Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Machnęłam te pierogi i padam na pysk. Jeśli któraś z Was robi czasem pierogi to polecam dodać do ciasta i do farszu zblendowany, uprzednio podduszony na maśle z czosnkiem szpinak albo buraka, batata, czy dynię. Tak zwane ukryte warzywa
kinga27.30, Lullaby lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorem doczytałam wad i odniosę się tylko do Casio
Ło kurwa!!!aby to nie było koronogówno a zwykle przeziębienie.,
W ogole to zauważyłam ze ludziom odpierdala jak są zamknięci.Co innego jak sama sobie powiesz dzisiaj nie wychodzisz a co innego jak masz odgórnie pół dnia spędziłam by męża udpić w domu.
Jutro być może będziemy mieć ekipę od dachu....oby nie -
Casjopea wrote:Machnęłam te pierogi i padam na pysk. Jeśli któraś z Was robi czasem pierogi to polecam dodać do ciasta i do farszu zblendowany, uprzednio podduszony na maśle z czosnkiem szpinak albo buraka, batata, czy dynię. Tak zwane ukryte warzywa
-
xgirl wrote:Kinga😂😂😂👏👏🤭
Jaszczurek sto lat❤️ Jak sie w ogole czujesz? Ostatnio troche Ci sie plany zrabaly i widac bylo, ze nie w sosie jestes
Tez bym nie mogla mieszkac z tesciowa😱😱😱
Kasialukasia to dobrze ukrywasz ten brak dojrzalosci👏😂
U Starego nie wiem, bo przez weekend nie gadał z pracą. Jutro będzie update. -
xgirl wrote:A u nas normalnie jakby nigdy nic. Place zabaw pelne, restauracje tez🤷🏻♀️ Wczoraj przeszlismy kolo Rossmanna i Kauflandu to parkingi pelne, w srodku ludzi cala Masa, niemal sie przytulali haha. Bedzie dupa.
Nie boisz się rozruchów ze strony gości makreli, gdyby sytuacja w Bln zaczęła się robić trudna? -
Tak na szybko wpadam. Zdążyłam? Zdążyłam! Jeszcze 15.03, zatem JaSzczurku wszystkiego dobrego dla Ciebie
No i tyle... Uciekam... Dobranoc...xgirl lubi tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Mikka86 na mnie zawsze możesz liczyć. Iza codziennie rozpoczyna dzień o 5:45 🤦♂️
-
My od 40 min na nogach 🥰
Casjo, Ty to masz dziewczyno przeboje 🤦♀️😁
Ja właściwie pierogi lepilam tylko na święta, ale chyba zainspirowałaś mnie 🤪 z czym lepiłaś?
Kasia, zareagowała o dziwo nadzwyczak ppzytywnie, odpowiednia argumentacja czyni cuda 🤭
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Eeee jezdem jezdem🙆🏻♀️🙆🏻♀️
Golab mnie obudzil😡😂
Kto dzis bar otwiera?🤔
leniova wrote:No ale przecież u Was od wczoraj pozamykali restauracje, bary, lokale, baseny, fitnessy.
Nie boisz się rozruchów ze strony gości makreli, gdyby sytuacja w Bln zaczęła się robić trudna?
Co do gosci to nie myslalam o tym. -
Raz albo 2 w tygodniu. Fatalna sprawa.
A kaszę mannę to uwielbiam i wczoraj zrobiłam na kolację, dodałam banany i nawet mąż się zajadał. Kasza manna w czasach kwarantanny