Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna_kawa wrote:AngelikaMarta, wysłałam zaproszenie i również poproszę o zestaw ratunkowy 😘
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy to normalne, ze pod koniec te odchody porodowe sa pomaranczowe? Bo nie wiem czy to jest to czy jakies uplawy mam🤷 I przy myciu plynem do higieny intymnej troche mnie piecze🤷 A gin dopiero za dwa tyg.
-
nick nieaktualny
-
Karola no fakt, pisze malo co. W sumie nie mam co pisac. Mala raczej grzeczna, je spi sra. Raz tylko miala napad jakiegos szalu co myslalam, ze glos straci ale to juz sie nie powtorzylo.
Wymieniamy sie z mezem opieka albo robimy kolo niej razem. Chodzimy codziennie na dlugie spacery, na sierpien planujemy wyjazd na kilka dni nad jezioro. Eee no😆😆 -
Lidzia, Mikaja dzięki za namiary na staniki
Widzę, że faktycznie są modele i zabudowane i takie które może dadzą radę te moje giga cycki utrzymać. Wychodzi mi miseczka J lub K ehhh.
A mój mały nadal w dzień śpi jak aniołek za to w nocy od plus minus 12 zaczyna imprezować. Padam już na twarz. Wybudzanie w dzień niestety nic nie daje. Czy go wybudzam czy nie to i tak w nocy balangaI to żeby jeszcze wstał, pojadł i szedł spać a gdzie tam 10 razy trzeba pampersa zmienić, odbić, kołysać, poprzytulać na rączki itp.
Schemat mniej więcej taki: drze pape, karmie, próbuje odbić- nie odbija, kupa, przebieranie, znowu na cyc i tak z 3 razy pod rząd.
Xgirl połóg śdrenio trwa 6 tyg więc wychodzi, że jeszcze to może być po wydobycinach. Najpierw krwisto czerwone, potem brunatne, potem pomarańczowe i żółte. -
Jeju miod na serce, ze wasze pisklaki tez nie śpią calymi dniami... Czytam attykuly o tych noworodkach co przesypiaja 20h godzin, patrze na mojego i myślę, ze to jakas podroba. Od kilku dni wstaje o 8 i nie spi do 19. Cyc, zmienianie, przytulanie, noszenie, ryki jak się na chwilę odlozy, no zyc nie umierac. Przeczytalam o tych 5-rakach z Bytomia i moja pierwsza myśl, ze okropnie współczuję. Mam faceta w domu do pomocy a i tak marzę, żeby pobyć kilka godzin calkowicie sama, w totalnej ciszy.
-
nick nieaktualny
-
xgirl wrote:Przepraszam bardzo, wydobyciny sa bardziej zajebiste niz porod sn😂😂
A juz z mega miloscia wiąże sie podwójna rzeź, prawdziwa matka najpierw wyciska przez kilkanascie godzin sn, a potem idzie pod nóż. Jak sie poświęcać to na calegoJaSzczurek lubi tę wiadomość
-
Sylka135 wrote:Kasialukasia a Alicja przybiera na wadze? Bo moj nie spal bo byl po prostu glodny
Nie wiemPolozna nie zwazyla. W tym tygodniu mamy wizyte u lekarza patronazowa, to sie dowiem. Ale ssie jak opetaniec, jak wyciagam cyca to az sie wylewa z buzi. Kupy robi ladne i duzo, siusia, w nocy spi. Chyba jej nie glodze:( Chociaz sama juz nie wiem
-
KasiaLukasia wrote:A juz z mega miloscia wiąże sie podwójna rzeź, prawdziwa matka najpierw wyciska przez kilkanascie godzin sn, a potem idzie pod nóż. Jak sie poświęcać to na calego
O to o mnie. Mogę się nazwać prawdziwą matkąJaSzczurek lubi tę wiadomość
-
Lullaby wrote:I to żeby jeszcze wstał, pojadł i szedł spać a gdzie tam 10 razy trzeba pampersa zmienić, odbić, kołysać, poprzytulać na rączki itp.
Schemat mniej więcej taki: drze pape, karmie, próbuje odbić- nie odbija, kupa, przebieranie, znowu na cyc i tak z 3 razy pod rząd.
No wypisz wymaluj moje dziecko. Tylko ze w dzień.