Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia z Ksawerym to jest tak, że jeśli coś lubi to zje ze smakiem a jesli mu nie podpasuje to wypluje pierwsza łyżeczkę i więcej nie weźmie ,ale nie ma tragedii, ale porcje je raczej małe ,dlatego staram się mu coś wciskać tak co 2-3 h. A Kiri on uwielbia i u nas też są tylko w jednym sklepie,w żadnym markecie ich nie ma .Danio z tubki też.Ogolnie nabiał lubi ,ale po jajku odrazu ma odruch wymiotny czy to jajecznica,czy na miękko. Waży 9.5 kg i wchodzi w rozmiar 86
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Mikka, pojechaliście w końcu na jakiś wypad?
Dzisiaj dzwoniłam do kościoła, przyszedł czas na ten cały chrzest 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ moja teściowa stoczyła z nami bitwę o ślub kościelny (nie było i nie będzie), ale coz tu dużo mówić - brak chrzcin nie przejdzie. -
My jeszcze nie chrzciliśmy.Chrzest ok,ale ta impreza potem...masakra.Nie znosze nudnych rodzinnych,sztywnych imprez.A jak mam taką organizować to mam wyrzyg.Wymyŝliłam 😉,jest pandemia😉,dbając o zdrowie swoje I najbliższych zabieramy do kościoła chrzestnych I na tym koniec.Chrzestnych możemy w domu przyjąć.Imprezy brak,prezenty jak dziadkowie dadzą to ok,a nie to też ok.Mam tylko problem z chrzestnymi,z tego co wiem chociaż jeden musi być,a pomysłu kto brak.Coś wymyślę,byle ta pandemia choć trochę jeszcze potrwała.
KasiaLukasia, Monjaktalala lubią tę wiadomość
-
Niestety nigdzie nie polecielismy, moja siostra się zesrała nawrotem niby pandemii 😩 Ksawery też jeszcze nie ochrzczony , też mi słabo jak sobie o tym pomyśle, mi to najgorzej pójść do ksiedza i to wszystko załatwiać no i spowiedź ,masaaakraaa.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Leon miał w tym roku sandały z Lasockiego i po 1 sezonie do wyrzucenia. Teraz mu kupilam półbuty z tej tańszej firmy w CCC, Sprandi chyba, a to dlatego, że on musi mieć 3 rzepy, a na scioranie Bartków szkoda mi kasy, czekamy na wizytę u ortopedy.
Ale Ala jest wysoka, wow. Miłosz 11,2 kg chyba, a rozmiar 80/86. A już i tak dużo się wyciągnął.
Leon 3 dni pochodził do przedszkola i dziś już obudził się z katarem i gorączka 🤦♀️Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyStachu miał trzewiki z lasockiego ale po jednym dniu je zdarł.
Te typowo z ccc to są buty na chwilę, nie ma co się oszukiwać. Przerobiłam z Martą pełno tych butow od nich.
Smyk ma bardzo dobra jakościowo serie butów. Piorę je w pralce, lata w nich ciągle i zero śladu używania. Kupiłam mu jeszcze dwie pary z nike i dwie pary z Primigi. Ale wracając do sedna. Maluchowi z cc bym kupiła bo są na chwilę i tak. 3 miesiące i i tak trzeba nowe kupić bo wyrasta. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonjaktalala wrote:Stachu już po górach chodzi? 😮
Mikołaj był z leksza zdziwiony ' co Ty mi matka tu kazesz zakładać', trochę się potyka, ale daje radę 😅