Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sory dziewczyny za zasmiecanie forum bo to tak wygląda no ale nie wyrabiam wszystkie posty mi ucina a jak kopiuje to tylko pierwsze zdanie mi zostawia normalnie można się wkurw...
Jeszcze 1post mi został co mi urwalo tylko co tam było napisane... -
Chusy mój tp: 13.05.2019 córeczka Maja
Termin wizyty 1.02.2019
Dziś byłam na glukozie pewnie jak niektóre z was mam już to za sobą
Któraś z was też musi się kłuć heparyna? Ja się klulam clexane 0,4 teraz zamiennik tańszy neoparin
Jak tam Wasze kruszynki dużo fikaja? Moja dość często nawet gołym okiem czasem widać taka kulke
A brzuszki jak tam? Mój całkiem spory juzWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 12:25
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:Slodka bo nie można dodawać emotikonek. Jak dodajesz to ucina post.
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłodka O to tak jak ja najpierw synek potem trzy córeczki , i teraz synek ❤️ mam także aniołka w niebie .
Oj synek to chyba nie wie co to sen i cały czas mi dokucza szczególnie w nocy a to w pęcherz i po bokach jest nawet bardziej aktywny od Ani i często ma czkawki a brzuszek ja to uważam że mam małymój mąż mówi że głupoty gadam .
Pięknie e imię wybraliście dla córeczki.
Co do suwaczku to wejdź na suwaczki.pl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 12:30
slodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa mamusia już sobie ogarnę te suwaki trochę się pozapominalo ale ogólnie fajnie tu wrócić mile się wspomina
U mnie w nocy Maja jest grzeczna ale jak tylko się budzę to mi coś tam puknie. A mój Jaś to nocek nadal nie przesypia ale to tylko takie bryczenie żeby przykryć czy coś a nie tj kiedyś że Mleczko czy nosić trzeba więc i tak jest dobrze hehe ale jeszcze śpi że mną w sypialni dopiero koło kwietnia myślę o jego wyprowadzce do starszego hehe a jak jest u was dziewczyny?
A wy jakie macie imiona? Na pierwszej stornie chyba jeszcze ich za bardzo nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 12:36
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Alicja-33 wrote:Mamami jak cukry poranne?
Chusy wpisz mi proszę wizytę na 13.02 i wpisz mi proszę badanie ||| trymestru na 07.02
Słabo..... 93. Muszę dziś dalej zwiększyć insulinę. Tak mnie to wku.... że sobie nie wyobrażasz.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Ja po wizycie, nic ciekawego chyba, poza tym że pan doktor stwierdził że nic nie trzeba leczyć. Mam sobie kupić lactovaginal i tyle, w badaniu szyjka wygląda dobrze także dopiero pół roku po ciąży kontrolna cytologia bo nie wyszło nic czym by się trzeba przejmować
Kolejna wizyta 12 luty, wpisz Chusy proszę, to lekarz sprawdzi pomiary i dziecka i szyjki i zobaczy łożysko bo dziś tylko na sekundę głowice przyłożył sprawdzić tętno i mówił że łożysko dalej bardzo niskoSzczęśliwa Mamusia, iwwk, Oleander lubią tę wiadomość
-
Ja wlasnie bylam na zakupach bez pieniedzy...pierwszy raz w zyciu taki wstyd! Dobrze ze bylam tylko w takim osiedlowym sklepiku gdzie Pani dobrze mnie zna i jestem stala klientka to odlozyla rachunek i mowi zebym jutro podeszla ze dzis juz mam nie przychodzic. Dobrze ze sie nie wybralam do wiekszego sklepu i nie wpadlam w wir zakupowy bo bym chyba schowala sie pod ziemie...
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Słabo..... 93. Muszę dziś dalej zwiększyć insulinę. Tak mnie to wku.... że sobie nie wyobrażasz.
Mamami bardzo Ci współczuje... ja rano po nocy z miodem -88 dr pozwala bo cukry Ok, więc mogę pić miód..moj syrop gotowy to zbadam sobie cukier po spożyciu.. tylko poczekam za jakieś 2 godz bo zjadłam śniadanko i znowu ogóraski poszły w ruch ech - a podobno jak się choruje to cukier jest wyższy ?? Mamami a może to glukometr jest do bani?? A robiłaś to bad z krwi dot cukrów (ost 3 msc)?? Bo to aż dziwne że tak Ci rośnie..
trzustka jest bardzo kapryśna to prawda.
-
nick nieaktualnySzczęśliwa
A tam co się przejmujesz każdemu się może zdarzyć portfela zapomnieć to żaden wstyd
Ja to ostatnio wam pisałam jak chodziłam za kurtka zimowa to miałam takie jakieś totalne odmozdzeniu że w toalecie zostawiłam na woeszalu torebkę ! A tam wszystko.... dobrze że.alurat nikogo nie było w tej kabinie bo dopiero bym miała bigos....