Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Kurde a mi nagle serce bije szybciej i zczelam sie przez to dodatkowo denerwowac, nie wiem co to znowu.. ja pierdziele
-
37t0d 🙊😁
xgirl, mikaja, Eluska, Casjopea, Drobinka91, Kamsza, Czarna_kawa, Sylka135, 33Sylwia, JaSzczurek, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
A ja walczę z gorączką, zatkanym nosem i chrypą zwiastującą kilkudniowy brak głosu. Jacek, to jest najlepsza pora na ewakuację 😈 (oby mój syn wiedział, o co chodzi z ironią)Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aśka, przybij piątkę... ja w nocy zlana potem, obudziłam się z zatkanym nosem i szklistymi oczami... modlę sie teraz, żeby akurtmat w infekcji to się nie zaczęło, bo będę kochać między parciem 😟 załamka...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Adria wrote:Wyluzuj otwórz se zimne piwo 0 procent no chyba że słodka jesteś to najwyżej możesz spojrzeć na puszke
-
Ide na spacer. Popatrze na staniki do karmienia. Co mam innego do roboty. Chyba, ze ktos chce do mnie wpasc na obiad, dzis znowu wielkie nic
Lidzia wielkie gratulacje. Kolejna ciaza donoszona!LidziA89, 33Sylwia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyxgirl wrote:Ide na spacer. Popatrze na staniki do karmienia. Co mam innego do roboty. Chyba, ze ktos chce do mnie wpasc na obiad, dzis znowu wielkie nic
Lidzia wielkie gratulacje. Kolejna ciaza donoszona!
Bardzo chętnie ale zanim dojadę to będziesz słodko spać 😂😂 -
nick nieaktualnyCasjo caly czas mi się kreci w glowie i jest mi niedobrze. Chodze trzymając sie ściany,łózek. Dziecka nie moge podnosic bo moze mi wypaść. Daja mi go na klatke i tyle. Cyca ciumka ale delikatnie,poki co nic nie leci a sutki już bolą. Boje sie ze mi te zawroty nie przejdą,nie mogłabym sie wlasnym dzeckiem zajac...
-
xgirl wrote:Ide na spacer. Popatrze na staniki do karmienia. Co mam innego do roboty. Chyba, ze ktos chce do mnie wpasc na obiad, dzis znowu wielkie nic
Lidzia wielkie gratulacje. Kolejna ciaza donoszona!url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
AgaSy wiesz ja bym i pewnie czekała do tych 40+12 gdyby nie fakt, że moje dzieci do najmniejszych nie należą. Młody urodzony w 38+5 z wagą 3800, mała teraz wychodzi na usg mniejsza, ale te 3800 pewnie w tp już będzie miała. Mój gin po poprzedniej ciąży mi powiedział, żeby powyżej 3500 nie próbować sn, z czym się nie zgodzę akurat, ale no ponad 4kg po cc bym nie chciała. Boję się zwyczajnie.
xgirl idź na spacer - może siedzenie tu i czytanie o naszych stresach Ci się po prostu udziela. Przytulam i relaxWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 11:12
AgaSY lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna kawa to dobrze ze Ada chce jeszcze posiedzieć u mamusi 😉 ja dzisiaj czuję się dużo lepiej o 15 tej mam wizytę także skontrolujemy Malego 😉 AgaSy jesli mozna spytać jaki byl powod twojej pierwszej cesarki? Ja przerwe miedzy porodami mam rowne półtora roku, ale jakby wszystko zaczęło się naturalnie to bym spróbowała urodzić. Dzisiaj się dowiem czy się obrocil bo jak nie to nie będzie w ogóle tematu o sn
-
Sylka135 wrote:Czarna kawa to dobrze ze Ada chce jeszcze posiedzieć u mamusi 😉 ja dzisiaj czuję się dużo lepiej o 15 tej mam wizytę także skontrolujemy Malego 😉 AgaSy jesli mozna spytać jaki byl powod twojej pierwszej cesarki? Ja przerwe miedzy porodami mam rowne półtora roku, ale jakby wszystko zaczęło się naturalnie to bym spróbowała urodzić. Dzisiaj się dowiem czy się obrocil bo jak nie to nie będzie w ogóle tematu o sn
-
KarolaJJ wrote:Casjo caly czas mi się kreci w glowie i jest mi niedobrze. Chodze trzymając sie ściany,łózek. Dziecka nie moge podnosic bo moze mi wypaść. Daja mi go na klatke i tyle. Cyca ciumka ale delikatnie,poki co nic nie leci a sutki już bolą. Boje sie ze mi te zawroty nie przejdą,nie mogłabym sie wlasnym dzeckiem zajac...