Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamsza Stachu używa normalnych łyżeczek i widelca. Nic dziecięcego nie daje rady. Ma wideleklc który ma troszkę krótsze ząbki ale dorosły.
U nas zaczęło się chorobowe piekiełko. Doszło do tego że wylądował na oddziale ratunkowym o północy. Biedak musiał spędzić 12 godzin pod kroplówką. Nadal walczymy z infekcja i końca nie widać -
Karola zdrówka dla Stacja,niech szybko dochodzi do siebie. Co do covidu to nie wątpię ,że on jest, że choruja ludzie starsi,zdarza się ,że zachoruje młodszy i dziecko,tak jak z każdą inną choroba poprostu nie wierzę w epidemie i w to,że można chorować bezobjawowo i bezobjawowo zarażać
AgaSY lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Kamsza wrote:JaSzczurek piękne imię dla córeczki 😍😍
A Tom jakie ma piękne włoski. Cudo chłopak 😍
Udanego wypoczynku zatem.
Kamsza lubi tę wiadomość
-
Niebieska Gwiazda wrote:Jaszczurek imię piękne.Pomyślałam o bogini płodności I seksu.Freja brzmi tak samo jak Freya.
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
JaSzczurek wrote:Tak, to jest to samo imię. Freya, Freia, Freja, Freija, Frøya i jeszcze kilka rodzajów pisowni. Ale my chyba zostaniemy przy najprostszym, Freya
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 16:16
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Monjaktalala wrote:O matko, współczuję przeżyć, mam nadzieję, że już lepiej. Ale jakto? Byliście na tej samej sali?
-
Mikołaj ma od wczoraj stan podgoraczkowy. Żadnych innych objawów - myślę: zęby, wiadomo. Tymczasem kilka godzin temu płacz, temp. ponad 38 stopni, senność etc. Dzwoniłam do przychodni. Wyobraźcie sobie, że prawdopodobnie to mozd być odczyn poszczepienny w 8-10 dobie po szczepieniu (Odra, świnka, rozyczka). Już lepiej, gorączka zeszła.
-
Witam
U nas choroba
Dziecialki poszly trzy dni do przedszkola szkoly i sie zaczelo .Melka poszla w poniedzialek zuzia dopiero w poniedzialek.
Od poniedzialku chora tez ja kaszle jakbym covid miala 🤦 w niedziele komunia hehe do kosciola nawet nie wchodze bo zadzwonia po bialokaftanow -
Karola, a Wy już w domu ze Stachem? Jak zniósł te 12h pod kroplówką? Biedny. Najgorsze, że takiemu maluszkowi nie wytłumaczysz, że to dla jego dobra.
Adria, a jak tam poza tymi wirusami? Łukasz rośnie jak na drożdżach?
A czyta nas jeszcze Eja? Albo Kinga? Albo moja współmieszkanka Sylwia? 🤔 -
Monjaktalala wrote:
-
Monjaktalala wrote:Karola, a Wy już w domu ze Stachem? Jak zniósł te 12h pod kroplówką? Biedny. Najgorsze, że takiemu maluszkowi nie wytłumaczysz, że to dla jego dobra.
A czyta nas jeszcze Eja? Albo Kinga? Albo moja współmieszkanka Sylwia? 🤔 -
Monjaktalala jestem obecna,z doskoku. Staram się raz na parę dni do was zajrzeć i poczytać 🙂
Kamsza serdeczne gratulacje, spokojnych następnych miesięcy 😘
JaSzczurku a Ty już na półmetku prawie,jak to szybko leci. Piękne imię dla córci !
Karola współczuję przeżyć i mam nadzieję,że Stachu już wydobrzał. A co się okazało czy to takie jednorazowe ?
Ja pamiętam jak moj starszy syn w 7msc zaczął mocno wymiotywać i w zaledwie 2 godz stał się taki jakby bez życia, przelewał się przez ręce. Pędziliśmy do szpitala na złamanie karku. Był niechodzący a też kombinował przy tej kroplówce. U nas było jakieś rota ponoć.
Wróciłam do pracy od 1 września. Ze łzami w oczach tydzien wcześniej zaczęłam Alexa odprowadzać na adaptację do żlobka. Najpierw kilka dni bylam z nim na zajęciach, podczas zabawy a potem zostawał juz sam. Najpierw godzina,potem dqieZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
coś mi urwało..
Aż wreszcie ten dzień kiedy musieliśmy się rozstać😪plakał i to strasznie..serce mi się krajało i mialam ochotę wrócić igo zabrać ale wiedziałam że i tak to musi kiedyś nastąpić skoro zdecydowałam ze wracam do pracy. Byl od piątku w domu bo sstarszy sprzedał mu gila i dziś po kilku dniach przerwy wrócił. Płakał, owszem ale juz nie było tak strasznie jak wcześniej. Wiec jestem pelna optymizmu. Poza tym Panie go uwielbiają i ma tam naprawde super opiekę. Dostaję w ciagu dnia kilka zdjęć z jego zabawy,spaceru, posiłku i uspokajam się jak widzę go uśmiechniętego 🙂
A w pracy mam sajgon i jescze te wszystkie obostrzenia których musimy my i dzieci rygorystycznie przestrzegać🙈do czego to doszło😔Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
wgl KasiaLukasia ekstra pomysl z monetami,jutro Alexowi też takie zrobię a kamyczki mój tak samo jak Ala uwielbia. Mamy już braki w skalniaku bo mlody notorycznie wynosi 🤣
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*)