Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPani Moł wrote:Hej dziewczyny
Ja dzis po wizycie, Gutek ładnie rośnie, ale nie ZA ładnie, co przy cukrzycy jest spokozasłanial dziś buziaka obiema rączkami, hi hi. Szyjka dluga i zamknięta, więc cieszę się, bo troszkę się i tę szyjkę obawiam przez wzgląd na noszenie na rękach 11 kg corki na co dzień.
Coreczka trochę zakatarzona i kaszląca, ech! Oby się nie rozchorowała na poważnie. -
nick nieaktualnyU mnie diabet oceniła po usg polowkowym (oglądała opis i zdjęcia), że wszystko Ok jak na cukrzyce (powiedziała że widać po wielkości i pomiarach, że wszystko dobrze z cukrami)- mamy prawie 50 centyl. Podobno to widać po wielkości maluszka już nawet w 20 tyg.
-
nick nieaktualny
-
Pani Moł, moja młoda wczoraj w 20+3 ważyła 653g także spoko u Ciebie z wagą, moja gin mówiła, że idzie prawidłowo
Szczesliwa wow, to rzeczywiście spory dzidziuś ! Ja następną wizytę mam w 28 tygodniu ciekawe ile wtedy będzie dzieć ważył.
Zamówiłam właśnie wózek i fotelik do samochoduZaraz zamawiam materacyk, łóżeczka właśnie szukam i w 5 10 15 mam jeszcze koszyk zapełniony paroma pierdółkami. Szaleństwo !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 19:04
Oleander, Pestkkaa, kama2784 lubią tę wiadomość
-
Iwwk, ja też jestem teraz na etapie poszukiwania łóżeczka. Masz jakieś już upatrzone wstępnie? Ja się ciągle zastanawiam czy motyw z wyciąganiem 3 szczebli jest potrzebny? Chciałabym kupić łóżeczko takie do 3 lat, które będzie mieć na pewno jeden bok ściągany. Tylko się głowię czy wyciąganie tych 3 szczebli jest potrzebne?
A tak to poza ciuszkami, które dostałam od mamy (odkupiła 2 torby ciuszków od koleżanki takie od 3 m-cy do 9 mc-y) i od rodziny na święta to nic jeszcze nie mam. W ciąży mam jakieś problemy z podejmowaniem decyzji i na nic się nie mogę zdecydować -
Fikus ja chyba wezmę to z barierką do tapczanika, jeszcze przeglądam inne, ale póki co to najbardziej mi odpowiada i do tego materac Hevea Baby Max
https://mamaania.com.pl/Biale-Lozeczko-tapczanik-2w1-MALO-z-szuflada-i-barierka?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=4607353219&gclid=Cj0KCQiAheXiBRD-ARIsAODSpWMbqlaH7dl_dlI-cE2ovzoACS2NsugYwF07Lq22q0V345HDVDSsv-kaAsj4EALw_wcB -
Iwwk też będziemy brać z tej strony tylko jeszcze między dwoma się wahamy
Chcemy z tymi wyciąganymi szczebelkami kupić, mała od siostry jak już była strasza miała zawsze wyciągnięte i w nocy sama do nich przychodziła a nie krzyczała Jak się budziła haha
Mamusiu, widziałam też tego posta no i się okazało że biedna ma cukrzycę ciążowa też to trochę waga dziecka się wyjaśniła
-
nick nieaktualnyFikus to pewnie sama sie przekonasz czy te wyjmowane szczebelki sie przydaja. Mi sie nie przydały. Ja synka w 2 ur przeniosłam na normalne lozko juz i do 2 lat z tego nie kozystalam bo jak je wyjeismy na próbę to wychodząc zaplatal sie kilka razy i spadł. Moze tez to wyjscie bylo za wąskie i musial sie przeciskać.
-
Kama, no właśnie to moje pierwsze dziecko, dlatego nie wiedziałam czy to rzeczywiście jest coś przydatnego
A wiadomo, chciałoby się wybrać jak najlepsze łóżeczko, ale z tyłu głowy mam też to co znajomi mówią, czyli że nie każde dziecko lubi spać w łóżeczku, więc nie chcę też jakoś dużo na nie wydać... I tak sobie kminie teraz te łóżeczka
-
A u nas wyjmowane szczebelki się sprawdziły. Młoda nie raz brała sobie np książeczkę wlazila sama do łóżeczka i oglądała albo jak ja w dzień kladlam spać to sobie sama wyszła jak się obudziła. Zamykane miała tylko na noc.
Na łóżko przeniosłam ja jak miała 2.5 rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 20:52
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
Puszek, a jesteś pewna że w tym łóżeczku Sundvik można wyciągnąć 3 szczebelki?
Mi się z Ikei podoba Gonatt i Stuva, ale właśnie nie widzę w opisie żadnego łóżeczka z Ikei żeby pisali o wyciąganych szczebelkach. Chyba muszę mojego wysłać do Ikei, żeby to sprawdził.
Ciasteczko my mamy plan, żeby w sypialni stało łóżeczko a w salonie kołyska, żebym miała młodego w ciągu dnia na okuoczywiście kołyski też jeszcze żadnej nie wybrałam ;P
-
Fikus wrote:Puszek, a jesteś pewna że w tym łóżeczku Sundvik można wyciągnąć 3 szczebelki?
Mi się z Ikei podoba Gonatt i Stuva, ale właśnie nie widzę w opisie żadnego łóżeczka z Ikei żeby pisali o wyciąganych szczebelkach. Chyba muszę mojego wysłać do Ikei, żeby to sprawdził.
Ciasteczko my mamy plan, żeby w sypialni stało łóżeczko a w salonie kołyska, żebym miała młodego w ciągu dnia na okuoczywiście kołyski też jeszcze żadnej nie wybrałam ;P