Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Przy okazji odpieluchowania jeszcze nie raz będziecie brać potomków do klopa i pokazywać jak się sra 😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 12:45
33Sylwia lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
KasiaLukasia dzięki za radę, faktycznie jak stanęłam na chwilę żeby zrobić zdjęcie to zaczął marudzić. Poza tym był już głodny i śpiący, więc ma wytłumaczenie. Ale wydaje mi się, że jest za drobny na to nosidełko albo muszę porządnie to dopasować. No nic, czas pokaże 🤷♀️ szkoda że nie ma takich, w których można nosić dziecko przodem do świata. Tzn są, no ale wiadomo.
Mikka 😂 oj głodna chyba jesteś co? 😂😂
Casjo, miło że Iza jest takim Twoim wiernym kibicem i tak Cię dopinguje 😂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka91 wrote:KasiaLukasia dzięki za radę, faktycznie jak stanęłam na chwilę żeby zrobić zdjęcie to zaczął marudzić. Poza tym był już głodny i śpiący, więc ma wytłumaczenie. Ale wydaje mi się, że jest za drobny na to nosidełko albo muszę porządnie to dopasować. No nic, czas pokaże 🤷♀️ szkoda że nie ma takich, w których można nosić dziecko przodem do świata. Tzn są, no ale wiadomo.
Mikka 😂 oj głodna chyba jesteś co? 😂😂
Casjo, miło że Iza jest takim Twoim wiernym kibicem i tak Cię dopinguje 😂url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:Ha ha jakoś sobię radzę🤣🤣 ,ale o Was też się martwię, żebyście nie uschły więc daje pomysły 😅😅
Jak miło z Twojej strony ❤😂
Ale myślę, że z taką częstotliwością to raczej żadna z nas tak nie pociągnie 😅
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Ojej spaghetti... Ale smaka narobiłaś. A ja taka głodna jestem 😩
Jak mały się obudzi to jedziemy do Pepco po jakieś ozdoby świąteczne i zajedziemy chyba po produkty do spaghetti, nie daruję 😂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
KarolaJJ wrote:Jaszczurek a jak to nagramie z nocy, to wiem czemu Biskup nie śpi. Terminy go gonią,musi ogarnąć raczkowanie i siadanie do konca roku. Typ sportowca,jak bum cyk. Czy dzień czy noc,trening musi byc. Wyniki same sie nie zrobią😜
coś w tym jest, bo w nocy ma najwiecej cierpliwości i robi największe postępyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 14:30
-
LadyDior wrote:Jaszczurek no wiesz.... Tom czuje presję, żeby być non stop number 1 a to się wiąże że zwiększoną ilością treningów 😂😂😂
Co do książek to
- Jeździec Miedziany (seria, romans wojenny)
- Rozmowy z katem (jak ktoś szuka mocniejszych wrazeń)
Z seriali bardzo polecam Unbelievable na netflixie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 14:38
Aska1994 lubi tę wiadomość