Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego naj dla solenizantow. Mikka extra samochód!
U nas tez już po uro. Sobotę spędziliśmy wyłącznie we wlasnym domowym gronie na zabawach. Pogoda trochę popsula mi plany, ale kij tam. W niedzielę byliśmy z tortem u teściów. Nawet nie było źle. Z prezentami nie szalalam, bo na dzień dzisiejszy Ala ma juz wszystko czego potrzeba. Postawilam na miły czas i dużo śmiechu. Od dziadków, pradziadkow i cioci dostała podarunki. Styknie.
Jak tam po wyborach babeczki? Glosowalyscie?
Ania trzymam kciuki, żeby się wszystko udalo z tą nową pracą. Dzielna babka jesteś. Na pewno dasz radę wszystko pogodzić tak żeby każdy byl zadowolony.
Czarna Kawo i Eju! Odezwijcie się.Eja lubi tę wiadomość
-
Te nasze małe dzieci już nie są takie małe, my roczek za miesiąc. Nie planuje jakiejś dużej impry. Zaprosimy rodziców i najbliższą rodzinę (max. 10 osób) do domu. Kupię balony i będzie tort.
KasiaLukasia, od dzisiaj nie włączam tv, nie chce się już denerwować. Jestem załamana wynikiem. A co do głosowania - pewnie, że tak. Głosujemy ZAWSZE, bo tak trzeba! 🤟 -
Idziemy dziś na szczepienie Wiem, że to dla dobra malej ale i tak zawsze się stresuje.
Dla mnie prezydentem został zdecydowanie ten najgorszy, ale mam smutną świadomość, że mojej opinii nie podziela większość Polaków. Trudno. Żyjemy dalej i do przodu
-
Spóźnione ale szczere życzenia dla naszych maluszków, już nie takich maluszków ale ciężko się z tym pogodzić,że te skarby tak szybko rosną 🙂🎂🎂🎂tak więc spełnienia dziecięcych marzeń!
KasiaLukasia dzięki za wywołanie. U nas ok. Z babcią nic się nie poprawia A w dodatku doszedł konflikt z tą częścią rodziny która odpowiedzialna za opiekę nad nią. Serce się kraje normalnie. Alex miał mały torcik w dniu urodzin ale impreza dopiero przed nami.8.08 robimy w dzień naszej 10 rocznicy ślubu.Ot takie święta 3,bo jeszcze i moje urodziny,wszystko wraz🙂prezent urodzinowy jutro dojedzie,zamówiłam u stolarza łóżko domek azeby młodszy miał to samo co straszak. Byliśmy tydzień we Władysławowie i aż 2 dni pogody ale najważniejsze że razem spędziliśmy czas 🙂młody juz taki klimat ale straszny uparciuch i dyskutant. Bylam w komisji wyborczej i widziałam i słyszałam jak ludzie oficjalnie za Dudą byli bo im tyle dał ...ehe...😒 Szczepienie mamy za tydzień A dziś kciuki dla Was Kasia, niech Slucha będzie dzielnaKasiaLukasia lubi tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*)