Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak został mi jeden:).
Co do obliczeń to mi tez wychodzi czasami w zależności od kalkulatora 1 dzień różnicy, ale to juz tak mało że nie ma chyba znaczenia.
No i wogóle między nami też sie zgadza, miałaś transfer tydzień później i jest akurat różnica tygodnia.
A Ty masz coś jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 12:39
-
Samari0702 wrote:Oleander
Ja mam w sumie 4 komplety na 56 cm 2 komplety kaftanik+spiochy i 2 body kopertowe+polspiochy, 8 kompletów na 62 po 4 takich jak wyżej, mam też ubrania na 68 i 74 bo akurat były promocje Wielopaki na smyku i nawet jeśli jakościowo nie są super to się opłacało kupić chociażby na czas "marchewkowy" , i mam.tez kilka kompletów body+polspiochy I body+spodenki ale to bardziej na później
P.s macie jakiegoś ocieplanego pajaca na wiosnę gdyby byko chłodno ? Ja kupiłam polarkowy na 62 cm rozpinanySamari0702 lubi tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualnyPestka Co do KTG to na pewno położna Ci powie co i jak
, ja miałam trochę inna sytuację gdyż byłam już po terminie i mi lekarze sami mówili kiedy mam przyjechać .
Samari Ale cudne to wszystko ❤️❤️.
Co do rozmiarów ciuszków to najpierw są te 56 potem 62,68, 74 ja będę mieć 56 i trochę na 62 dokupię jeszcze tych 62 i inne rozmiary aby mieć na później.
Jak coś trzeba mieć w zanadrzu takie polarowe i welurowe, welurowe to te cieplejsze nie wiadomo jak będzie w Maju ja rodziłam już dwa razy w Maju
, Marysię 4 Maja a miałam ją urodzić 28 Kwietnia
, i było okropnie zimno zaś Gabrysię urodziłam 20 Maja i normalnie ciepło jak w tropikach
jak wy chodziłyśmy ze szpitala to założyłam jej tam body i pajacyk polarowy w nosidełko i do domu oczywiscie czapeczka też była
.
agao91 Jej moja droga u Was to już 33 tcnawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę , już coraz bliżej masz do 38 tc ja już się nie mogę doczekać kiedy będzie ciąża donoszona i wypędzać będę Dominika z brzuszka
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 12:43
Samari0702, Pestkkaa, ago91 lubią tę wiadomość
-
Izka37 wrote:Tak został mi jeden:).
Co do obliczeń to mi tez wychodzi czasami w zależności od kalkulatora 1 dzień różnicy, ale to juz tak mało że nie ma chyba znaczenia.
No i wogóle między nami też sie zgadza, miałaś transfer tydzień później i jest akurat różnica tygodnia.
A Ty masz coś jeszcze?
Teraz mówię, ze niestety mam. Mial byc 1 gora 2 zdaniem Sz. A wyszly 4, zostały 3...wtedy sie cieszylam ale szczesliwie udało sie za pierwszym razem. Teraz nie wiem jak mam je komus oddać i pozniej spotkac brata moich synow w piaskownicybede je mrozic po wiecznosci...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 12:49
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za wsparcie, jesteście jak zawsze niezastąpione
Z tymi rozmiarami to tak różnie, teraz w szpitalu jak byłam dziewczyny zakładaly 56 ubranka i były jeszcze luźne z zapasem, a od jednej mały miał 58cm i 3450 wagę. Tylko jedna zaczynała od 62 ale chłopiec zrobił niespodziankę i urodzil się z waga 4700 i 61cm!! Urodziła naturalnie :o
Ja będę zaczynać od 56 i 62, raczej maleństwo mi się szykuje, potem na bieżąco będę kupować, zreszta mam masę rzeczy od siostry i będą schodzily kolejne
Pajace grubsze widziałam że też mam ze 2 haha, nawet tego nie ogarnęłam jeszcze, a mogą się przydać, zwłaszcza jeśli mały się pospieszy
Menka uspokoiło się u Ciebie trochę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 13:02
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Teraz mówię, ze niestety mam. Mial byc 1 gora 2 zdaniem Sz. A wyszly 4, zostały 3...wtedy sie cieszylam ale szczesliwie udało sie za pierwszym razem. Teraz nie wiem jak mam je komus oddać i pozniej spotkac brata moich synow w piaskownicy
bede je mrozic po wiecznosci...
