Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas ostatnio noce to dramat, na prawdę tak źle to nie było nawet jak był noworodkiem. A dzisiaj to już w ogóle masakra. Obudził się o 23.30 , darł się i schodził z łóżka ( śpimy razem) włożyłam go do wózka bo w wózku jest usypiany i jak go bujalam to drzemał lekko,jak tylko przestawałam bujać to ryk, trzy razy go przekladalam z wózka na łóżko,bo wydawało mi się,że już śpi i odrazu ryk i z powrotem do wózka. I tak do 5 rano, o 5 udało mi się go przełożyć i pospal do 6.40.Teraz jest niedobory bo nie wyspany,potyka się o wszystko, płacze,a spać nie chce. Koszmar, nie wiem już co jest 😩😩url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Hmm Mikka, ciekawe dlaczego - może odreagowuje bodźce. Życzę dużo siły, bo wiem jak cenny jest sen (przynajmniej dla mnie). Na pocieszenie powiem, że Mikołaj codziennie od 2 tyg. ok północy ląduje u nas w łóżku i już tak gnieciemy się do rana. Nie ma innej opcji, a jeszcze kilka tygodni temu cieszyłam się, że przespał całą noc w łóżeczku 🙃
Karola, daj znać jak Stachu, biedny, bardzo mi to szkoda
U nas czopy na gorączkę, byliśmy w przychodni, gardło, ucho i klatka piersiowa czysta, więc przyczyna musi leżeć gdzie indziej. Zrobiliśmy małemu badanie moczu - tez okej. Wychodzi na to, że to faktycznie odczyn poszczepienny. Pani w przychodni powiedziała, że to też mogą być zęby, choć nie chce mi się wierzyć 🤔 -
Mikka może to słabe pocieszenie ale to chyba taki czas. Duzo dzieciaków śpi teraz w kratkę. Dwa dni dobrze, cztery dni koszmarnie, itd. U nas też jest w kratkę. Od nocy upiornych (wczoraj), po w miarę dobre (nie pamiętam kiedy...). Pozostaje chyba zagryzc zęby, kląć w myślach, kupić dobrą kawę i przeczekać. Buziaki i moc z Tobą!