X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2019, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me też mój gust, super. Co za sklep ?

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2019, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me nu nu - nie panikować tu na mój wzór :) 50 centyl to przecież idealnie - sama mam 50.
    Wszystko będzie dobrze!
    Ciuszki świetne - skąd masz !??

Dziewczyny „szpitalne” Kama, Skarb -mocne kciuki za Was! Czekamy tu na dobre info jak u Mary

kama2784 lubi tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 3 marca 2019, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez takie kolory kocham... Gdybym mogla zapelnic szafe tylko takimi... Ale zazwyczaj ceny zwalaja z nog.
    Tutaj te większe tańsze rzeczy to zara. Bluzki byly po 19.90!
    a te zolte/zielone spodnie i body to newbie- kappahl. Cena beznadziejna! ale musialam to dla siebie zrobic jako, ze biedny drugi syn ma podobno wszystko mieć po pierwszym ;)
    Sweter to H&M z wyprzadazy tez kosztowal 20 pln!

Najlepiej kupowac na wyprzach nawet kilka rozmiarow wieksze. Kupilam tez calkiem niezły kombinezon zimowy za 30 pln z reserved mam nadzieje, ze trafilam z rozmiarem ;) za taka cene bylo warto. Poprzednia 130...

dfy26w.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 12:12

puszek369, kama2784, Milka1991 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Izka37 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2019, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak , tak zmiana tematu potrzebna.
    Ciuszki uzależniają strasznie:).Ja tez lubie takie kolorki. Róż to nie jest koniecznie mój ulubiony kolor, więc moja malutka będzie miała mix kolorków. Jeny jakie małe te ciuszki, jak dla lalki, jak piorę i wywieszam to siły używam tyle co przy swoich rzeczach a to wszystko takie malutkie, o skarpetkach już nie wspomnę:).Szkoda że jakość czasami średniejsza tj.
    kupiłam w smyku kombinezon na wyjście-wyprałam i wygląda jakby ktoś to nosił kilka lat:))).
    Wiecie co dziewczyny ja szukam tego chicco baby hug-tak rekomendowałyście że chyba sie skusze albo powiem żeby rodzinka sie złożyła.Bardzo to przydatne. Jeszcze rozmyślam ale kurcze raczej jestem na tak...

p.s. zwróciłam tą koszule do porodu którą kupiłam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 12:20

ug3773sblvjhwzbs.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 3 marca 2019, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy bardzo duzo spioszkow do spania ze smyka-bo kupowalismy tak ad hoc jak pojawiala sie potrzeba a tam te wielopaki sa zawsze. I niestety one sie mega szybko rozciagaja-wygladaja jak worki po kilku praniach :( ale to tylko spiochy wiec bedziemy i teraz uzywac tych po starszym.

Edytuj chicco baby hug wygląda na super rzecz! Bralabym!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 12:21

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Izka37 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2019, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    My mamy bardzo duzo spioszkow do spania ze smyka-bo kupowalismy tak ad hoc jak pojawiala sie potrzeba a tam te wielopaki sa zawsze. I niestety one sie mega szybko rozciagaja-wygladaja jak worki po kilku praniach :( ale to tylko spiochy wiec bedziemy i teraz uzywac tych po starszym.

Edytuj chicco baby hug wygląda na super rzecz! Bralabym!

Tylko czemu to chicco takie drogie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 12:22

ug3773sblvjhwzbs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2019, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo firmy chicco jak ktoś będzie kupował krzesełko do karmienia to polecam właśnie z rodziny chicco polly my mamy polly Magic 3 w 1 i on ma funkcję leżaczka z wkładką redukcyjna dla niemowlaka, potem krzesełka że stolikiem i funkcje krzesełka które przesuwa się do stołu,nam zostalo po synku w idealnym stanie mamy model z 2017 roku w kolorze szarym . Myślę że warto zwrócić na nie uwagi :)

A ciuchy i wyprawkę mam już gotowa, wszystko już wypralam i wyprasowalam bo niestety z każdym dniem czuje się coraz gorzej więc nie zwlekalam, wyprawkę na gemini kupiłam mam już w domu, torba do szpitala wyprana, zamówię w tym tygodniu wanienke klapki i koszule i będę mieć wszystko na start i będę czekać już że spokojna głowa. Teraz nasz cel.to 34 tc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 12:28

Izka37 lubi tę wiadomość

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2019, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietajcie ze w chicco baby hug ten materacyk w srodku z tego co czytalam trzeba dokupic osobno. Jak bedziecie kupowac dopytajcie o to.
    Ja mozliwe ze w srode podejde sie zorientowac i ewentualnie zamowic.

