Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Monjaktalala rozumiem Twoj bol - ja mialam podobnie z Mikolajem (starszakiem) - tzn podobnie w sensie ze mi kp nie wyszlo - przyczyny inne i historia inna ale bol po 'niepowodzeniu' pewnie ten sam.
Przytulam, bo pamiętam, jak to było..Monjaktalala lubi tę wiadomość
-
Ja daję tuby. Wciąga az miło. Ale nie codziennie. Dzis zjadla 3/4 potartego wielkiego jabłka na II sniadanie, wczoraj banana. Jutro tez bedzie banan, bo nie mam juz innych owoców, ani tubek. Za to w niedzielę będziemy już u babci i tam na pewno będą na nas czekać przeróżne tuby!
CasjoCo za opis!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2020, 21:45
Kamsza lubi tę wiadomość
-
Pamiętacie jak kiedyś pisałam, że mam problem z Leonem bo w nocy nie akceptuje nikogo oprócz mnie i narzekałam, że latam od jednego do drugiego? No, to już nie latam. Leon zasypia z tatą, w nocy wola tatę i najchętniej rano by się z nim budzik. Dziś nawet plakal, że zamiast taty jest mama 🤦♀️. Jutro mąż jest w domu, pierwsza sobota od kilku tygodni. Poleżymy sobie dłużej z Miloszem 😁😁😁.
KasiaLukasia, Drobinka91, Aska1994 lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Monjaktalala czasami kiedy podaje Leonowi mm to mi źle, z tyłu głowy czuje jakbym robiła mu krzywdę... Upominam się. Nie wiem kiedy będę gotowa na odstawienie na dobre trochę liczę że to samo jakoś się zrobi, bo już dziś ok 10h moj cyc wytrzymuje bez żadnych stwardnień itd...
KasiaLukasia a na I śniadanie co dajesz? Próbuje jakoś sensownie ustalić pory jedzenia Leonowi oraz to co kiedy je. Często łapie się że myślę że może być głodny, że jeszcze powinien coś zjeść. Nie chcę go nauczyć objadania ale nie wiem ile to jest w sam raz bo on je ile mu daje... -
nick nieaktualnyLudzie kupuja maski,a nie wiedza,ze podstawą jest kapiel i czyste ciuchy po wejściu do domu🙄Juz nie gadam nawet o chodzeniu w obuwiu z dworu,po domu.
Te żele antybakteryjne tez mnie smieszą troche bo wystarczy umyć ręce mydłem.
No ale nic.
Ja.tez.spadam spac bo rano mam randke z Casjo.
oliwka33, Lullaby, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Casjo o ja pitolę ale miałaś dzień 🙈 Ty to musisz mieć anielską cierpliwość 😁
AgaSy jak fajnie wiedzieć,co jest na "rzeczy" w końcu zaczniecie walkę ze znanym przeciwnikiem 🙂
Ja mojej małej podałam dziś groszek ze słoika-byłam pewna, że nie tknie a tu wielkie zdziwienie, bo pół sloiczka zjadła. No dla mnie szok po prostu 😁
Kamsza to jesteśmy w kontakcie hihi 😁
33Sylwia ja na pewno będę w Pl w czerwcu-jakbym była też wcześniej to dam znać 😊
Prawo jazdy mam dopiero od 5lat. Nigdy nie chciałam robić ale lata jazdy na rowerze w tym holenderskim wietrze, deszczu mnie wykończyły 🤦🏼♀️Lullaby, Kamsza lubią tę wiadomość
-
Chrupki kukurydziane strasznie się przyklejają do rączki i to mnie denerwuje, ale Młoda chyba lubi. Co do tubek owocowych, to ostatnio czytałam, że to taki fast food owocowy i powinno się je dawać tylko od czasu do czasu. Nie bardzo rozumiem dlaczego i czym się różnią np. od owoców w słoiczkach. To nie to samo? A i warto uważać, żeby w tubkach były 100% owoce, bo jak są owoce z zagęszczonego soku, to niestety kiepsko, bo to cukier.
Claudissa lubi tę wiadomość