Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Drobinka, a one takie fajne, grube są... takich nigdy nie robiłam 🤔
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
33Sylwia wrote:JaSzczurek a co z górnym? Nie one powinny iść po dolnych?
może będzie miał tylko dolną szczękę 😏
Co do srania to ja jak Mikka, zostawiam Toma w łóżeczku czy gdzies gdzie raczej sobie nic w 5 minut nie zrobi i idę sama 😈Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 17:29
-
JaSzczurek wrote:powinny, ale nie idą
Co do srania to ja jak Mikka, zostawiam Toma w łóżeczku czy gdzies gdzie raczej sobie nic w 5 minut nie zrobi i idę sama 😈url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:Mojemu jeszcze nie idą zęby,pewnie dlatego że jest na mm 🤣🤣a może nigdy ich nie będzie miał 😲😲🤔
Mnie zaczęły rosnąć po skończonym roczku. Mama już zamawiała, za czasów komuny (!) jakieś specjalne odżywki, bo się martwiła.Ali też nic nie wyrasta. A ma być sparowana z Ksawerym, więc dobrze. Razem bez zębów będzie im raźniej
mikka86 lubi tę wiadomość
-
JaSzczurek wrote:powinny, ale nie idą
Co do srania to ja jak Mikka, zostawiam Toma w łóżeczku czy gdzies gdzie raczej sobie nic w 5 minut nie zrobi i idę sama 😈
Tom i tak jest mega przystojniakiem. Stawiam, że będzie mieć takie branie, że koledzy będą sobie specjalnie wybijać górne, żeby być jak on
Wracając do srania, ja lubię celebrować te piękną chwilę. Książka, kieliszek szampana. Na spokojnie...JaSzczurek, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
kinga27.30 wrote:Drobinka, a one takie fajne, grube są... takich nigdy nie robiłam 🤔
W ogóle coś Cię tu mało ostatnio, co jest? 🤔kinga27.30 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
LidziA89 wrote:Też bym upiekla dajcie jakiś przepis
Chcesz przepis mojej babci, który my robimy? Moim zdaniem jej pierniki się nie umywają do innych 😉 Z tym, że mam zdjęcie przepisu, nie wiem czy odczytasz.KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka91 wrote:Chcesz przepis mojej babci, który my robimy? Moim zdaniem jej pierniki się nie umywają do innych 😉 Z tym, że mam zdjęcie przepisu, nie wiem czy odczytasz.
Pewnie masz mojego meila to mi wyślij 😉