Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Bibs my jesteśmy na etapie wykańczania. Teraz ciągle myślimy, wybieramy, jeździmy. Od kwietnia ruszamy z płytkami, panelami i całą resztą. Mega frajda mówię Ci
pozwala mi to odciąć się od głupich myśli w głowie dotyczących ciąży itd
Dziś ustaliliśmy że pokój dziecięcy zrobimy miętowy a na jednej ze ścian będą duże drzewo i leśne zwierzętaPani Moł, Bibs, kama2784, Oleander lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjj ja dzis dzien spędzam na leżąco, mam straszne zawroty glowy. Juz się porozbieralam, wywietrzylam mieszkanie na potęgę, najadlam, napilam, nigi w górę i nic nie pomaga. Cukier w normie, leżę na lewym boku i i tak mnie to puścić nie chce. Brr. We wtorek muszę zglosic lekarzowi.
Milka - też lubię leśne pokoiki dla dzieciMilka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pani Mol mi tak czasem słabo jak młoda gdzieś uciska, ale długo to nie trwa. Spróbuj zmieniać pozycje, mi pomaga np. Położenie się na którymś boku, albo krótki spacer po domu nawet. Na razie od 2 dni młoda mi nie robi takich akcji, ale przez 4 dni dzień w dzień tak było plus ból pleców.
Ja kupuję ubranka 62 i 68 żeby trochę większych też miała na zaś. Teraz mega promocje to warto korzystać.
O z tymi nogami to nie wiedziałam, nogi za nogę siedząc nie zakładałam raczej, ale leżąc już się zdarzało, to samo z tą noga pod pupęDobrze wiedzieć, że tak nie wolno, będę się pilnować teraz.
-
Milka no masz racje, ja też uwielbiam to szukanie i wybieranie, siedzę w necie i już szukam ale na żywo chyba nie zdążę nic zobaczyć przed zakupem. Na szczęście w większości spraw mamy z narzeczonym ten sam gust, ale w niektórych jak on się przy czymś uprzejmie, coś sobie ubzdura i już nie chce szukać nic innego a ja chciałabym żeby było perfekcyjnie... Jak tu z takim wygrać? :p
Pani Moł, a anemii czasem nie masz, bierzesz żelazo? Ja na Początku 2 trym zem dlałam w łazience i walnelam o coś, miałam guza jak duże winogrono na czoleMilka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:Dziewczyny robilam z ciekawości wymaz z pochwy bo ja ciagle biore luteine i mam czasem jakies dyskomfort.
Wiem od dawna, ze mam GBS. Czy to inaczej Streptococcus agalactiae? Bo mi wyszedł wlasnie w badaniach.
Tak
Ja miałam w 1 ciąży. Ciekawe czy teraz też będzie. Położna z mojego szpitala mówiła że jeśli wyjdzie tym razem negatywny to nie podają antybiotyku4me lubi tę wiadomość
-
Ja jestem 2 lata po przeprowadzce i trochę nerwow mi to zjadlo.do teraz paru rzeczy nie dokupilismy np okapu:P ale ogolnie przy dobrej organizacji da sie ogarnac. My mielismy o tyle dobrze ze kupując nowe mieszkanie na umowie sie dogadalismy ze do konca grudnia stare opuscimy i zostawimy puste a od wrzesnia powoli robilismy w nowym remont i tak naprawdę ze starego nie bralismy nic.
-
Milka1991 wrote:Tak
Ja miałam w 1 ciąży. Ciekawe czy teraz też będzie. Położna z mojego szpitala mówiła że jeśli wyjdzie tym razem negatywny to nie podają antybiotyku
Znowu co lekarz to opinia
-
4me no właśnie Puszek mówił że i tak dają antybiotyk mimo gbs- a tu u mnie w szpitalu jednak nie. Hmm. Ciekawe. No ale pewnie i tak mi wyjdzie na + więc nie ma co rozkminiac
tylko stresuje mnie to że jak zaczną się skurcze to bede musiała od razu jechać do szpitala żeby zdążyć dostać antybiotyk
nie posiedze w domu...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnemii to nie mam, wczoraj robilam morfologię i okej jest
Trochę pomogło to ostre i pozycja na czworakach,jeszcze nie jest calkiem super ale już się nie boję, że się przewrócę
Streptococcus to jest paciorkowiec jakis, raz mi w posiewie moczu wyszedłczyli tym razem będzie gbs dodatni?? Uhuhh!
-
Milka1991 wrote:Tak
Ja miałam w 1 ciąży. Ciekawe czy teraz też będzie. Położna z mojego szpitala mówiła że jeśli wyjdzie tym razem negatywny to nie podają antybiotyku
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:No i to jest dziwne bo mi lekarz mowil, ze nie wazne co wyjdzie jesli wyjdzie raz to juz zawsze jestem uznawana za nosiciela. A inna lekarka mowila, ze nawet nie ma co teraz tego leczyć antybiotykami bo wyleczyc sie i tak nie da.
Znowu co lekarz to opinia