sliczne-wzory-i5182120598.html
A materac do łóżeczka kupię taki
https://allegro.pl/oferta/materac-trzywarstwowy-120x60-najgrubszy-na-allegro-7448346792
Ciasteczko777, Oleander lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiasteczko na fejsie do nich napisz wiadomość to oni wszystkie ceny zdjęcia produktów które będą Cię interesować wysla ci w wiadomaoci i wtedy co zamówisz to za pobraniem tobie wyśla.
I śmiało pytaj o ciuszki jakie Ciebie interesują doradza też co na początek kupić jak podpytasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 13:09
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Oleander wrote:
Narazie probuje sie na nia nie skusic bo szkoda mi kasy i miejsca w domu a cala pierwsza ciążę przezylam bez takiej poduszki i bylo mi dobrze:) ale jesli nie bede mogla spac w nocy to zmmienie zdanie.
Mam nadzieje, ze dzisiejsza noc to byl wyjatek spowodowany natlokiem zlych myśli
Chociaz mysle tez sobie, ze moze poprawne ulozenie podczas snu moze tez pozytywnie wplywac na te przeplywy... Ale to tylko taka moja teoriaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 13:46
Oleander lubi tę wiadomość
-
A ja śpię z jaśkiem między kolanami i jest mi mega wygodnie. Myślę że taka poduszka by mnie wkurzała. Duże to a ja lubię mieć przestrzeń. Jak mąż wstaje do pracy rozwalam się na całe lozko a mam ogromne 220x240. Taka poduszka ograniczałaby mi przestrzeń. Szwagierka kupiła ta w kształcie U i leży w domu użyta może z 3 razy. Myślała że może użyje jej przy karmieniu i tylko ja wkurzała.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
MaMaMi83 wrote:A ja śpię z jaśkiem między kolanami i jest mi mega wygodnie. Myślę że taka poduszka by mnie wkurzała. Duże to a ja lubię mieć przestrzeń. Jak mąż wstaje do pracy rozwalam się na całe lozko a mam ogromne 220x240. Taka poduszka ograniczałaby mi przestrzeń. Szwagierka kupiła ta w kształcie U i leży w domu użyta może z 3 razy. Myślała że może użyje jej przy karmieniu i tylko ja wkurzała.
Za to mam poduszke do karmienia iuzywana byla do KAZDEGO karmienia w domu. Ja jestem wysoka i szyja mi wymiekala od schylania sie do dziecka. To byla bardzo nienaturalna pozycja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurczę nie wiem czemu na tinypic nie mogę wstawić zdjęcia ale nastawilam na awatar to zdjęcie z dziś. Nie wiem czemu wbilam sobie do głowy ale wbiłam sobie że mam go nisko z dziewczynami mialam piłkę okrągłą brzuch był ładny okrągły od piersi a teraz mam takie jajo nie wiem czy tak ma być czy mi sie obniżył czy co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 16:44