Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzeba zrobić jakieś głosowanie z tym Facebookiem.
Dziewczyny, które nie maja konta powinny przemyśleć jego założenie.
Na forum publicznym dodawanie prywatnych zdjęć to będzie słaby pomysł.
A tez fajnie by było zostać w swoim gronie jak już będą dzieciaczki. Ja to widzę. I łatwiej się odnalezc, do czegoś wrócić,. Latwiej być na bieżącokama2784, Szczesliwa ledwo zywa, puszek369 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGlendolina witaj! Mi tez dluuuuugp brakowało odwagi zeby dolaczyc. Dziewczyny na szczęście ciepło przyjmuja nowe osoby
Co do fb to Aktyde super, ze sie podejmiesz w razie czego. Mysle, ze kazda z nas powinna szczerze powiedziec czy chce zalozyc grupe na fb i wtedy postanowimy co dalej? Co myślicie o tym?Glendolina lubi tę wiadomość
-
Samari0702 wrote:Apropo fejsa moja propozycja jest taka żeby były tam osoby te które są z nami od początku i takie które tu ciągle pisza i są w tej stałej obsadzie..bo jak grupa ma być tajna to żeby zaraz nie bylo z milion kont z ukrycia wyskoczy że też chcą bo wtedy to mija się z celem... co myślicie ??
Tak, to ma sens. Wyślę Wam jutro link do mojego profilu na fb, wtedy kto chce być na grupie napisze do mnie na fejsie wiadomość prywatną z info, że jest z belly i swoim loginem stąd i wtedy dodam tę osobę na grupę. w grupie na fb stworzę plik z ksywkami stąd, dopasowanymi do nazwisk, tak żeby każdy mógł się zorientować kto jest ktoOleander, kama2784, puszek369, Kruszynka91, PatkaPP, Veri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa myślę że dyskusję tu na forum mogą być cały czas tak jak.teraz A fb z grupą o statusie tajna dostępna tylko dla nas gdzie możemy pochwalić się zdjęciami dzieci, swoimi gadżetami pokoikami i innymi rzeczami do których nie chcemy żeby miały dostęp osoby postronne. Teraz wszędzie tyle się nowi o bezpieczeństwie w sieci że nie wyobrażam sobie wpuszczać na fejsa kogo popadnie bo taka grupa już jest otwarta... A ja zrozumiałam to tak że tam mają być osoby które aktywnie się udzielają lub są z nami od początku. Nie chce nikogo obrażać ale nie widzę tam osób które będą dołączać teraz na dniach żeby się dostać na fejsa... A na tym forum może pisać przecież każdy
takie ja mam zdanie. A wy ?
-
Eeeej chwile mnie nie bylo i tu takie zmainy. Weeezcie dziewczyny poczekajcie z tym FB bo juz tam przeoadniecie.
Ja sie nie przenoszę na FB, to dla mnoe za duzy ekshibizjonizm i juz nie bede mogla swobodnie pisać o lewatywach i wymiotach przy porodzie
Ja nawet z pracy nikogo na FB mie mam, zeby nie łączyć zycia prywatnego ze sluzbowym
Weeeezcie noooNistera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeheh 4me ja na fb nie mam ani jednego znajomego. Naleze tylko do grupy przedszkolnej. Nie mam tam nazwiska podanego a moje zdjecie profilowe to zdjecie nog i butow hehe . Ja tu mysle pisac tak jak do tej pory. Ewentualne zdjecia na fb zamiescic. Ale uwazam ze jezeli wiekszosc bedziec wolala zostac tu na forum to nie powinnyśmy zakadac grupy na fb. Ale to tylko moje zdanie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykama2784 wrote:Glendolina witaj! Mi tez dluuuuugp brakowało odwagi zeby dolaczyc. Dziewczyny na szczęście ciepło przyjmuja nowe osoby
Co do fb to Aktyde super, ze sie podejmiesz w razie czego. Mysle, ze kazda z nas powinna szczerze powiedziec czy chce zalozyc grupe na fb i wtedy postanowimy co dalej? Co myślicie o tym?
Nie wiem jak Wam, ale mi ten wielki dzien to się bardziej oddala w czasie niż przybliża. Do tego doszła bezsenność i czujka 3-5 W nocy.
Miło będzie wspólnie razem poprzezywac i ponarzekać. Koleżanki już nie mogą mnie słuchać, A tu wszystkie jesteśmy na podobnym etapie i się rozumiemy. -
nick nieaktualnyGlendolina wrote:Miałam już kilka podejść do założenia profilu, ale wtedy wychodziły różne przykre sytuacje i wolałam być biernym obserwatorem. A potem myślałam,że już za późno. Ale nasza przygoda nie musi się kończyć w dniu porodu.
Nie wiem jak Wam, ale mi ten wielki dzien to się bardziej oddala w czasie niż przybliża. Do tego doszła bezsenność i czujka 3-5 W nocy.
Miło będzie wspólnie razem poprzezywac i ponarzekać. Koleżanki już nie mogą mnie słuchać, A tu wszystkie jesteśmy na podobnym etapie i się rozumiemy. -
Mnie sie tez zaczelo dluzyc okropnie.. W zwiazku z tym zaczelam odswiezac wszystkie odcinki "Ostrego dyzuru". Jak komus sie wybitnie dluzy to polecam "Mode na Sukces".
Mnie wybudza zmiana pozycji przy spaniu. A jak juz sie wybudze przy zmianie na drugi bok to i wiadomo pecherz przycisnie. A jak pecherz przycisnie to trzeba dupsko ruszyc. A jak trzeba dupsko ruszyc to i do kuchni zajrze i lyczka wody pociagne. Pol godziny pozniej moge isc spac dalej. Do czasu az trzeba zmienic boczek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 23:36
-
Hej Glendolina! Fajnie ze sie odwazylas jednak dołączyć
Ja tez nie zamierzam z tad uciekac chociaz akurat zdjecia lepiej na fejsa sie dodaje i chyba bede zmuszona w koncu go zalozyc zeby tam tez moc byc ale pewne watki lepiej poruszac tu;)Glendolina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa ledwo zywa wrote:Hej Glendolina! Fajnie ze sie odwazylas jednak dołączyć
Ja tez nie zamierzam z tad uciekac chociaz akurat zdjecia lepiej na fejsa sie dodaje i chyba bede zmuszona w koncu go zalozyc zeby tam tez moc byc ale pewne watki lepiej poruszac tu;)