Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny4me nu nu - nie panikować tu na mój wzór
50 centyl to przecież idealnie - sama mam 50.
Wszystko będzie dobrze!
Ciuszki świetne - skąd masz !??
Dziewczyny „szpitalne” Kama, Skarb -mocne kciuki za Was! Czekamy tu na dobre info jak u Marykama2784 lubi tę wiadomość
-
Ja tez takie kolory kocham... Gdybym mogla zapelnic szafe tylko takimi... Ale zazwyczaj ceny zwalaja z nog.
Tutaj te większe tańsze rzeczy to zara. Bluzki byly po 19.90!
a te zolte/zielone spodnie i body to newbie- kappahl. Cena beznadziejna! ale musialam to dla siebie zrobic jako, ze biedny drugi syn ma podobno wszystko mieć po pierwszym
Sweter to H&M z wyprzadazy tez kosztowal 20 pln!
Najlepiej kupowac na wyprzach nawet kilka rozmiarow wieksze. Kupilam tez calkiem niezły kombinezon zimowy za 30 pln z reserved mam nadzieje, ze trafilam z rozmiaremza taka cene bylo warto. Poprzednia 130...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 12:12
puszek369, kama2784, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Tak , tak zmiana tematu potrzebna.
Ciuszki uzależniają strasznie:).Ja tez lubie takie kolorki. Róż to nie jest koniecznie mój ulubiony kolor, więc moja malutka będzie miała mix kolorków. Jeny jakie małe te ciuszki, jak dla lalki, jak piorę i wywieszam to siły używam tyle co przy swoich rzeczach a to wszystko takie malutkie, o skarpetkach już nie wspomnę.Szkoda że jakość czasami średniejsza tj.
kupiłam w smyku kombinezon na wyjście-wyprałam i wygląda jakby ktoś to nosił kilka lat:))).
Wiecie co dziewczyny ja szukam tego chicco baby hug-tak rekomendowałyście że chyba sie skusze albo powiem żeby rodzinka sie złożyła.Bardzo to przydatne. Jeszcze rozmyślam ale kurcze raczej jestem na tak...
p.s. zwróciłam tą koszule do porodu którą kupiłam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 12:20
-
My mamy bardzo duzo spioszkow do spania ze smyka-bo kupowalismy tak ad hoc jak pojawiala sie potrzeba a tam te wielopaki sa zawsze. I niestety one sie mega szybko rozciagaja-wygladaja jak worki po kilku praniach
ale to tylko spiochy wiec bedziemy i teraz uzywac tych po starszym.
Edytuj chicco baby hug wygląda na super rzecz! Bralabym!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 12:21
-
4me wrote:My mamy bardzo duzo spioszkow do spania ze smyka-bo kupowalismy tak ad hoc jak pojawiala sie potrzeba a tam te wielopaki sa zawsze. I niestety one sie mega szybko rozciagaja-wygladaja jak worki po kilku praniach
ale to tylko spiochy wiec bedziemy i teraz uzywac tych po starszym.
Edytuj chicco baby hug wygląda na super rzecz! Bralabym!
Tylko czemu to chicco takie drogie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 12:22
-
nick nieaktualnyApropo firmy chicco jak ktoś będzie kupował krzesełko do karmienia to polecam właśnie z rodziny chicco polly my mamy polly Magic 3 w 1 i on ma funkcję leżaczka z wkładką redukcyjna dla niemowlaka, potem krzesełka że stolikiem i funkcje krzesełka które przesuwa się do stołu,nam zostalo po synku w idealnym stanie mamy model z 2017 roku w kolorze szarym . Myślę że warto zwrócić na nie uwagi
A ciuchy i wyprawkę mam już gotowa, wszystko już wypralam i wyprasowalam bo niestety z każdym dniem czuje się coraz gorzej więc nie zwlekalam, wyprawkę na gemini kupiłam mam już w domu, torba do szpitala wyprana, zamówię w tym tygodniu wanienke klapki i koszule i będę mieć wszystko na start i będę czekać już że spokojna głowa. Teraz nasz cel.to 34 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 12:28
Izka37 lubi tę wiadomość
-
Pamietajcie ze w chicco baby hug ten materacyk w srodku z tego co czytalam trzeba dokupic osobno. Jak bedziecie kupowac dopytajcie o to.
Ja mozliwe ze w srode podejde sie zorientowac i ewentualnie zamowic.Izka37 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Jak myslicie na jesien jaki rozmiar beda nosic nasze dzieciaki 80?
Znalazlam fajna kurteczke na smyku i zastanawiam sie czy nie zamowic
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/818e8da59dad.jpgkama2784 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
MaMaMi83 wrote:Jak myslicie na jesien jaki rozmiar beda nosic nasze dzieciaki 80?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/818e8da59dad.jpg
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Jak myslicie na jesien jaki rozmiar beda nosic nasze dzieciaki 80?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/818e8da59dad.jpg -
nick nieaktualnyWg mnie na 80 rozmiar na zimę będzie okej, moje dzieci nosiły 74 rozmiar jak miały 4-5 miesięcy , a trzeba brać pod wzgląd że może dziecko się urodzić i np. Mieć 62 cm bo różnie to bywa
zwłaszcza że dzieciaki w grudniu będą mieć już niemalże 7 miesięcy
-
Dla mnie ta rozmiarówka wogóle jest nie do ogarnięcia, ja poczekam aż zobacze i dotknę dzieciaczka. Wy to macie już jakieś doświadczenie, dla mnie to wciąż czysta abstarkcja. Jak zamówiłam ciuszki mówię do męża "ale przyjdzie mega paczka, odbierz bo ciężka ". Przyszła...malutka paczuszeczka:).
Ciasteczko777, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
Byliśmy wczoraj na targach mieszkaniowych i bardzo nam się pewna inwestycja spodobała. Domki już stoją, na osiedlu buduje się przedszkole publiczne, które od września będzie hulać... Gdyby co, to kredyt, wykończenie miesiąc dwa i tak na prawdę w lipcu się możemy przeprowadzać :o tylko jeszcze nie mamy wszystkiego załatwione go do kredytu niestety... Ech chce być w końcu na swoim, ale przeraża mnie przeprowadzka i to wszystko przy noworodku.
-
nick nieaktualnyJa nie kupuje ponad 68 (mam tylko kilka sztuk tego rozm) nie mam pojęcia jak młody bedzie rosnąć itp
poczekam. Babcia wczoraj oznajmiła że jak wbije do kapphal to z 1000 zostawi lekka ręka
szalona ..
co na obiad !? U nas kotlety z dorsza frytki pieczone i kapusta kiszona
Izka37, kama2784 lubią tę wiadomość
-
A jeszcze tak z innej beczki. Bo mialam was o to juz dawno pytac - w sumie takie glupie pytanie - siedzicie noga na noge? (to tak pytam apropo prawidlowych przepływów) czy to ma jakies znaczenie?
Bibs, Izka37 lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyCiasteczko
Ja też nie kupuje na zapas w sensie że na zimę rzeczy teraz bo nie wiem jako młody będzie A szkoda mi wydać pieniądze żeby potem kupować drugi raz bo np. Coś będzie za małe A okazje w sklepach to co chwila są w sumie
Edit. Jak twój wózek.kochana?? Kiedy odbierasz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 13:45
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość