Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No to jednak trudno, wykosztuję się, ale firanki to latami wiszą i to wydatek raz na parę lat, a przynajmniej będę zadowolona
Asiul ja kupuję taką większą powyżej 100 cm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 10:50
Asiul lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiul wrote:Dziewczynki, kupuję wanienkę ale nie mam pojęcia jaki rozmiar? Nie wiem czy jest sens kupować tą najmniejszą którą posłuży przez chwilę, czy od razu kupić większą? Jaki macie wymiar wanienki?
Kup od razu większą np w sklepie dziecięcym na mieście możesz kupić, ja właśnie taką dla Marysi kupiłam . Teraz to nie kupuję i przy Ani też nie kupowałam od razu myłam w wannie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 11:00
Asiul lubi tę wiadomość
-
Asiul wrote:Dziewczynki, kupuję wanienkę ale nie mam pojęcia jaki rozmiar? Nie wiem czy jest sens kupować tą najmniejszą którą posłuży przez chwilę, czy od razu kupić większą? Jaki macie wymiar wanienki?
Ta z Ikei też jest fajnaAsiul lubi tę wiadomość
-
Firanki... Znowu się rozmarzylam, mój nie lubi firanek a w nowej chacie się uprę i chce mieć firany chociaż w sypialni, takie długie do posadzki. Kiedyś jak mieszkałam z rodzicami, kupowałam w sklepie stacjonarnym bo musiałam dotknąć i uwielbiam oglądać na żywo. Kupowałam materiał i taśmy, sama obszywalam brzegi i te taśmy też, zawsze troche taniej wychodziło. Na allegro ja bym nie kupiła.
Ja wanienke kupiłam nie ta najmniejsza, tylko ten nast rozmiar, choć słyszałam że kumpela kąpała we wiaderku dziecko do 3 lat...ja sobie osobiście tego nie wyobrażamAsiul lubi tę wiadomość
-
Asiul wrote:Dziewczynki, kupuję wanienkę ale nie mam pojęcia jaki rozmiar? Nie wiem czy jest sens kupować tą najmniejszą którą posłuży przez chwilę, czy od razu kupić większą? Jaki macie wymiar wanienki?
Kupuje od razu na 100 cm.
Mialam przy corce najpierw ta mniejsza, bezsens bo za chwilę musialam kupic ta większą, koszty nie sa duze ale po co kolejny grat w piwnicy. Teraz juz tego bledu nie popelnie.Asiul, Paula_071 lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
To ja z kolei miałam te mniejsza przy dwójce dzieci i teraz też kupię ta sama bo jest lżejsza z woda do przenoszenia niż ta większą no a jak byli już na nią za duzi to koło roczku już do wanny dużej szli się kapac
Co do heparyny właśnie się zastanawiałam czy w szpitalu wogole będę miała pozwolenie żebym sobie sama robiła zastrzyki bo jak już całą ciąże to robię to wolę sama sobie zrobić i wyczuć gdzie i jak czuje ból. Na bank nikomu nie dam heheAsiul lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jaki wymiar wanienki mam to nie wiem , ale przy 2 dzieci o teraz używam Tega Comfort wanienka anatomiczna dla mnie mega wygodne nawet przy malenkim dziecku nie trzeba żadnych gabek wystarczy pieluszka i dzidziuś sam leży jedynie się go lekko podtrzymuje i raz dwa myje i bez ryzyka że zachlysnie się woda
-
slodka100 wrote:To ja z kolei miałam te mniejsza przy dwójce dzieci i teraz też kupię ta sama bo jest lżejsza z woda do przenoszenia niż ta większą no a jak byli już na nią za duzi to koło roczku już do wanny dużej szli się kapac
Co do heparyny właśnie się zastanawiałam czy w szpitalu wogole będę miała pozwolenie żebym sobie sama robiła zastrzyki bo jak już całą ciąże to robię to wolę sama sobie zrobić i wyczuć gdzie i jak czuje ból. Na bank nikomu nie dam heheslodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyago91 wrote:Wypralam trochę ubranek w mleczku do prania loveli myślałam że jak kupię mleczko zamiast proszku to będą ciuszki mięciutkie a są szorstkie, co polecacie do płukania żeby były miękkie?
Może w płynie do zmiękczania tkanin , ale takie ciuszki są delikatne więc pewnie się taki płyn do tego może nie nadawać , chociaż ja wyprałam w nim ręczniki i nadal są szorstkie .
Jej moja droga u Was już 35 tc ❤❤.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 12:43
-
puszek369 wrote:Oczywiście, że możesz, podpisujesz papier, że chcesz sama przyjmować lek
[/QUOTE
Łooo jeezu ja mialam swoj meoparin i swoj letrox i nic nie musialam podpisywac. Nawet lekarz sam zasugerowal, abym wziela swoj bo oni nie mieli neoparinu tylko jakis i ny zamiennik i powiedział, zeby lepiej nie mieszac. O letroksie mówiłam, ze poprosze to chyba nie wpisali w karte nic nie przynosili i po prostu bralam swoj ale tez wiedzieli bo jednego dnia nie mialam na poczatku i prosilam
Ale moze moj spzital mniej proceduralny albo mniej pozwow mieliWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 12:52
-
hej!
my mamy ikeową wanienkę, jest super, ja wolałam mniejszą
co do firanek - też uwielbiam i mam hopla na ich punkcie i zasłony to samo!
ago jakiś płyn do płukania, ja używam bobini baby (proszek też) wszystko piorę w 40 stopniach i wszystko jest mega mięciutkie
ogólnie też kupiłam mleczko, ale gdzieś obiło mi się o uszy, że lepszy jest jednak proszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 12:52
ago91 lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam dużą wanienkę.
Właśnie wróciłam z ostatnich mam nadzieję zakupów.
Musze dorwać jeszcze jakiś biustonosz i nie kupuje nic więcej:).
Jak ktoś ma ochotę na kocyk to w smyku są przecenione na 20-25 zł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 13:01
ago91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny4me wrote:Dzis podobno swiatowy dzien szczęścia. Przesylam Wam zatem coś na usmiech, jednocześnie uprzedzajac pytania, czego nie mozna podczas karmienia KP?
4me lubi tę wiadomość