Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniamania moje kondolencje 😔
Nasze nocki są lepsze jeśli 4 pobudki to dobra noc🤷♀️
Czasem zrywa się z płaczem bez powodu albo siada i jojczy z zamkniętymi oczami!jeszcze nam się nie przytrafiła krzesła na nocka ale zauważyłam że mniej budzi się na picie A więcej na przytulanie
Dziś na Śląsku ostatni dzień fajnej pogody więc z małym wyruszamy jeszcze na spacer A mąż ze starszym do dentysty! Wychowawczyni Franka z przedszkola pisała na grupie że w przedszkolu do odbioru są karty pracy dzieci i mamy je zabierać i nadrabiać w domuAniamania lubi tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Miłosz mi dziś 2 razy sam usiadł 🤩. Skubany jeszcze się chwieje siedząc, ale wie już jak pokombinować nogami, żeby usiąść 😁 🤦♀️.
anngelikamartaa, KasiaLukasia, Monjaktalala, xgirl, 33Sylwia, Lullaby, Lady_Dior, Claudissa, mikka86, Aniamania, kinga27.30, Drobinka91, Aska1994, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Aniamania, przykra wiadomość, trzymajcie się.
JaSzczurek, co tam u Toma?
W ogóle to xgirl, JaSzczurek, Czarna Kawa (nie mylę się?) I wybaczcie jeśli kogoś pominęłam - super sprawa, Wasze dzieci będą dwujęzyczne, to najlepsza opcja nauki języka jaka istniejeAniamania lubi tę wiadomość
-
AgaSy gratulacje dla Miłosza ❤️ Tymek ma jeszcze czas na takie rzeczy😅 ale cierpliwie czekam.
U nas też dobre wiadomości. Mikołaj dostał się do przedszkola! Przyjęli do jego grupy tylko 10 dzieci. Jest 6 dziewczynek i tylko 4 chłopców. Ale i tak się cieszę, że przyjęty 😁AgaSY, mikka86, 33Sylwia, KasiaLukasia, kinga27.30, Aska1994, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Łukasz ma zapalenie gardla i schodzi mu na oskrzela dostal antybiotyk.bylismy u pani doktor prywatnie mamy na swojej ulicy taka starsza pania doktor aniola zawsze jezdzilam z dziecmi w roznych sytuacjach.Na poczatku nie chcialam jechac bo niechcialam biednej kobiety narazac.zadzwonilam i kazala przyjechac myslalam ze sie rozplacze do telefonu.😪 dostal juz syrop i dwie dawki antybiotyku ...
-
O kurcze Adria zdrowia dla Lukasza. Dobrze, ze was lekarka przyjela.
Mala usnela, totalnie beznadziejny dzirn dzis byl
Monia jestem mega ciekawa tej dwujezycznosci :o Az ciezko mi to sobie wyobrazic, to bedzie mega fascynujace.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 20:01
-
Adria, zdrówka dla Łukiego! Dawaj znać co i jak.
Xgirl, mamy takie dzieciaki w rodzinie, nasza kuzynka wyszła za Amerykanina, mieszkają w DC. Jak dzieci były małe to miksowały polglisz jak szalone. Było uroczo i zabawnie. Do tego miały latynoską opiekunkę, która przemycała im hiszpańskie słówka. Teraz to już nastolatki i niestety został tylko angielski, ich mama odpuscila mówienie po polsku w domu.
Jako, że nie stalkuje od samego początku to mam braki (nie widziałam też słynnej foty z podpaska). Twoja córa ma na imię Florka? Hania? Jak to jest? 🙈 -
W podpisie nawet masz Hannah Florenz
Maz chcial Florenz jako pierwsze imie ale ja wolalam Hannah
Oh szkoda, ze zrezygnowala. To super umiec dwa jezyki perfekcyjnie. Ja na Bank Bede z nia po polsku mowic. Jezyk ojczysty to jezyk serca. Umiem bardzo dobrze niemiecki ale to nie to samo co mowic po polsku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 20:22
33Sylwia, KasiaLukasia, Lullaby lubią tę wiadomość
-
Monjaktalala wrote:Aniamania, przykra wiadomość, trzymajcie się.
JaSzczurek, co tam u Toma?
W ogóle to xgirl, JaSzczurek, Czarna Kawa (nie mylę się?) I wybaczcie jeśli kogoś pominęłam - super sprawa, Wasze dzieci będą dwujęzyczne, to najlepsza opcja nauki języka jaka istnieje
A u niego dobrze wszystko, dziękuję, że pytaszRobi się coraz fajniejszy, taki mały chłopczyk, już nie bobo.
Monjaktalala lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Kasia wlasnie, mam do Ciebie pytanie. Nie chcecie z ciaza poczekac az ten koronasyf sie skonczy?
Najpierw muszę się przebadać, zrobić jakies usg macicy i pipki, dostac okres, rozkrecic się w "te klocki". Myślę , że zanim faktycznie to sie stanie koronawirus bedzie juz przykrym wspomnieniem. A na pewno, że nie będzie tak parszywie agresywny jak teraz. Czerwiec/Lipiec tak sobie myślę, że zaczniemy starania. A kiedy się uda? Tego nie wie nikt.
X ślicznie napisalas o jezyku ojczystym. Myślę tak samo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 21:02