Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
AKUKU, majtki siateczkowe, poporodowe, wielorazowe, rozmiar XL, 2 sztuki
Podkłady higieniczne, poporodowe BELLA MAMMA, 10 sztuk
CANPOL, podkłady poporodowe, ultrachłonne, oddychające, na noc, 10 sztuk
AKUKU, zestaw do manicure, od urodzenia, 1 opakowanie
AKUKU, szczotka i grzebień z naturalnego włosa, A0307
Vigantol 20 000IU, krople doustne, roztwór, 10ml
Marimer Baby, woda morska, spray izotoniczny do nosa, dla dzieci od urodzenia, 100ml
Enema (32,3mg+139mg)/ml, płyn doodbytniczy, 150ml
JORDAN, szczoteczka do zębów dla dzieci, Step 0-2 lat, soft
ZIAJKA, pasta do zębów dla dzieci z Xylitolem, 50ml
LANSINOH, lanolina, 40ml
AKUKU, majtki siateczkowe, poporodowe, wielorazowe, rozmiar L, 2 sztuki
Paracetamol Farmina 50mg, czopki, 10 sztuk
Pedicetamol 100mg/ml, roztwór doustny, dla dzieci i niemowląt od urodzenia, 30ml
Termometr bezdotykowy, Microlife NC 200
MUSTELA Bebe Enfant Liniment, z pompką, emulsja oczyszczająca do okolicy pieluszkowej, 400ml
KATAREK Plus Complete, aspirator do nosa, 1 sztuka + fizjologiczny roztwór soli, 5x5ml
OCTENISEPT (0,10g+2g)/100g, płyn z dozownikiem, 250ml
Cebion 100mg/ml, krople doustne dla dzieci od 28 dnia życia, 30ml
Porównam z cenami w melisa, bo cześć jest tam taniej. Kupiłam też cześć z rossmann
A to co mam w domu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8374cb08d4fc.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8eceb0646012.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/966312d2f8c4.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 08:40
kama2784, Alicja-33, Izka37, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
-
Witam się w 31 tc !!!
Zostało równo 70 dni
Zaczyna się robić poważnie...
Mnie choroba pomału już puszcza więc nockę miałam nadzwyczaj dobrą.
Mąż mój dostał szału zakupowego.....
Codzień coś zamawia , we wtorek mają przyjść butelki i smoczki Aventa A w środę pieluszki tetrowe, notabene byłam tak zla za te zakupy bo męż mój kochany jak już coś kupuje to na ceny to już nie zwraca uwagi wogole , także będę mieć 2 butelki 2 smoczki i 10 tetr za jedyne 50€.....
A wczoraj sobie wymyślił że nasza kuchenka jest do tyłka i kupił nową.
Spokojnej niedzieli dziewczyny.Milka1991, kama2784, Alicja-33, puszek369, Izka37, ago91, Ciasteczko777, PatkaPP, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
A są u was sieciwki apteczne o nazwie apteka słoneczna? Oni mają dużo taniej niż w innych aptekach. Np Dicoflor który normalnie kosztuje ok 40 zł za kapsułki w tej aptece jest po ok 28zł. Witaminy ciążowe które normalnie płaciła 36-38 zł kupowała mi mama po 28 zł.
Ja te wszystkie rzeczy higieniczno apteczne zamierzam kupić w tym centrum dziecięcym bo tam jest dosłownie wszystko a resztę dokupie w aptece stacjonarnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 09:48
aktyde85 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
MaMaMi padłam jak przeczytałam jak jeżdzisz samochodem, normalnie zwizualizowałam sobie to. Ciekawe jak na to inni kierowcy:).
Pozdrawiam, u nas tez słoneczko.
Wczoraj kupiłam kosmetyki Hipp i Pampy w Tesco-mega różnica w cenie-chyba jest jakis tydzień niemowlaka w Tesco czy cos. A ja myślałam że Gemini ma dobre ceny. -
nick nieaktualny
-
Izka37 wrote:MaMaMi padłam jak przeczytałam jak jeżdzisz samochodem, normalnie zwizualizowałam sobie to. Ciekawe jak na to inni kierowcy:).
Izka37 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
puszek369 wrote:Wiesz poszłam na l4 i takie braki :p
Nie no żart.
Ogolnie na starym były 4 sale porodowe i na podłogach 30 miejsc. Teraz jest 6 sal porodowych i 38 na poloznictwie. Nie zatrudnili nikogo więcej(chyba nie ma za bardzo kogo zatrudnic), więc no nie mogą otworzyć 6 sal tylko 4 są otwarte, no bo musi być opieka 1na 1 a na poloznictwie też nie mogą otworzyć tych 8sal, no bo nie będzie miał kto się zająć pacjentami. Czyli miejsc jest tyle samo, a, tego co słyszałam to jeżdżą pacjenci z całego województwa i cały Gdańsk przepełniony :p
Wczesniej też były sytuację, że odsylali no na podłodze nie poloza pacjentki :pilosc miejsc sie nie zmniejszyły tylko wszyscy chca do nowego
wiec nie ma co siac paniki
-
Alicja-33 wrote:Dzięki Milka ;*
A co kupujecie w Rossmanie ? Dzisiaj chcę sobie zrobić wychodne do galerii
Mam zamiar kupić wszystko Hipp ?
Gdzie kupujecie pieluchy ? W dużych sklepach z promocji ?
-
Izka37 wrote:Pestka fatycznie są produkty gdzie róznica jest spora.
A te majteczki siateczkowe, ktos ma doswiadczenie w rozmiarach? Czy L jest duże?
-
nick nieaktualny
-
Oleander wrote:A tak w ogóle to dzień dobry
jak u was z wagą? U mnie +8kg i zaczyna mi być ciężko z tym, wsiadanie i wysiadanie z samochodu to jakiś koszmar
Ja mam tylko 2,7kg na plusie ale do samochodu męża też ciężko mi wsiadac,ja mam wana więc super bo wysoko on ma nisko zawieszone kombi i po prostu wpadam w fotel a potem nie mogę z niego wysiąść.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc