Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nana1 wrote:mam wrazenie ,ze nikit nie czyta moich postów nie wiem czasami czy dobrze ze sie udzielam bo rzadko kiedy ktos na nie odpisuje... moze dlatego ze nie udzielam sie tutaj codziennie jak inne dziewczyny ...
Sung lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Nana to zalezy. Tez czasem wpadne, napisze, ze mi slabo, rzygam itp no i co maja inni odp.. wiec czesto twz mi nikt nie odpowiada. Trzeba sie w temat troche wkrecic, zadac pytanie itp. Ale tak czy siak fajnie, ze wszystko ok Jak jestes slaba to odpoczywaj ale czasem sprobuj sie przejsc czy cos porobic. Mozliwe, ze ja sie dorobilam trombozy wlasnie od zalegania na lozku.
-
nick nieaktualnyXgirl a ta noga nagle zaczęła Cię boleć czy bolała od jakiegoś czasu?
O tym że dziecko chce mnie zabić też mam takie myśli.
Dostałam od diabetolog insuline na noc. Dała mi jeszcze 3 dni na zmianę diety (Okazało się że nie do końca ogarniam) ale mówi, że szanse marne. -
strasznie wam dziewczyny współczuję tych ciążowych przeżyć, u mnie puki co spokojnie od początku ciąży ,poza ogólnym osłabieniem,mdłościami, bólem krzyża to nic mi nie jest,dzisiaj odebrałam wszystkie badania z moczu i krwi i również wszystko super, tak piszecie o tej glukozie,że trochę się tego bałam,a tu wynik 78. No ale do końca ciąży jeszcze trrrrochę zostało,więc nie będę chwalić dnia przed zachodemurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
xgirl wrote:Ja tam cale zycie mam co chwile cos ze zdrowiem. Tyle wad i chorob co ja mam.. wszystkie bym was tu obdzielila
78 to super, ja bym czekolade z takiej okazji zezarlaurl=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
XGIRL szybkiego powrotu do zdrowia, dobrze że w pore zareagowałaś
Co do glukozy...mam cukromocz...w krwi 84 a w moczu...500 najlepsze w tym to że od ponad tygodnia jestem na diecie z niskim IG. Jutro mam wizytę u gina zobaczymy jak on się do tego ustosunkuje.
MIKKA86 zazdroszcze takiej sielanki. Ja nawet do rodziny na święta jechać nie mogę przez ostatnie krwawienie
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
nick nieaktualnyMiałam na czczo 90-98. Ale ostatni tydzień ponad 100.
Po posiłkach ok, ale pilnuję ich. Raczej chyba za mało węgli jadłam albo źle rozłożone.
Powiem Ci xgirl, że ja to się o siebie zaczęłam bać...
Nie zdecydowalabym się gdybym wiedziała że tak będzie... -
Cukier bardziej szkodzi plodowi niż matce z tego co wiem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Przez moje choroby. W dodatku coś serce jej się nie podobało i za wysoki puls...
-
Damy rade! Byle wszystko skończyło się dobrze!
xgirl, mikka86, Sung, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ale z jakiegos powodu probowalas dalej mimo takich przezyc. Mysle, ze gdyby Ci sie nie udalo, bylabys nieszczesliwa bardzo. Jak mowie, bardzo dobrze Cie rozumiem bo odkad w ciazy jestem to tez mam co chwile jakies zdrowotne problemy a ta sytuacja z tromboza co moglam kopnac w kalendarz (i chyba dalej moge bo jescze zakrzepy sie nie rozpuscily) to juz w ogole tak dala mi w dupe, ze masakra.
Dziewczyny mam pytanie. Lekarka zbadala mi hormony tarczycy i wyszlo wszystko ok. Stwierdzila, ze moge przestac brac Euthyrox50 bo wyniki sa ok. Pierdolnieta jakas? Mowie jej, ze wyniki sa ok bo wlasnie Euthyrox biore a jak przestane to mi TSH poleci w kosmos. Ta sie na mnie patrzy i nie wiedziala co odp.. pojakala troche i stwierdzila, ze mam nie brac.
Aha no i to pytanie- czy mozna brac Euthyrox i zastrzyki z Clexane? A Clexane i progesteron? Bo progesteron tez kazala mi odstawic.. w ogole jeden pielegniarz slyszal nasza rozmowe i powiedzial zebym innego lekarza spytala o zdanie bo ona jakas dziwna jest. Aha i magnezu tez mam nie brac. Laskawie pozwolila mi brac kwas foliowy tylko. No ja pierd...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 21:47