Mamusie 90' ≤
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW wodzie spoko sprawa ja rodziłam w szpitalu praskim w Warszawie tam moj lekarz jest ordynatorem a szpital stary nie ma warunków do rodzenia wywodzie jedynie prysznic ale to nic nie daje przynajmniej w moim przypadku nie dało jedynym zbawieniem było Zzo ktore dostałam po 6h skurczy co 2-4 min a upieralam sie ze go nie wezmę jednak nie dałam rady i sie skusilam
-
nick nieaktualnyEwelina kruszynka hehe raczej nie kruszynka 3900 sie urodziła a jak sie chowa oj to istny szatan w porównaniu do dziewczyn z mojego wątku miesięcznego to mam z nia istna masakrę hehe ale kocham ja nad życie u tak ja noszę i noszę na rękach w chuscie i spełniam jej wszystkie zachcianki cyckujemy sie co godzinę albo i częściej ale to dlatego ze jestem anty smoczek i smoczka jej nie daje ogólnie macierzyństwo to ciężka sprawa ale warto.
Ewelina.Irl, desou, kaarolaa, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
Miriam wrote:Ewelina kruszynka hehe raczej nie kruszynka 3900 sie urodziła a jak sie chowa oj to istny szatan w porównaniu do dziewczyn z mojego wątku miesięcznego to mam z nia istna masakrę hehe ale kocham ja nad życie u tak ja noszę i noszę na rękach w chuscie i spełniam jej wszystkie zachcianki cyckujemy sie co godzinę albo i częściej ale to dlatego ze jestem anty smoczek i smoczka jej nie daje ogólnie macierzyństwo to ciężka sprawa ale warto.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich!
Ja juz w lozku, pisze z tel, wiec bedzie bez pl znakow. Mam nadzieje, ze nie bedzie Wam to bardzo przeszkadzalo.
Co do porodu w wodzie to kolezanka tak rodzila i poleca. Swoje drugie dziecko tez tak bedzie rodzic.
Widze ciaze w roznym wieku mamy. Znacie juz plec swoich Maluszkow??
Wiecie co, nabawilam sie infekcji. Jakas mega expresowa, bo rano bylo jeszcze wszystko ok. W poniedzialek sie musze wybrac do lekarza. Ciekawe czy uda mi sie zapisac... Jak myslicie - nie bedzie za pozno? -
nick nieaktualnyja znam swojego juz od 2 tyg...wyszlo ze bedzie synek...
od poczatku ciazy wiedzialam, ze bedzie chlopak ale tak na 100% potwierdzimy 21 na polowkowym...
dzisiaj wzielam od kuzynki wozek i lozeczko...jestem zadowolona bo nie musimy wydawac na to kasy