Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola3xJ:D wrote:Ktoś mi zajumał konto na belly albo oni mi usunęli. Nie mam pojęcia. Fakt jest taki że go nie mam🤷♀️Na stary mail mogę założyć nowe i nie wyskakuje mi że jakieś inne konto mam.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Karola ja mojej do zlobka nieposylam pozatym w Nl szkola od 4rż.
A Ty juz do pracy wrocilas?
Dziewczyny wybaczcie ale moze mi pomozecie szukam sztuccy dla malej.uzywacie jakis specjalnych czy zwykle np lyzeczki dajecie? -
Kamsza!!! Ogromne gratulacje Trzymajcie sie cieplutko, dbajcie o siebie.
My używamy normalnych łyżek i jedna z babydream sie ostala. Reszta w tajemniczy sposób zaginęła... Ala nie je jeszcze widelcem, czasem ją widelcem karmię i dostanie na chwilę do ręki, ale sporadycznie. Masz rację, trzeba coś zakupić. Ale wybiorę coś pewnie w Rossmannie, nic hiper duper specjalnego.
Kamsza lubi tę wiadomość
-
Ja też karmie mała czasem z widelca albo z łyżeczki. Dam jej czasem łyżeczkę ale później żeby ją odzyskać to jest taki alarm że chyba wolę dawać jej z łyżeczki dla dzieci. Zauważyłam że mniej ja interesują niż takie które używają mama i tata 😁
Dzięki bardzo za gratulacje ❤️😘
KasiaLukasia czekam oczywiście na Twoje 2kreski 😁 -
Kamsza gratulacje!
No proszę prosze ile się nagle odezwało. Wszystkie czytają, a pisać to się zadnej nie chce 😀😀.
Miłosz je łyżeczkami od herbaty i widelczykami do ciasta 😀.Monjaktalala, KasiaLukasia, mikka86, Kamsza lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
mikka86 wrote:Ciekawe jak tam Jaszczurek 🤔
Tom rośnie, biega, jest coraz śmieszniejszy i coraz mądrzejszy. Nadal go karmię, ale zaczynają mnie boleć cycki. Kilka dni temu wprowadził się do własnego łóżka we własnym pokoju.
Freya (prawdopodobnie tak będzie się nazywała mała) już rusza się na tyle, że czasami ją trochę czuć. Właściwie codziennie, ale krótko. I tak dużo wcześniej, niż z Tomem, bo tu dopiero 16 tc a z Tomem czułam w 20. Objawów za bardzo już nie mam. Kupiłam kilka dni temu podwójny wózek. Tom chodzi do przedszkola i podoba mu się, ale pożegnania są ciężkie i pewnie jeszcze dłuższy czas będą. Jest też ogromnym fanem książek. W czwartek jedziemy na wschód Oslo-Horten-Tønsberg na kilka dni. No i tyle 😊
Kamsza, mikka86, KasiaLukasia, mikaja lubią tę wiadomość
-
JaSzczurek, bardzo ładne imię dla dziewczynki. Tom wygląda bosko! Mają z Mikołajem coś wspólnego - mój Klusek też jest fanem książek (A jeśli coś można w tej książce oderwać to już w ogóle 🤦♀️).
Macie jakieś patenty na fajne zabawy domowe? Mikołaj się nudzi, zna wszystkie kąty i swoje zabawki na pamięć. Póki jest ciepło, dużo wychodzimy na dwór i aktywnie spędzamy czas, ale zdaje sobie sprawę że lada moment ponura jesień. Odrazu uprzedzę - klamerki, mąka, bułka tarta, drewniane łyżki i garnki - to już za nami 🙃JaSzczurek lubi tę wiadomość