Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna kawo oj biedna jesteś biedna. Nie dość, że psychika wysiana przy dziewczynkach to jeszcze angina Ci się przyplątała. Przytulam mocno i zdrowiej nam szybko😘😘😘
U nas po ponad dwóch tygodniach damtejskich scen od kilku dni jest trochę spokojniej. Nie spałam prawie wcale w tamtym okresie za to Tymek posiadł sporo nowych umiejętności. Włącza się aktywnie w dyskusje, pokazuje różne rzeczy, wie gdzie ma nos i do tego kilka razy z moją pomocą udało mu się wstać. Na razie czworakowanie go nie interesuje, a siadanie opanowal tylko po to by móc próbować wstawać przy meblach😉 -
Monjaktalala wrote:Emma super, to opowiadaj co tam słychać
-
Wszystkiego najlepszego mamom! Witaj Emma, super jak Emilka się pięknie rozwija! Adamkowi nie w głowie jeszcze takie skomplikowane rzeczy jak pokazywanie 😅 pokażesz jakieś foto?
My po wakacjach, było lepiej niż się spodziewałam, góry piękne, Adasiowi się podobało, teściowie trochę pomogli przy nim także jestem zadowolona 🙂 tylko po powrocie mi daje w kość 👎 Wstaje non stop i coraz pewniej się czuje, na krótkie dystanse raczkuje 🥰 mówi pięknie mamamama od wczoraj więc to chyba taki prezent ☺️ -
Cześć Mamuśki!
Najlepszego! ❤️☕🍰
Lullaby, u nas też dziwne Stany no no-dzienne u obu.Ada stawia samodzielnie niesmiale kroki tak od 3 do 5 póki co, ale uparta jest, prze do przodu ile wlezie. Próbuje papugować siostrę i bierze kredki kładzie na kolorowance i wydaje się być bardzo zadowolona z rezultatu, bo to przecież już prawie kolorowanie 🤣ja wlokę to moje zwłoki i grzebie woda utleniona na patyczku w tym swoim nieszczęsnym gardle, żeby wyzdrowieć jak najszybciej 😱bo przecie matka nie może być chora🙊🙊🙊
Emma, super, że jesteś! Powodzenia w wygaszaniu laktacji! Niech mm posmakuje 🙏
Niebieska Gwiazda, a mąż w służbach jakichś pracuje, że u was wysokie ryzyko było?mikka86 lubi tę wiadomość
-
Hej piękne mamy. Chciałabym Wam wszystkim życzyć w tak pięknym dniu jak dzień Mamy żeby nasze szkraby były zawsze uśmiechnięte i dały nam czasem luzu 😁😁
Wspaniałego Dnia Mamy ❤️🌸🌸🌸🌷🌷mikka86, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Emma, ale mówisz o litrze Twojego mleka? A Emilka próbowała już jakiekolwiek mm?
Z tymi kurkami - to Mikołaj ma fazę na kota u dziadków, ale nie smieje sie tylko podąża za nim jak torpeda.
Za to śmieje się z rzeczy totalnie absurdalnych 😁 wczoraj zaśmiewał się przy karmieniu jak mieszałam łyżeczka w zupce, podnosilam kawałki, które skapywały z powrotem do miski i mówiłam 'bleebleeee'. Była taka radocha, że się zapowietrzał 😁
Uczymy go 'papa', czasem zalapie, to macha całą ręka do ramienia 😁 za to jak mówię do niego 'nie nie nie' to macha głową, ale usmiecham się wtedy, więc chyba tego nie przemyslalam - mało pedagogiczne 😅 ostatnio straszny nerwus z tego mojego Mikołaja, rośnie nam mały Car.
Czarna Kawa, wracaj do zdrowka, wysyłam moc rosołu!
-
Czarna jak tam kochana? Czujesz się już troszkę lepiej?
U nas ząb numer 5. Całe dnie spędzone w parku. Wiele zjedzonych traw. Motor w tyłku i niekończące się opowieści w swoim języku (przeurocze!). I... codzienna gotowość do działania od 4 rano. Ale kocham tę moją torpede nieprzytomnie. Ja wiem, ze to takie pieprzenie banalow, ale macierzyństwo to naprawdę najpiękniejsza przygoda mojego życia. Absolutnie nic na świecie nie może się równać z pełnym miłości i szczęścia uśmiechem do mamy.Monjaktalala, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie!
Pobudka 5.20,nic nowego🙊
KasiaLukasia, dzięki kochana, już trochę lepiej, antybiotyk, ibuprom i pędzlowanie gardła woda utleniona+płukanki i picie czystego soku z cytryny pomagają. A że jak moja koleżanka ładnie powiedziała, matka nie może chorować, to zbieram się szybko do kupy, bo takie male dzieci słabo kumają, że mama może być bez formy 😁
Może dzis nareszcie napije się kawy, bo ostatnio przez to gardło zostało mi tylko marzenie o kawie, nic nie mogłam takiego przełknąć z bólu.
Dzień dziecka zbliża się wielkimi krokami, jakie podarunki dla waszych pociech przygotowane?