Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w nocy już od dawna nie przewijam. Chciałabym, bo uważam, że nie powinien tyle godzin być w przesikanej, napęczniałej pieluszce, ale on tak strasznie płacze jak się go przewija w nocy a brudna pielucha mu jakoś nie wadzi 😑
-
33Sylwia wrote:Żebyś tylko nie odleciała za nim za robotę się weźmiesz 😂😂😂🤫
Ja bym powiedziała, żeby tylko Alicja nie wychłeptała tego red bulla z mlekiem, bo stary prezenciku nie dostanie 😂Drobinka91 lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Ja też nie przewijam już w nocy. Chyba ze Jula zrobi sobie akurat 2h przerwę w spaniu, to wtedy tak.
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
Ja przebieram małą w nocy jeśli się obudzi na mleko.U nas są 2-3 kupy dziennie ale potrafi się zdarzyć dzień bez,choć rzadko.Można pić energiki podczas kp??? Ja byłam uzależniona 😜
-
No i znalazłam chyba przyczynę mojej gorączki. Dzisiaj wyszedl mi czerwony placek na piersi, czyżby zapalenie? Trochę boli, ale nie jakoś bardzo. Ala teraz ma nową zabawę i jak ssie jedną pierś to szczypie mnie i wykręca suta w drugiej. Musiała coś uszkodzić. No trudno, do wesela się zagoi.
-
Ostatnio Julce rzadko zakladałam koszlę, jakoś tak podświadomie chyba chciałam przez chwilę poczuć radość z takiej zwykłej opieki nad dzieckiem. Dzisiaj rano wzięłam ją koło 5 do naszego łóżka, żeby szybciej zasnęła 😈, obudziła się po 6, pobawiłyśmy się z godzinkę, po czym położyłam ją na brzuchu. Po chwili patrzę a ona szykuje się do obrotu i jej się to udało przez lewe ramię 🏆 położyłam jeszcze raz i fiknęła znowu. Po pierwsze duma, po drugie panika. Od dzisiaj koszla będzie znowu z nami codziennie 😔
Szpital już za 3 i pół tygodnia. 😥
2014.06. - start
Lady_Dior wrote:Ja przebieram małą w nocy jeśli się obudzi na mleko.U nas są 2-3 kupy dziennie ale potrafi się zdarzyć dzień bez,choć rzadko.Można pić energiki podczas kp??? Ja byłam uzależniona 😜
Pewnie nie można. Ale ten jeden raz nic jej nie będzie.kinga27.30, mikka86 lubią tę wiadomość
-
Moja teściowa dziś odstawila teatrzyk, jest chłodna osoba, nie wiem może charakter a może życie a może zdrowie... Powodów może być wiele i szczerze zawsze miałam to gdzieś, akceptowalam i tyle. Względem Leona też nie wybucha miłością, raz go miała na rękach jak był malusi i raz jakieś dwa tyg temu też nie mam jej tego za złe. Nie widujemy się zbyt czest, nie korzystamy z ich pomocy itd.. Ale to co dziś odstawila przed ludźmi to już przeszło ludzie pojęcie, nadskakiwala mi non stop a Leos to, a Leos tamto... Mój kochany, mój naj naj... Az do zarzygania byle wyjść na dobra babcie... Leon reagował płaczem na jej zaczepki bo ona nawet nie wie co go bawi a co drażni...
Boże jak ja nie lubię tej sztucznosci, zachowywała się jakby była inna osoba... Ja naprawdę nie mam jej za złe tego jaka jest babcia, oczywiście wolałabym taka która by triszczyla się o Leona itd.. Bo mi trochę go żal że taki bez babci ale nie chce by ona przy ludziach się tak pokazywała a na codzień miała w dupie...
Zawsze sobie w takich sytuacjach myślę jaka babcia by była moja mama.
Ech... Ułożyło!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2019, 20:26
-
33Sylwia wrote:Drobinka, ja zmieniam tak z dwa razy ale ja jestem z mężem chora na tym punkcie 😂
Może się uspokoi, dziś dopiero dałaś mu lekarstwo zobaczysz za trzy dni. Tak czy siak trzymam kciuki za dwie pobudki w nocy np 2 i 6 😁 i ten o to czar rzucam na Was 😂
Dzięki! 😁❤
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Młoda kupę robi teraz raz na 3-4 dni i już zupełnie inną... O konsystencji pasty i bardziej brązową, a nie taką rzadką jak kiedyś. A co za zapach 🤢 no ale jakby nie patrzeć, kilka łyżeczek nowych smaków dziennie dostaje. I mi w to graj, bo łatwiej będzie ją przebierać.
2014.06. - start
33Sylwia wrote:Wasze dzieci śpią np od 20 do 6 w jednym pampersie??
Zeby nie bylo, nie jestem z tego dumna, ale tak jak pisały dziewczyny, zmiana pieluchy u śpiącego malucha równa się koniec nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2019, 20:30
-
33Sylwia wrote:Wasze dzieci śpią np od 20 do 6 w jednym pampersie??
Nawet od 19 do 8 i kompletnie jej to nie przeszkadza.KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
33Sylwia o rany🤦🏼♀️ to też trzeba mieć talent,by tak grać 🙄
KasiaLukasia kurde spodziewałam się innej odpowiedzi😜 już myślałam,że będę mogła wrócić do nałogu😜