Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow, ile ciąż się posypało ostatnio, gratulacje!
Jacek też w domu ze mną.Casjopea lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Czwartego nie będzie 😂
Z trójką? Normalnie. Żyję, oni też, w psychiatryku nie wylądowałam 😉Casjopea, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Moje marzenia przystopował covid.Dostęp do leczenia szpitalnego,a właściwie brak.W obu ciążach z różnych powodów leżałam cztery razy w szpitalu,a teraz trochę się obawiam.Obecnie nie nastawiam się.Nie myślę kiedy dni płodne,ale nie zabezpieczam się.Kupiliśmy ostatnio działkę i myślimy o budowie.Skupiam się na czymś innym.A może dwójka wystarczy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2021, 11:31
-
Aska ty juz pewnie zaprawiona w bojach, nawet nie pamietasz jak bylo kiedys inaczej i dla ciebie pewnie 3jka to taki chleb powszedni. Ale domyslam sie ze nie ma lekko choc frajdy pewnie masa.
-
X, przypomnę sobie od jutra, bo Starszaki jadą na parę dni do dziadków 😉 ale szczerze, to wolę, jak jest cała trójka niż tylko Jacek. Cypek już na tyle duży, że się chwile bratem zajmie, czy coś poda. Bawią się razem tak samo dobrze, jak się piorą 😂 a bez nich Jackowi się nudzi.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aska cos slyszalam wlasnie ze taki plus w posiadaniu wielu dzieci ze sie soba zajma😁 Ale pewnie nie zawsze to tak kolorowo wyglada. Np sasiadka mi czesto gada ze tez tak myslala a jej synowie sie tylko napierdzielaja albo tak rozrabiaja ze nie ma jak usiasc na 5sek a oni duzi juz sa.
-
Zależy od dnia. Czasem się ładnie bawią, fajnie pomagają, a raz stają okoniem na wszelkie próby dogadania się z nimi i zrobienia czegokolwiek.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aska1994 wrote:Zależy od dnia. Czasem się ładnie bawią, fajnie pomagają, a raz stają okoniem na wszelkie próby dogadania się z nimi i zrobienia czegokolwiek.
-
Niebieska Gwiazda wrote:My nie posłaliśmy bo publiczne gdzie by się dostał to na drugim końcu miasta.Starszak chodzi do prywatnego przedszkola.Posłanie dwóch do prywatnej placówki to spory koszt.Siedzę w domu i niedługo chcę otworzyć działalność.
-
Aska1994 wrote:Zależy od dnia. Czasem się ładnie bawią, fajnie pomagają, a raz stają okoniem na wszelkie próby dogadania się z nimi i zrobienia czegokolwiek.