Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
leniova wrote:No tak właśnie sobie pomyślałam, że te newsy (bzw. Nachrichten) o pustych półkach w Niemczech to w okolicach, gdzie mieszka dużo Polaków
Tam, gdzie Polaków niedużo, markety pełne
-
xgirl wrote:Wlasnie mieszkamy idealnie, blisko barow i restauracji ale w cichym miejscu gdzie nic nie ma w sumie. 10minut spacerku i jestem w centrum na Warschauer, Simon Dach itp
Ja mieszkałam 2lata na Charlottenburgu i tam było multum zieleni, cztery jeziora, lasy
No i tłumy
Kiedy karmiłam piersią Dużego nad Schlachtensee to nie mogłam znaleźć nawet 1m kwadratowego bezludnego. Mąż starał się mnie trochę osłaniać, żeby było dyskretniej.
-
xgirl wrote:Dziewczyny co na zatwardzenie dla dziecka z takich naruralnych rzeczy?🤔 Jogurt moze byc?🤷🏻♀️ cos o sliwkach tez niedawno pisalyscie🤔
Jogurt może być
-
Dzień dobry,
Już 13, a mi ciężko się ogarnąć. Nocka niezła, ale jakis ciezki czas ostatnio. Chyba ogólne zmęczenie, trzeba przetrwać kryzysik.
Pytanko:
Macie jakieś sposoby na przechowywanie mięsa dla maluchów? A konkretnie mam na myśli to, czy taka pierś wesołego eko kurczaka mogę sobie pociąć na kosteczki i zamrozić? To se ne da czy to mozni? -
Mi osobiście też odechciało się wychodzić na spacery przez panikę tych ludzi.. Ale dzisiaj chyba ubiore go i pójdziemy chociaż na trochę.
Była teraz chrzestna Antka z córką i tak z nią szaleliśmy ze mnie wszystko boli 🙈mikka86 lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Kinga jak tam Julcia? Dobrze ma skrojony nowy gipsowy fraczek?
Musiałam jej trochę podłamać przy stopach, bo kręcąc nimi kółeczka, obcierała sobie grzbiet lewej stópki. Nawpychałam podkładu ppdgipsowego, wywinęłam i okleiłam plastrem. Teraz jest ok.
Poza tym, rozłożenie jestvdla mnie bardzo niewygodne, jak ją trzymam to opiera sie na moich biodrach i juz mam posiniaczone... nie mam za bardzo jak inaczej jej trzymać bo kest po prostu bardzo ciężka. Musze sie przyzwyczaić, ale moj kręgosłup trochę to już czuje, myślę ze kwestia czasu...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Mamy na szczęście sporo ciuchów na strychu 😎Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Zawsze można popytać znajomych czy nie mają odłożonych jakichś ubranek po starszych dzieciach. Ja nie robię żadnych zapasów poza jedzeniem na tydzień, nie więcej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 13:47
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Ja już mam kupione body 92 ale to kupiłam wcześniej przed tym całym wirusem, w sinsayu były fajne promki to wzięłam na później
No i cały jeden strych mamy zawalony ubrankami po wnukach więc gdyby coś to się stamtąd weźmieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 13:58