Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChusy wrote:Roznica jest taka ze u mnie to nie mus, wcale nie musze jej posylac do zlobka bo nie pracuje. Moge z nia siedziec caly dzien. Ale widze poprostu ze ona jest znudzona w domu, a na spacerach wrecz ja ciagnie do dzieci. Mamuska z kolei nie jest juz teraz taka mobilna i bedzie z tym tylko coraz gorzej bo pozniej to ja sie bede za mala turlac .
Dzieki ze mi to powiedzialas 4me, wyglada na to ze moja corcia tez jest z tych zadnych przygod dzieciaczkow, wiec mam nadzieje ze nie bedzie plakac a przezyje fajne chwile z rowiesnikami.
Czy któraś z Was ma dalej mdłości/wymioty? Ja w tym tyg i dziś teżczy to serio nigdy nie minie?...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 07:57
-
nick nieaktualnyCiasteczko ja mam i liczę się z tym że tak zostanie już do końca ciąży. Dalej bardzo muszę pilnować żeby jeść co 2 godziny, mocniejsze kaszlnięcie kończy się "naciaganiem"itp
Apka Preglife pokazuje mi dziś równe 50% ciąży! Akurat jest niedziela to nawet pasuje żeby dziś świętować heheWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 08:28
iwwk, Samari lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChusy
Żłobek to są same plusy ja mam.porownanie córka zlobkowa A synek domowy bez porównania ! A zdrowy egoizm też jest potrzebny ja syna też pośle do przedszkola mimo że będę w domu najbliższy czas ale prze 3 dzieci chce też mieć trochę świętego spokojuChusy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak zawsze wiadomość niedzielna
Witam się w skończonym 22 tygodniu , jupiiii jutro wkraczamy w 23 tydzień (22+1)
P.s kiedy drinkujecie w laboratorium ? Ja zamówiłam w aptece glukoze cytrynowa i po 20.stycznia idę
Jakie statystyki pokazuje wam aplikacja??? U nas
55% ciąży za nami wkraczamy w 23 tydzien(22+0) 126 dni do poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 09:12
ago91, Oleander, iwwk, Ciasteczko777, Chusy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie 50,7% i 138 dni do porodu
Ciężką noc miałam, budziłam się co godzinę, potem od 4 do prawie 6 nie spałam, bo się przebudziłam, a za oknem odśnieżali dość głośno i ostatecznie wstałam 20 minut temu
Sypie u nas dalej, jest pięknie, ale z domu się nie ruszam, bo ślisko
-
U mnie dokladnie jak u Ciasteczko777 idziemy łeb w łeb , ciekawa jestem jaka rozbieżność przy porodzie będzie:D
Ja pije we wtorek już drugi raz mam nadzieję że ostatniWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 10:12
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do płci często jak nie wiem pewności na tym etapie to będzie dziewczynka, chłopca zwykle troszkę wcześniej widać że to konkretnie to hehe. U nas na prenatalnych chłopca lekarz zasugerował, potem mój potwierdził w 15 i 19 tygodniu, zresztą sami dokładnie widzimy co tam jest między nogami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA czy wasze przeczucia się sprawdziły względem płci ?? Że np. Czulyscie że będzie chłopiec i się sprawdziło albo chcilyacie bardzo córkę i będzie córka .
Wiqodmo że zdrowe to najważniejsze. Ale ja nie ukrywam że bardzo chciałam drugiego syna i jak się dowiedziałam że syn to płakałam że szczęścia taka prawda