Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiasteczko777 wrote:Tak- promocje są cały czas:) a wózek odebrany, rozłożony w domu, na razie wydaje się fajny, zobaczymy w praktyce
duzy plus że leciutki i faktycznie kompaktowy
Ooo pokażesz zdjęcie ,bo pamiętam jak się cieszyłas z zamówienia jego pochwal się tu nam -
No pieknoza te ciuszki
No jak tu się powstrzymać z kupnem czegoś nowego fajnego dla drugiego dziecka nawet gdy teoretycznie wszystko masz po pierwszym. Ja powiem Wam, że bardzo dużo rzeczy dla dziewczynki kupiłam w Tesco f&f baby oraz w carrefourze, trochę Smyk i h&m
Jeszcze dodam w temacie jazdy z dzieciakami, moja starsza córka (2 latka) ma chorobe lokomocyjna, wymiotuje nawet na krótkich trasach na zakrętach i hopkach więc dotychczas na rękę mi było siedzieć obok niej z ręcznikiem i łapać w razie czego. Więc chyba się skończy na sadzaniu drugiej w nosidle z przodu.
Czy któraś z Was ma może problem z chorobą lokomocyjna, jak sobie radzicie?
Samari no właśnie ja mam to krzeselko do karmienia, kupiliśmy jak cora już siedziała i szybko schowalismy bo nie chciała z niego korzystać, ale to zupełnie inny temat,bo za tym dzieckiem trzeba biegać z jedzeniem. Ale przypomnialas mi o tej funkcji lezaczka bo nawet nie korzystaliśmy a może czas wypróbować...
Kama u mnie obiadek też do zjedzenia,ale nie wyglądał tak ładnie jak Twój;)
Któraś pisała o macie edukacyjnej, polecam Bright Stars z pileczkami,u nas się sprawdziła. A jak patrzę na te z pianinkiem to też super sprawa.
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa staram sie nie siadać noga na nogę. Na pierwszej wizycie u gin tak siadłam to mnie opierdzieliła że w ciąży nie wolno. Nie wiem dokładnie jakie to ma znaczenie ale staram sie nie zakładać.
Kama dobrze Cię tam karmią
Dziewczyny macie dodatkowe ubezpieczenie? Ja mam grupowe z pracy. Złożyłam wniosek o wypłatę za pobyt w szpitalu i po trzech dniach kasa na koncieAkurat się przyda do wyprawki
kama2784 lubi tę wiadomość
-
MaMaMi83 wrote:A jeszcze tak z innej beczki. Bo mialam was o to juz dawno pytac - w sumie takie glupie pytanie - siedzicie noga na noge? (to tak pytam apropo prawidlowych przepływów) czy to ma jakies znaczenie?
Nie powinno sie tak siadać, ja to mam trombofilię, to już w ogóle.
A to ostatnio odkryty przeze mnie sklep, który pokochałam. Jakoś ekstra! https://www.t-a-o.plIzka37 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyBips ja tez bardzo lubie f&f. Do 24miesiecy maja świetne ciuszki. Ostatnio kupilam sliczne biale welurowe dobrej jakości pajace z czapka przeceniony z 39na 15. Chce jeszcze kupic tam wielopak pajacy bawełnianych cienkich. Mialam plan to w ten weekend zrobic i od pn prac no to sie plany pozmieniały. Włosów tez nie zdazylam w piatek zafarbować wrrr
-
nick nieaktualny
-
MaMaMi83 wrote:Jak myslicie na jesien jaki rozmiar beda nosic nasze dzieciaki 80?
Znalazlam fajna kurteczke na smyku i zastanawiam sie czy nie zamowic
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/818e8da59dad.jpgMaMaMi83 lubi tę wiadomość
-
Mamami-ja też staram się ni kłaść nogi na nogę, ani jak siedze ani jak leżę. Nie wiem czy ktos mi powiedział czy to wyczytałam...
Tak wogóle mój rogal którego kupiłam do spania został pozbawiony rogów. Za nic nie mogłam sie z nim ułożyć. Teraz przypomina laske mikołaja i jest lepiej:). Musiałam dokonać modyfikacji. Ja ogólnie to potrafię z tym rogalem między nogami obudzić sie w nocy na plecach. Nie wiem już jak to ma działać.
-
MaMaMi83 wrote:Biała Alize,
Paula
Eh... A ja tak lubie siedzieć noga na noge. No nic trzeba bedzie sie pilnowac.
Tak wlasnie przyszlo mi do glowy ze moze to byc niekorzystne jesli chodzi o przeplywy
Oj, tak, tak samo nie należy siadać z jedną nogą pod pupą.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Paula_071 wrote:Nie powinno sie tak siadać, ja to mam trombofilię, to już w ogóle.
A to ostatnio odkryty przeze mnie sklep, który pokochałam. Jakoś ekstra! https://www.t-a-o.pl
I juz wiem gdzie kupie body kopertowePaula_071 lubi tę wiadomość
-
Aktyde, Milka witam w klubie, my będziemy się przeprowadzac na gwiazdkę a całe zamieszanie z budową domu, wykańczaniem i urządzaniem z dwójką w tym niemowle, głowa mnie boli na samą myśl co to będzie...
Aaa noga pod pupa to moja ulubiona pozycja siedząca byłaMilka1991 lubi tę wiadomość