Mamusie 90' ≤
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam witam ja 91' przyjmiecie mnie ?
Miriam twoja Zojka jest przepiękna odkąd sie urodziła hakeruje twoje posty żeby zobaczyć czy jakieś fotki wrzuciłas haha nawet mojemu narzeczonemu pokazuje i mówi ze ślicznotka z niej
Miriam, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
Kaarolaa, mi wszyscy mówią, że będę miała syna, sama gdzieś tam wewnętrznie też tak czuję, ale wydaje mi się, że będzie psikus i będzie dziewczyna Także sama już nie wiem. Wizytę mam 11 września, więc wtedy już powinnam wiedzieć
Miriam dziękuję za rady, ale ani tego, ani drugiego nie mam, bo w Danii mieszkam, a tutaj ciężko z takimi rzeczami Ale dzisiaj jakby mniej to odczuwam. Zobaczymy.
Eva0507 oczywiście, że przyjmiemy. Im nas więcej tym lepiej
A co do wyprawki, to ja niestety wszystko muszę kupować.
Miriam, Ty już jesteś mamusią, jakieś praktyczne rady co do wyboru wózka i łóżeczka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLadyDi oj w tej kwesti nie pomogę bo moje dziecię nie chce spać w łóżeczku a wózka nie cierpi hehe wiec śpi z nami i częściej noszę ja w chuscie niz w wózku wozek raczej robi za wozek do wożenia mojej torebki niz Zojki a ja mam quinny moodd jak macie jakieś pytania dotyczące go to odpowiem ale na wstępie zaznaczam ze moje dziecko mało z niego korzysta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas tez miał byc chłopak Leo.. I co na każdym usg a mam co miesiąc dr mówił ze chłopak 2 razy na ip byłam tez miał chłopak No i w 28tc wyszło ze będziemy mieli dziewczynkę wiec 3 lekarzy sie pomyliło
Teraz mamy problem z imieniem bo na nic nie możemy sie zdecydować hehe No i musieliśmy zmienić ciuszki na bardziej damskie bo cała wyprawka już gotowa była praktycznie po 12tc jak wpadłam w szał zakupów haha