Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska Gwiazda wrote:My nie posłaliśmy bo publiczne gdzie by się dostał to na drugim końcu miasta.Starszak chodzi do prywatnego przedszkola.Posłanie dwóch do prywatnej placówki to spory koszt.Siedzę w domu i niedługo chcę otworzyć działalność.
U nas bardzo podobnie. Miejsca w zlobkach publicznych są, ale musiałabym dojeżdżać. Akurat na naszym osiedlu wszystko zajęte. Nie oplaca mi się jeździć, kiedy i tak jestem w domu i chciałam, żeby Ala chodziła na dwie/trzy godziny dziennie, żeby poznać dzieciaki, wirusy i się pobawić. Wiec na razie się nie rozstajemy.
-
Casjopea wrote:Karola po co ten pośpiech i wchodzenie oknem? Z tego, co wiem, już za chwilę mają szczepic karmiące i ciężarne, więc skoro i tak przeszłas covid to może po prostu poczekaj 🙂
-
Monjaktalala wrote:KasiaLukasia, jak tam Alucha i bobo?
Monja jakie piękne dzieła malujecie! My też malujemy farbami, mazakami i kredkami. Niestety również po scianach Stary ostatnio zamalowywal dosc pokaźnych rozmiarów obraz na scianie w duzym pokoju. Ale nawet się nie łudzimy, ze nie powstaną wkrotce nowe
U nas okeczka, dziękuję. Ja się czuje dobrze. Senna jestem tylko jak Koala i bolą mnie sutki przy karmieniu. Mały bobik, mam nadzieję, tez czuje się dobrze. Ala za to na pewno czuje się wyśmienicie. Jest fabryką głupich pomysłów; dzisiaj wylizywala parapety, kąpala pluszaki w kociej misce i próbowała skakac z duzego stołu. Nie da się przy niej zrobić w mieszkaniu absolutnie nic. Szczęśliwie, na perfekcyjną panią domu nie trafiło, więc jakoś to przeżyje Najgorsze są późne poranki, bo wtedy ma humor jęcząco-krzyczący. Potem po drzemce jest już zwykle duzo lepiej.
-
Coś tam zawsze się znajdzie.. 😉 A może będzie chłopak i wystarcza ciuchy po Mikołaju 😆
Ile u Was kosztuje oznaczanie miana przeciwciał? Bo to drogi interes jest słyszałam. Chciałam sama sobie oznaczyć, żeby ewentualnie surowice oddać, ale i tak od ciężarnej nie wezmą, więc chyba odpuszczę. Ile miałaś IgG? -
Karola3xJ:D wrote:W labie na promo ok 50 zł ponoć. Ja miałam w krwiodastwie za darmo. Nie pamiętam jaki miałam wynik. Jakis bliski zeru w każdym razie.
Po co chcesz surowice oddawać?
Edit:tfu! Dla chorych of kors, nie dla ozdrowiencow 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2021, 21:57
-
A coś Ty. Rodziłaś, byłaś w ciąży. Nie ma szans. Ja odpadłam na samym. Igg (mam 0,8 ), do tego HLA dla kobiet po ciąży to zbyt duże obciążenie dla krwiodastwa. Ja byłam próbowałam, ale w krwiodastwie w Kato pobrali aż od 2 kobiet przez ten cały czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2021, 22:03
-
Casjopea wrote:Coś tam zawsze się znajdzie.. 😉 A może będzie chłopak i wystarcza ciuchy po Mikołaju 😆
Ile u Was kosztuje oznaczanie miana przeciwciał? Bo to drogi interes jest słyszałam. Chciałam sama sobie oznaczyć, żeby ewentualnie surowice oddać, ale i tak od ciężarnej nie wezmą, więc chyba odpuszczę. Ile miałaś IgG?url=https://www.suwaczek.pl/][/url]