Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ooo rozwydrzone kilkulatki w restauracjach tez mnie denerwuja
Jak jakis maluch jojczy to mnie to nawet nie zlosci ale jak dziecko kumate rozrabia to co innego. Choc raczej to do rodzicow mam pretensje bo dzieci jak to dzieci..
Kasia to mamy podobnieMoja tez moze sie ubrudzic, dotknac, pojsc gdzie chce, odkrywac, bawic sie roznymi rzeczami itp ja na duzo jej pozwalam oczywiscie zeby nikomu ani sobie nie zrobic krzywdy i nic nie zepsuc czy nie zaklocac ciszy w niektorych miejscach. Dlatego tak draznia mnie te matki z placow zabaw. Tego nie tamtego nie. Najlepiej w piwnicy zamknac zeby sie nie ubrudzilo, nic nie dotknelo ani nie urazilo nikogo radosnymi piskami i ciekawoscia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2020, 11:50
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O boze serio nie ogarniam. Przeciez Gwiazda nie pisze, ze syn klepal to akwarium jak szalony a ta mu jeszcze przyklaskiwala tylko puknal raz i taki dramat, patola i w ogole jak tak moszna, skandal, ze dziecko zainteresowaly plywajace ryby
Mysle, ze jakby syn zaczal wiecej klepac w to akwarium to by Gwiazda juz go przywolala do porzadku. Bez przesady zeby na dziewczyne naskakiwac o taka pierdole ale juz nic wiecej nie napisze
-
nick nieaktualny
-
X moja może pojdzie we wrześniu, ale jako powolna, spokojną adaptacje to traktuje. Do max 3h. dziennie. U nas porobilo się teraz bardzo dużo wolnych miejsc, bo wybory... Muszę to jeszcze poogarniac, sprawdzic czy faktycznie jest tyle miejsc i jakie są warunki i koszty chodzenia. Ale predzej czy pozniej wrócę do pracy, wiec gdyby się udalo to myślę, że byłoby to z korzyścią dla Ali. A ja kiedy juz wrócę do robo miałabym spokojną głowę, że malej sie podoba i ma ziomki.
-
U nas ciezko z przedszkolem, nie ma miejsc. Mala pojdzie pewnie w przyszlym roku ale spoko, mam w planach czesto wpadac do Polski. Jescze rok macierzynskiego mam
W ogole maz poszedl po roku do pracy. To byl super czas i byl warty tejbkasy, ktorej nie zarobilismy.
-
xgirl wrote:U nas ciezko z przedszkolem, nie ma miejsc. Mala pojdzie pewnie w przyszlym roku ale spoko, mam w planach czesto wpadac do Polski. Jescze rok macierzynskiego mam
W ogole maz poszedl po roku do pracy. To byl super czas i byl warty tejbkasy, ktorej nie zarobilismy.
Wierzę. U nas pandemia sprawila, że Michał od marca pracuje z domu. Dzięki temu mógł być z nami przy wszystkich postępach. Ja też bardzo cenię sobie ten czas razem i na pewno będzie mi go brakować. No i pomoc też nieoceniona. Fajnie jest być razem.
-
Ja teraz widze co to znaczy gdy rodzice pracuja cale dnie i widza dziecko w sumie tylko w weekendy..
Mi by szkoda bylo. Bede pracowac na pol etatu po powrocie.
Kasiu jak starania o kolejne dziecko? Cos kiedys mowilas, ze chcecie niedlugo kolejne. -
mikka86 wrote:X a Ty też mówiłaś że chcesz kolejne. Więc,jak??😄😄
Jedyne co wiem to to, ze beda wydobyciny😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2020, 10:16