Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Generalnie od początku wiedziałam, że nie chce posłać Mikołaja do żłobka. Miałam wracać w listopadzie do pracy, ale sprawy się skomplikowały i moja mama może się nim zająć dopiero od maja tego roku. Zacisnelismy budzetowego pasa i wzięłam pół roku wychowawczego. Generalnie jak Miki miał rok to czułam że ani on, ani ja nie bylibyśmy gotowi na żłobek. Oczywiście jakbyśmy byli totalnie pod ścianą, to pewnie mały musiałby tam trafić. Teraz Mikołaj jest dużo bardziej 'poradny' i rozwinął się na tyle - myślę, że poradziłby sobie. Pójdzie dopiero do przedszkola jako 3 latek.
-
Cześć dziewczyny!
Tesknilyscie? 😅
Chciałam się pochwalić, iż wszystko wskazuje na to, że jestem w trzeciej ciąży 😊 Odebrałam dzisiaj popołudniu betę i w 11dpo wynosi ona 40,25 mIU/ml 😁
Drobinka91, KasiaLukasia, LidziA89, anngelikamartaa, xgirl, Monjaktalala, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:A masz zamiar zagościć na dłużej,czy tylko pochwalilas się i spadasz? 😁😁
mikka86, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Oooo i jeszcze Lidzia ...
Ja żyje mam się dobrze. Rzuciłam pracę i jest zdecydowanie lepiej 😂. Ania trochę gorzej bo cały czas choruje no ale musimy to jakoś przetrwać. -
Casjopea wrote:Nie no, chyba trochę zostanę.. Tak z 9 miesięcy przynajmniej 😅 Chyba, że jednak się ciąża nie uda, bo to nigdy nie wiadomo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2021, 19:05
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Casjo gratulacje 🙂 spokojnej ciąży życze.
Xgirl niestety dalej w domu może w środę pójdzie już 🤪
Karola padłam!!!! Jak mu smakował cycuch męża 😂
Monia odważna zabawa. U nas odrazu mielibyśmy kolorowe ściany.
Lidzia gratuluję odważnej decyzji z rzuceniem pracy. To chyba będzie moje nowe marzenie 😂 czemu Ania cały czas choruje? Czyżby kolejne żłobkowe dziecko?Casjopea lubi tę wiadomość
-
Tak Danio Ania chodzi do żłobka ostatnio nawet udało się trzy tygodnie pod rząd. Później miała już druga kwarantannę poszła na chwilę i od 30.12 siedzimy w domu bo nie mogę jej doleczyć.