Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, czytam Was ale jakoś nie miałam weny na pisanie, dzisiaj mieliśmy pogrzeb dziadka o którym tu pisałam. Było może ze 20 osób, co w sumie z jednej strony dobrze.
KasiaLukasia super decyzja o maluchu, życzę szybkiego powodzenia w temacie 😃
Pisałyscie ostatnio jak pięknie wasze dzieci jedzą, mega zazdroszczę! Zaczynam odchodzić od zmysłów dlaczego moje dziecię nie chce.
U nas marudzenie na porządku dziennym, raz mniej raz bardziej, nigdy się też nie zdarzyło żeby usnął tak o, sam. Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że mam high need baby😅
-
nick nieaktualny
-
KasiaLukasia wrote:Gadamy ze starym o kolejnym maluchu
Decyzja już właściwe podjęta. Tylko tego okresu ciągle brak. Zakupilam sobie juz Conceive plus i będziemy produkować, jak tylko pojawi się jakieś jajo.
-
33Sylwia wrote:🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡 Lullaby Tobie potrzebna jest potrójna dawka! A tak poważnie ile w Tobie jest ciepła i dobroci ♥️ tyle można się od Ciebie nauczyć - dzięki!
Dropsy zawsze na propsie. Biere każde ilości 😝 A tak serio to dziękuję za miłe słowa. Rzadko takie coś słyszę i naprawdę doceniam to co napisałaś 😘
33Sylwia lubi tę wiadomość
-
Aniamania wyrazy współczucia.
Drobinka91 piękne widoczki macie na spacerku. Choćby u mnie. I tak zieleń 😍🌲🌳🌲
Kinga27_30 ja nadal nie mam okresu. Nadal nie tęsknię. Niech to trwa jak najdłużej (w sensie bez bobo 😅).
Czarna kawa zdrówka dla Ciebie kochana. Pewnie jesteś osłabiona przy tych swoich pannicach. Pij herbatkę z miodem lipowym i cytrynka🍋 i w miarę możliwości odpoczywaj i się wysypiaj ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 14:18
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
U nas było tak że jak Antek był noworodziem to spał bez przerwy i w dzień i w nocy, musiałam go wybudzać.
Potem koło 3mż zaczął mniej spać w dzień, teraz jest tak że śpi z 2/3 po 30 min max. Ale zwykle mniej. Nocki za to ładnie przesypia, albo całe albo raz się obudzi. Teraz ostatnio budzi się częściej przez te ząbki.
KasiaLukasia jak super!!! Powodzenia ❤️❤️kayama lubi tę wiadomość
-
Kamsza wrote:KasiaLukasia właśnie miałam spytać a miałaś już wizytę u gina? Bo dość dawno mnie tu nie było
Nie, jeszcze nie. Od porodu jeszcze nie... Pewnie się okaże, że jednak to nie była suchość pochwy, a faktycznie nie mam cipy
A tak tak, dawno Cię nie vhlor Kamsza. Nie myśl, ze nie zauważyłam. Mam to skrzetnie odnotowane w swoim dzienniku obecności
Jaszczurek a co z Waszym rozmnażaniem? Na czym stanęło? Bedziesz mi towarzyszyć w dzikiej kopulacji na akord?Chociaz na odległość...
-
KasiaLukasia wrote:Nie, jeszcze nie. Od porodu jeszcze nie... Pewnie się okaże, że jednak to nie była suchość pochwy, a faktycznie nie mam cipy
A tak tak, dawno Cię nie vhlor Kamsza. Nie myśl, ze nie zauważyłam. Mam to skrzetnie odnotowane w swoim dzienniku obecności
Jaszczurek a co z Waszym rozmnażaniem? Na czym stanęło? Bedziesz mi towarzyszyć w dzikiej kopulacji na akord?Chociaz na odległość...
ogólnie zapał mi ostygł, jedno dziecko wystarczająco mnie pochłania... z dwójką nie będę miała życia. -
KasiaLukasia ale fajnie!kibicuję Wam bardzo bardzo i wszystkim które planują jeszcze bobo! Ja może i też bym chciała ale mąż mniej😔 cóż,mogę go zgwałcić i powiedzieć że wpadka 🤷♀️
Od rana próbuje załatwić dentystę dla syna bo w nocy rozbolał go ząb,dopiero na 18.00 nas zapisano. Masakra !
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*)