Izka37 lubi tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2019, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myslicie na jesien jaki rozmiar beda nosic nasze dzieciaki 80?
    Znalazlam fajna kurteczke na smyku i zastanawiam sie czy nie zamowic

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/818e8da59dad.jpg

kama2784 lubi tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2019, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/876785d8e3e7.jpg
    Niedzielny szpitalny obiadek. I rosół do tego! :)

Ciasteczko777, Biała Azlia, Milka1991 lubią tę wiadomość

• puszek369 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2019, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:

Myślę, że bardziej na wiosnę. Ja kupiłam na zimne 74 kurtki i kombinezony

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2019, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mysle ze 80 to jakos tak wlasnie za rok. Bodajze moj chrzesniak taki teraz nosi a urodzil sie w maju tamtego roku

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2019, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:

Moze byc troszke jeszcze duza ale ja bym chyba wzięła to bedziesz miec na wiosne jeszcze. Ja tak robilam z kurtkami, ze kupowalam wieksze i 2czasem nawet 3 sezony byla dobra

• Izka37 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2019, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamami-daj znać w środę jak to wychodzi z tym Chicco.

MaMaMi83 lubi tę wiadomość

ug3773sblvjhwzbs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2019, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie na 80 rozmiar na zimę będzie okej, moje dzieci nosiły 74 rozmiar jak miały 4-5 miesięcy , a trzeba brać pod wzgląd że może dziecko się urodzić i np. Mieć 62 cm bo różnie to bywa :) zwłaszcza że dzieciaki w grudniu będą mieć już niemalże 7 miesięcy

• Izka37 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2019, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie ta rozmiarówka wogóle jest nie do ogarnięcia, ja poczekam aż zobacze i dotknę dzieciaczka. Wy to macie już jakieś doświadczenie, dla mnie to wciąż czysta abstarkcja. Jak zamówiłam ciuszki mówię do męża "ale przyjdzie mega paczka, odbierz bo ciężka ". Przyszła...malutka paczuszeczka:).

Ciasteczko777, PatkaPP lubią tę wiadomość

ug3773sblvjhwzbs.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2019, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byliśmy wczoraj na targach mieszkaniowych i bardzo nam się pewna inwestycja spodobała. Domki już stoją, na osiedlu buduje się przedszkole publiczne, które od września będzie hulać... Gdyby co, to kredyt, wykończenie miesiąc dwa i tak na prawdę w lipcu się możemy przeprowadzać :o tylko jeszcze nie mamy wszystkiego załatwione go do kredytu niestety... Ech chce być w końcu na swoim, ale przeraża mnie przeprowadzka i to wszystko przy noworodku.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2019, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie kupuje ponad 68 (mam tylko kilka sztuk tego rozm) nie mam pojęcia jak młody bedzie rosnąć itp :) poczekam. Babcia wczoraj oznajmiła że jak wbije do kapphal to z 1000 zostawi lekka ręka XD szalona .. ;)
    :) co na obiad !? U nas kotlety z dorsza frytki pieczone i kapusta kiszona :)

Izka37, kama2784 lubią tę wiadomość

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2019, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze tak z innej beczki. Bo mialam was o to juz dawno pytac - w sumie takie glupie pytanie - siedzicie noga na noge? (to tak pytam apropo prawidlowych przepływów) czy to ma jakies znaczenie?

Bibs, Izka37 lubią tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2019, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko

Ja też nie kupuje na zapas w sensie że na zimę rzeczy teraz bo nie wiem jako młody będzie A szkoda mi wydać pieniądze żeby potem kupować drugi raz bo np. Coś będzie za małe A okazje w sklepach to co chwila są w sumie :)

Edit. Jak twój wózek.kochana?? Kiedy odbierasz ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 13:45

Ciasteczko777 lubi tę wiadomość

‹‹ 873 874 875 876 877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