Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzenka85 wrote:Czy ta burza zaczela sie od mojej wypowiedzi? 🤔 Ja do Was zaglądam max raz na tydzien i jestem w stanie przeczytać zazwyczaj tylko ostatnią strone. I interesowały mnie tylko i wyłącznie posty odnośnie dzieci (rozwój, karmienie itp). Jestem bardzo zżyta z wątkiem staraniowym ale dziewczny, z którymi razem bylam w ciąży juz nie bardzo sie udzielają a poza tym trochę glupio pytac czasami o cos z dzieckiem jak jakaś dziewczyna jest akurat w trakcie poronienia 😒 takze sorry, że e czujecie sie nieswojo na swoim forum ale z mojej strony nie musicie czuc skrepownia bo omijam posty dotyczące Waszego prywatnego zycia i zwyczajnie mnie to nie interesuje ☺️ Ogólnie poczulam sie jak intruz, serio 😲url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
anngelikamartaa wrote:Mikka jakie on ma piękne włoski 😍blondasek mały❣️no uwielbiam go!
KasiaLukasia u nas też się zapowiada piękna pogoda. Ja już dostaje depresji w tym domu.. Jesteśmy uziemieni od soboty 😣
Jakoś mi tak było lepiej jak widziałam że ciągle leje i jest ciemno ale dziś 😭
Oliwka33 u nas problem choć trochę się rozwiązał bo zamieniliśmy maseczke dla dzieci na ustnik dla dorosłych i jest lepiej, nie boi się aż tak.
No ale i tak przetrzymać go z 20min nieruchomo żeby to wdychał to niezła zabawa jak się można domyślać 🙄
My korzystaliśmy z takiej końcówki ze smoczkiem. Malej sie nawet podobało jak para wlatywala jej do nosaAle była mlodsza, nie wiem jak reagowala by teraz
anngelikamartaa, oliwka33, kinga27.30, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
KasiaLukasia my mamy taki dla dzieci i dorosłych, on nie ma smoczka w zestawie tylko jeden ustnik i dwie maseczki jedna duża, druga mała (oczywiście stary taki kupił) ale podejrzewam że i tak nie dałoby rady bo Antek nie lubi smoczków, odrzucił swój sam z siebie jak miał dwa miesiące i nie chce żadnego 🙄a ma pełno nowych z lovi, nuka itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 07:19
-
Niebieska Gwiazda wrote:Adria szacun.Jak ty to robisz?Trójka dzieci,tu dziś sajgon i jeszcze na sierpniówkach piszesz.Jak to robisz?Ja też tak chce.
Kamsza lubi tę wiadomość
-
Co do koronowirusa to nie oglądam tv więc nie wiem ale mam nadzieję, że będzie tak jak z świńską i ptasią grypą.Ucichnie a potem znowu coś nowego wyjdzie...
Co do opieki nad rodzącą, to nie mogę narzekać a wręcz jestem zachwycona podejściem Holendrów. Zawsze uśmiechnięci, pomocni no byłam traktowana jak królowa. Tu na plus jest, że naprawdę pacjenci są traktowani wyjątkowo.Z szacunkiem, bo jak słyszę od znajomych jak nie raz byli traktowani w szpitalu w Pl to kopara mi opadła😳 Nawet mojej siostrze ginekolozka kazała się nie drzeć, gdy ta rodziła na oxy córkę pośladkowo 😳 Kuźwa co to za traktowanie rodzącej 😠 -
chyba pierwszy raz w życiu nie mogę was doczytać do końca
nie wiem co się działo wczoraj poszłam spać szybko o 20 . Teraz młodą wszyszykowałam do szkoły stary ja zaprowadził właśnie z tego stary zawsze chce mi się śmiać i dzięki wam tak nazywam mojego
Tak mikka bardzo sie bałam o jego zdrowie czasami jeszcze doszukuje sie ze może być chory. nie wiem jak wasze dzieci gaworzą bo mój daje tylko takie okrzyki a e martwię się , córka nie gaworzyła jak jeszcze z nim mam chodzić po logopedach
10 marrca ide na kontrole z nim .
-
Dzień dobryyy 🙂
Ale dziś była kiepska noc, o matulu. 😨
Z tym koronawirusem to jest nagłaśniane, bo to nowy wirus (kto wie czy nie wypuszczony specjalnie). Więcej osób umiera na zwykła grypę niż na niego, ale media mają teraz z tego pożywkę. Nawet w radiu już coś słyszałam, że wymyślili lek
który pomoże ustrzec od koronawirusa i zapewne jest kupowany masowo.. 🙄Jedyne co my możemy robić, to przede wszystkim unikać miejsc publicznych i dbac o higienę 🤷🏻♀️
No i fakt, to kwesta czasu nim dotrze do Polski i najbardziej narażone są osoby już chore o osłabionym organiźmie. Po zdrowych ludziach może to spłynąć jak po kaczce, jak zwykła grypa.
Casjo, zajrzyj do skrzynki 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 08:03
oliwka33, Monjaktalala lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ja nie rozumiem po kiego grzyba ściągają ludzi do kraju z rejonów gdzie jest np Włochy teraz .według mnie każdy powinien mieć 14 dniowa kwarantanny jak ci na statku tam a nie później la za i zagrażają i dlatego już jest prawie wszedzie
Monjaktalala lubi tę wiadomość
-
ma taki gęsty biały katar przeważnie rano , później wodnisty się robi, nie wiem chyba będę musiała iść do lekarza a ja ich unikam jak moge
najpierw myślałam ze to wina zębów ma juz 4 ale strasznie się męczył jak mu wychodziły. No my śpimy razem karmie piersią maż śpi z córka. Zmieniłam łóżeczko dostawne na zwykłe ale tylko po to żeby było bezpieczniej jak idę do lazienki albo jak chce na chwile go zostawic juz mi 2 razy spadł z łózka. Spimy razem i on uspakaja sie przy cycu bo jest bezsmoczkowy i bezbutelkowy. Zaśnie tylko przy cycku jak był mały to moja mam go cudownie usypiała ona twierdzi ze on taki kochany i grzeczny, a tak na prawdę daje nieźle popalić