Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Adria wrote:Witam
Jutro mam komunie
Narobilam sie jak dziki osiol boli mnie gardlo ale wzielam tabse i ide spac no to nara
Adria trzymam kciuki za udaną imbe! Weź no fote jakoś wrzuć proszę. Buziaki dla komunistki (komunikantki?) :*Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
Mikka u nas też ciężkie noce ostatnio były. Krzyk i nie spanie od 2-4/5 🤦♀️w dzień maruda masakra. Ale pociesze cię bo u mnie wczorajsza nocka super. Mała spała ciagiem od 21.30-3.45 sądzę że gdyby nie kot który upodobał sobie w nocy papierową torbę 😡 to spała by do rana a tak to poszła dalej spać o 4.30-8 🙂 i dzień super uśmiechnięta cały czas. Zero marudzenia 🙂
Także mam nadzieję że u Was też już będzie lepiej.mikka86 lubi tę wiadomość
-
Kamsza ja tez czasami mam ochotę wynieść moje ukochane koty na śmietnik. Zawsze nad ranem zaczynają po nas lazik, mruczec, ocierac się lbami, a ja dostaje wylewu, bo Ala naprawdę nie potrzebuje dodatkowej zachety do wstania najbledszym bladym świtem.
JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
Z tymi kotami to jest zawrót głowy wiem co mówię, bo miałam dwa koty w domu rodzinnym, które zostały po mnie w spadku u rodziców. W tym roku, jak rodzice pojechali na wakacje, to przeprowadziliśmy się do ich mieszkania na 2 tyg, by kochane sierściuszki miały kuratelę. Budzily nas codziennie o 3. Jeżeli zawartość miski nie spełniła oczekiwań, to łaziły po nas, mruczały, uderzały plastikowym uchwytem z rolet o okno. Za to za dnia, uciekały przed Mikołajem gdzie pieprz rośnie 😁
-
Mój kot może nie szaleje, ale za to włazi pod nogi ciągle. Jak wstaje rano, i zbieram się do pracy to mi pod nogami pląta się dwójka dzieci, kot i stary. Pełen ruch w kuchni o 6 rano. Kot ma zdeptane łapy jakieś 20 razy w ciągu 30 min ale nadal twardo bierze udział w codziennej bieganinie.
Niebieska Gwiazda, Kamsza lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam wczoraj najadz na sklepy uzupełnic szafę małemu, bo wstał pewnego poranka i wszystkie spodnie miał za małe. O kupiłam go w sklepach bez promocji i mi to żyć nie daje🤣
Ale ma już wszystko na jesień i zimę. Jakiś czas też mu kupowałam na szmatach przejściowe rzeczy, ale spodnie i koszulki, kurtkę taka grubą, rajstopy, skarpety to musiałam nowe pokupować -
A kupujecie czasem coś albo sprzedajecie na vinted? Ja tam sprzedałam sporo rzeczy po małym ,nie tylko ubrania. Kupiłam też trochę nowych ubranek,ludzie tam często sprzedają nowe ubrania z metkami za fajne pieniądze. Ostatnio np kupiłam 6 sztuk nowych bodziakow z lupilu po 3 zł za sztukę i nową kurtkę coccodrillo za 40 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2020, 15:54
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Ja narazie nie sprzedaje, bo w perspektywie drugie bobo (za jakiś czas). Na vinted jeszcze nic nie kupiłam, za to na olx zrobiłam kilka biznesów (szumnie powiedziane). Mikka, a Ty chyba też pisałaś kiedyś, że kupiłaś kombinezon zimowy na następną zimę? I jak, wstrzeliłas się z rozmiarem?
-
Kupiłam w Smyku wczesną wiosną dwa kombinezony na 92 🤦 więc lipa bo mały dopiero wchodzi w 86 ,a dużo jeszcze nosi 80,poza tym smykowa rozmiarówka jest większa, teraz kupiłam w 5 -10-15 następne dwa na 86,ale też były tanie bo modele z tamtej zimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2020, 20:12
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Dziewczyny nasze koszmarne noce najprawdopodobniej spowodowane są ząbkowaniem, od wczoraj mały dostaje na noc czopka Nurofen i jest problem bo po kilku minutach robi kupę , wczoraj i dzisiaj to samo i nie wiem co robić czy podać następnego czy nie ?url=https://www.suwaczek.pl/][/url]