No tak Ty masz już jedno dziecko. Wiesz niepowiedziane że te 3 zostaną(niestety wiem bo straciłam 4:().Troszke im zafundujesz zimowiska. Mozliwe że przeniosa je do Sopotu jak sie tam wybuduje Invicta.... na razie o tym nie myśl. Temat powróci we wrześniu jak będzimy opłacać kolejny rok.
-
nick nieaktualny
-
Izka37 wrote:No tak Ty masz już jedno dziecko. Wiesz niepowiedziane że te 3 zostaną(niestety wiem bo straciłam 4:().Troszke im zafundujesz zimowiska. Mozliwe że przeniosa je do Sopotu jak sie tam wybuduje Invicta.... na razie o tym nie myśl. Temat powróci we wrześniu jak będzimy opłacać kolejny rok.
to sa aspekty o ktorych nie do konca mysli sie przed ivf a pozniej wlasnie człowiek ma takie dylematy. Juz nie mowiac o strachach jak z filmu,ze bedzie dziewczynka pozna chlopaka, z ktorym rozumie sie bez slow a to brat! Hehehe wiem, wiem przeginka ale niestety mozliwa. U mnie na osiedlu jest mega wysyp blizniakow-jakos nie wierze, ze wszystkie naturalnie
Jak trzeba będzie bede mrozic i 20 lat;)
To kosztuje 800 pln ale za jeden czy za komplet- orientujesz sie?
Przykro mi z powodu wczesniejszych niepowodzen:( ale teraz Ci sie udalo i to najwazniejsze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 13:22
Izka37 lubi tę wiadomość
-
Izka37 wrote:Puszku, czyli które usg jest znaczace jesli chodzi o inny termin porodu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 13:22
Izka37 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Mary Jane Matko 4700 i SN
nie no szacun , moja siostra cioteczna urodziła synka ważył 4500 i też SN i mi mówiła że Krystiana tak ma na imię łatwiej jej było urodzić niż Julitkę ona ważyła 3600 i ciężko jej szło i ją zszywali tam od środka .
Izka37, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
4me opłata jest "za słomke" czyli jak masz każdego osobno to x3, tak przynajmniej było Rozumiem ten dylemat. Podczas stymualacji chcesz jak najwięcej, czasami ktos pisze mam tylko 6...
Zmiana lekarza i udało sie od razu:)więc albo to pomogło albo głowa sie przestawiła:). No chyba że pisana mi była dziewczynka. Teraz jest misja"Maj"!
Pani Moł, 4me lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak ktoś planuje kupić to w Rosmanie mają w promocji po.5.59 zl/100.szt Babydream woreczki na zużyte pieluszki podobno super są właśnie zamówiłam na próbę napewno.to przydatne jest na wyjścia bo niespodziankę pakujemy w woreczek i będąc w "gosciach" pozbędziemy się problemu,one niweluja zapach jak by ktoś.chcial.to podrzucam info:)
kama2784 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Szybkie pytanie, jakie Wit dla kobiet w ciąży z dha polecicie? Kupię też sobie jakieś żelazo, są jakieś które zaparć nie powodują, albo w mniejszym stopniu?
Ja od początku ciąży biorę Mama.Dha Premium plus dobra opinia się cieszą, możesz też rzucić okiem na ranking Pana Tabletki witaminy dla.ciezarnych tam ma.super opisane co i jak
https://pantabletka.pl/jakie-witaminy-w-ciazy-opinia-analiza/
dodatkowo.biore.magnez Slow-Mag, a z zelazem nie pomogę bo.od.wczoraj biorę i to na receptęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 14:18
aktyde85 lubi tę wiadomość
-
aktyde85 wrote:Szybkie pytanie, jakie Wit dla kobiet w ciąży z dha polecicie? Kupię też sobie jakieś żelazo, są jakieś które zaparć nie powodują, albo w mniejszym stopniu?