Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
My też wczoraj ze starym rozkminialiśmy te problemy ze spaniem. Ciągle jakaś siła ją wybudza. Milion razy w nocy przewaraca się na brzuch, próbuje wstawać, albo po prostu płacze przez sen, jakby śniły jej się koszmary. To samo zaczeło się też dziać w czasie dziennych drzemek i totalnie rozwala nam rutynę dnia. Ala jest zmęczona, niewyspana i zasypia kilka razy w ciągu dnia w różnych miejscach. To kimnie na huśtawce, to przyśnie w bujaku, to przytnie komara w wózku. O, najlepiej i najspokojniej śpi w wózku na spacerze. Po takim wyspaniu się jest w wyśmienitym humorze przez kilka godzin. Zastanawiam się nad wystawianiem jej dzisiaj na balkon na drzemkę. Musiałabym ją tylko cieplutko ubrać. Zobaczę jaka będzie pogoda.
-
Helloł. ✋🏻
U nas Antek obudził się po 4 i o 7 więc nie było źle ale czuję się nie wyspana i tak. 🤦🏼♀️Teraz oczywiście marudzenia ciąg dalszy.. Potem będę. -
Wczoraj obejrzeliśmy film "Sala samobójców. Hejter". Mocny. Polecam. Zamknięcie kin spowodowało, że film szybko został udostępniony w sieci. Oczywiście odpłatnie.
Odnośnie praktykowania wdzięczności - robię tak od kilku lat. Łatwiej mi się z tym żyje. Po prostu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 07:35
xgirl, Monjaktalala lubią tę wiadomość
-
Lullaby super pomysł z tą wdzięcznością na każdy dzień
Ja jestem wdzięczna za Alę, że jest zdrowa, okrąglutka i mięciutka. Że mam to szczęście być mamą i mogę kształtować nowego człowieka! Za to, że właśnie zaczęłą jęczęć i marudzić, ale że to jedyny, całkowicie nieistotny problem, jaki ostatnio mamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 07:34
xgirl, Lullaby lubią tę wiadomość
-
Hejo u nas pobudka 5.55 ale i tak jestem wyspana 🙂 Nadrobić nie dam rady niestety.Zaraz będę pić 2gą kawę🤭
-
Lullaby dzięki za pomysł, też tak zacznę robić, może z czasem będzie łatwiej 👍😚
Hejka, łączę się z Wami w bólu, my też milion pobudek z płaczem i finalnie wstał 5:20. 😴
Dobrze chociaż że słońce za oknem świeci, może mimo wszystko to będzie dobry dzień. 🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Witam
Nie spalam cala noc i raczej poki łukasz bedzie miec kaszel ja spac nie bede🙈
A jak macie twarda wode to jest fajny sposob by wlosy byly fajne w dotyku a nie szorstkie ...
Szampon do wlosow i łyzeczka sody oczyszczonej wymieszac i umyc wlosy .
Stawiam☕☕☕☕☕ dla wszystkichkinga27.30, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
A Wasze maluszki od zawsze miały takie przeboje z pobudkami czy to się zaczęło w pewnym momencie? Mój od urodzenia budzi się w nocy, teraz już tylko raz, ale nie przespal jeszcze nigdy całej. Nie narzekam, bo wetnie butle i szybko zasypia, nie urządza sobie imprezki. Zastanawiam się, czy to się może jeszcze zmienić... 🤔
-
Monja Ala spała idealnie. Przesypiala 12h w nocy. Z karmieniem rzecz jasna, ale cycem wiec nawet nie wstawalam z łóżka. Okolo 6 miesiaca była zmiana i rozbudzenia w nocy, ale dość szybko powrocila do swojego rytmu. Obecne problemy ze spaniem pojawily się dopiero pod koniec lutego. I cały czas mam nadzieję, ze to przejściowe
-
Gadamy ze starym o kolejnym maluchu Decyzja już właściwe podjęta. Tylko tego okresu ciągle brak. Zakupilam sobie juz Conceive plus i będziemy produkować, jak tylko pojawi się jakieś jajo.
xgirl, Claudissa, kinga27.30, Drobinka91, Lullaby, Aniamania, Lady_Dior, anngelikamartaa, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Sylwia, pewnie się wkurzył na prezenty pod choinką 😁
Nie no, współczuję Wam, dla mnie sen zawsze był ważna częścią mojego życia.
KasiaLukasia, super! Będzie małe bobo 👶 tylko nie ucieknij na jakieś tam grudniowki czy styczniówki.
Ja nadal mam traumę poporodowa, jeszcze ze 2 lata i pomyślimy 😁KasiaLukasia lubi tę wiadomość