X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamunie LIPIEC 2019
Odpowiedz

Mamunie LIPIEC 2019

Oceń ten wątek:
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 2 września 2020, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie też mi się średnio podoba to nasze karmienie w biegu. Ale na razie nie widzę innej opcji, żeby w ogole jadła. Sadzam w krzeselku, zjada dwie łyżki i sie wygina i wydziera, bo nuda. Wiec konczymy jeść biegajac...

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 2 września 2020, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wymiarow Ali nie znam. Ale waży okolo 11/12 kg, ubranka nosi na 92, pieluchy piątki.

Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 2 września 2020, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia z Ksawerym to jest tak, że jeśli coś lubi to zje ze smakiem a jesli mu nie podpasuje to wypluje pierwsza łyżeczkę i więcej nie weźmie ,ale nie ma tragedii, ale porcje je raczej małe ,dlatego staram się mu coś wciskać tak co 2-3 h. A Kiri on uwielbia i u nas też są tylko w jednym sklepie,w żadnym markecie ich nie ma .Danio z tubki też.Ogolnie nabiał lubi ,ale po jajku odrazu ma odruch wymiotny czy to jajecznica,czy na miękko. Waży 9.5 kg i wchodzi w rozmiar 86

KasiaLukasia lubi tę wiadomość

url=https://www.suwaczek.pl/]54661da9df.png[/url]
  • Monjaktalala Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikka, pojechaliście w końcu na jakiś wypad?

Dzisiaj dzwoniłam do kościoła, przyszedł czas na ten cały chrzest 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ moja teściowa stoczyła z nami bitwę o ślub kościelny (nie było i nie będzie), ale coz tu dużo mówić - brak chrzcin nie przejdzie.

• Niebieska Gwiazda Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeszcze nie chrzciliśmy.Chrzest ok,ale ta impreza potem...masakra.Nie znosze nudnych rodzinnych,sztywnych imprez.A jak mam taką organizować to mam wyrzyg.Wymyŝliłam 😉,jest pandemia😉,dbając o zdrowie swoje I najbliższych zabieramy do kościoła chrzestnych I na tym koniec.Chrzestnych możemy w domu przyjąć.Imprezy brak,prezenty jak dziadkowie dadzą to ok,a nie to też ok.Mam tylko problem z chrzestnymi,z tego co wiem chociaż jeden musi być,a pomysłu kto brak.Coś wymyślę,byle ta pandemia choć trochę jeszcze potrwała.

KasiaLukasia, Monjaktalala lubią tę wiadomość

• mikka86 Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nigdzie nie polecielismy, moja siostra się zesrała nawrotem niby pandemii 😩 Ksawery też jeszcze nie ochrzczony , też mi słabo jak sobie o tym pomyśle, mi to najgorzej pójść do ksiedza i to wszystko załatwiać no i spowiedź ,masaaakraaa.

• Niebieska Gwiazda Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm...Ja po cywilnym,a kościół nie uznaje.Spowiedź mnie nie obejmuje.To chrzestni muszą świecić przykladem I to dlatego mam problem,bo wszyscy albo po cywilnym albo wolne związki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2020, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w tym miesiącu mamy chrzciny. Trochę późno no ale...

• KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez jeszcze nie robiliśmy chrztu... A teść się znowu odpalił ostatnio. Ale również migamy się póki co pandemią. ;) A ślubu nie mamy żadnego. Może kiedyś?

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2020, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikka my sobie kupiliśmy bilety na Cypr ale z wykupieniem noclegów czekamy do ostatniej chwilii bo też się cykamy co się zacznie dziać. Później lipa kasę odzyskać za noclegi a tak to chwilę przed wylotem coś znajdziemy.

• Monjaktalala Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, kupował ktoś buty dzieciowe w ccc? 🤔🤔🤔

• mikka86 Autorytet

Wysłany: 4 września 2020, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monjaktalala wrote:
    Dziewczyny, kupował ktoś buty dzieciowe w ccc? 🤔🤔🤔
    Tak ja kupowałam Lasockiego sandałki

• Monjaktalala Autorytet

Wysłany: 4 września 2020, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam o półbutach - A sandałki się sprawdziły?

• AgaSY Autorytet

Wysłany: 4 września 2020, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leon miał w tym roku sandały z Lasockiego i po 1 sezonie do wyrzucenia. Teraz mu kupilam półbuty z tej tańszej firmy w CCC, Sprandi chyba, a to dlatego, że on musi mieć 3 rzepy, a na scioranie Bartków szkoda mi kasy, czekamy na wizytę u ortopedy.

Ale Ala jest wysoka, wow. Miłosz 11,2 kg chyba, a rozmiar 80/86. A już i tak dużo się wyciągnął.

Leon 3 dni pochodził do przedszkola i dziś już obudził się z katarem i gorączka 🤦‍♀️

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 4 września 2020, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy z Lasocki Kids jesienne. Są miękkie i do biegania sprawdzają się super.
    5739c147a768.jpg
    0efd90f59ddf.jpg

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2020, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stachu miał trzewiki z lasockiego ale po jednym dniu je zdarł.
    Te typowo z ccc to są buty na chwilę, nie ma co się oszukiwać. Przerobiłam z Martą pełno tych butow od nich.
    Smyk ma bardzo dobra jakościowo serie butów. Piorę je w pralce, lata w nich ciągle i zero śladu używania. Kupiłam mu jeszcze dwie pary z nike i dwie pary z Primigi. Ale wracając do sedna. Maluchowi z cc bym kupiła bo są na chwilę i tak. 3 miesiące i i tak trzeba nowe kupić bo wyrasta.

• Monjaktalala Autorytet

Wysłany: 4 września 2020, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu kupiłam Primigi :)

f6b252c37237.jpg

KasiaLukasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2020, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładne są.
    Ja na zimę mam takie ocieplane z Primigi.
    I jeszcze ma Reima Viking do zadań specjalnych. Na goretexie. Ale to w góry czy gdzieś. Takie solidne.

• Monjaktalala Autorytet

Wysłany: 4 września 2020, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stachu już po górach chodzi? 😮

Mikołaj był z leksza zdziwiony ' co Ty mi matka tu kazesz zakładać', trochę się potyka, ale daje radę 😅

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2020, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monjaktalala wrote:
    Stachu już po górach chodzi? 😮

Mikołaj był z leksza zdziwiony ' co Ty mi matka tu kazesz zakładać', trochę się potyka, ale daje radę 😅
    No sporo już przeszedł na własnych nogach. Tatry, Beskid. Ostatnio szedł 2 godziny na Babią Górę. Wszedł sam, tzn na czworaka, za rękę itp. Ona już sporo wędruje na nogach

‹‹ 3419 3420 3421 3422 3423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