Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a czy wy stosujecie już jakies masci na brodawki? bo mi wczoraj na szkole rodzenia mowila polozna by już lekko smarować żeby wlasnie potem były mocniejsze, nie pekaly, nie krwawily itp. i polecala z ziaji krem do brodawek.
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Hiszpaneczka wrote:Dziewczyny a czy wy stosujecie już jakies masci na brodawki? bo mi wczoraj na szkole rodzenia mowila polozna by już lekko smarować żeby wlasnie potem były mocniejsze, nie pekaly, nie krwawily itp. i polecala z ziaji krem do brodawek.
Mikaja córką też ma takie polskie imięstare i zwykle Ale dla mnie najpiękniejsze
Mikka gratuluję! Jak Ci z ta wiedza? Ja już się przyzwyczaiłam że mam fiutka w brzuchu -
_Hope_ wrote:Smarowalam w pierwszej ciąży. Nic mi to nie pomogło. Teraz olewam
Mikaja córką też ma takie polskie imięstare i zwykle Ale dla mnie najpiękniejsze
Mikka gratuluję! Jak Ci z ta wiedza? Ja już się przyzwyczaiłam że mam fiutka w brzuchuurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Hiszpaneczka wrote:Dziewczyny a czy wy stosujecie już jakies masci na brodawki? bo mi wczoraj na szkole rodzenia mowila polozna by już lekko smarować żeby wlasnie potem były mocniejsze, nie pekaly, nie krwawily itp. i polecala z ziaji krem do brodawek.
Ja wiem ze jest dużo istotnych spraw w życiu,wazniejszych niż wzorki ale w końcu wybraliśmy tkaninę na kokon. Znaleźliśmy ją w UkBabcia kupi i wyśle do Polski. Jakoś ten wzór na kokon to był problem dla nas. Jak głupki jakieś. W sumie całą reszte wybieramy na szybko bez analizy a ten kokon to jakieś zadanie roku
-
mikka86 wrote:A co to jest Afi 13?
-
To ja też pokaże mojego ulubionego fiutka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10adc3e0c0fe.jpg
Czy już mówiłam że sram po gaciach przed polowkowymiMikaja zazdro że Ty już jutro będziesz po!
mikka86, Messy92, Hiszpaneczka, Kamsza, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nana1 wrote:ja jadę jutro na dodatkową wizytę, od paru dni mam bóle podbrzusza i kłócia jakby w środku w szyjce do tego dziś od rana zielonkawe upławy... i jutro na 10 mam wizytę, martwię się
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyufam lekarzowi, wydaje mi się że wie co mówi po za tym nigdy mnie nie zawiódł, gdybym. mogła byłabym dziś u niego niestety mieszkam 40 km od tej miejscowości gdzie przyjmuje mój lekarz i gdzie mogę pojechać na IP jak pisze wyżej nie mam transportu więc zrobię to co mówi lekarz, gdyby było gorzej pojedziemy z mężem w nocy na IP jak wróci
-
nana1 wrote:ufam lekarzowi, wydaje mi się że wie co mówi po za tym nigdy mnie nie zawiódł, gdybym. mogła byłabym dziś u niego niestety mieszkam 40 km od tej miejscowości gdzie przyjmuje mój lekarz i gdzie mogę pojechać na IP jak pisze wyżej nie mam transportu więc zrobię to co mówi lekarz, gdyby było gorzej pojedziemy z mężem w nocy na IP jak wróci