Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa pierdole, mialam.jechac do znajomych z ta koleżanka ktora walila takie dziwne teksty o uzywanych rzeczach.
I pisze jej,ze Stasiu troszke marudny ,wiec w aucie moze marudzic na to ona ,ze jak ma ryczec jej w aucie to ona nam ubera zamówi. Niby żartem. Jade do tych znajomych autobusem. Pierdole ją -
KarolaJJ wrote:Ja pierdole, mialam.jechac do znajomych z ta koleżanka ktora walila takie dziwne teksty o uzywanych rzeczach.
I pisze jej,ze Stasiu troszke marudny ,wiec w aucie moze marudzic na to ona ,ze jak ma ryczec jej w aucie to ona nam ubera zamówi. Niby żartem. Jade do tych znajomych autobusem. Pierdole jąurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Ja pierdole, mialam.jechac do znajomych z ta koleżanka ktora walila takie dziwne teksty o uzywanych rzeczach.
I pisze jej,ze Stasiu troszke marudny ,wiec w aucie moze marudzic na to ona ,ze jak ma ryczec jej w aucie to ona nam ubera zamówi. Niby żartem. Jade do tych znajomych autobusem. Pierdole ją
-
KasiaLukasia wrote:Karola nie denerwuj się. Sraj na to.
Jak tematycznie 🤭KasiaLukasia, anngelikamartaa, Sylka135, Emma_, Casjopea lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Ja tez mam/mialam taką koleżankę, ktora non stop mówi (przede wszystkim o kasie) o tym jak nie cierpi bachorow, ze nigdy nie chce mieć dzieci (ma dopiero 26 lat), ze dzieci są wkurwiajace i obrzydliwe. Ze madki są psychiczne. I koniecznie strasznie bardzo chce się ze mną spotkac i zobaczyć Ale
No truje mi dupe niemilosiernie i jeszcze dodaje przy tym, ze sie "tak zmienilam". Haha no raczej. Niech spierdala.
-
Karola masakra. Niezły przygłup z tej koleżanki. Nie dziwię się że masz nerwy choć tak jak KasiaLukasia pisze, ona pewnie nie wie że cię tymi tekstami irytuje. Sama miałam taką przyjaciółkę, miałam
-
Niech ktoś mi zabierze te korzenne ciasteczka wpierdsielilam już prawie całe opakowanie 😭😁
-
Lidzia, smacznego i na zdrowie! Ja też wpierdzielam jeszcze nie polukrowane pierniki 😁
KasiaLukasia, kinga27.30, LidziA89, JaSzczurek, Kamsza, Sylka135 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
Lady_Dior wrote:Anngelikamarta wierzę,że będzie Ci trochę ciężko ale to minie zobaczysz.Trzymaj się i zdrowia dla Was 😘
Zosia zasnęła po 19 i o 23.30 wstała znowu na mleko. Potem dopiero o 4.20 i nie spała do prawie 7 ale na szczęście nie płakała tylko sobie gugała 😍
Kamsza gratuluję białego punkcika hihi 😁 Jak ja na niego czekam ahhhh.W ogóle to jesteś nadal w Nl❓ Chcecie tu pozostać na dłużej ❓ Ja marzę o Pl - chcę, żeby Zosia była zżyta z dziadkami, ciociami, kuzynostwem...Bardzo się cieszy widząc ją w telefonie
A tak to widzimy się co kilka tygodni, teraz będzie dłuższa przerwa, bo moja mama zimą musi być w Polsce, ale my lecimy na sylwestra a potem zobaczymy, może w lutym jeszcze wyskoczę
W kazdym razie mam nadzieję, że to jakoś pomoże utrzymać więź.