X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie 90' ≤
Odpowiedz

Mamusie 90' ≤

Oceń ten wątek:
  • SyIvvia Znajoma

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łączymy się :)

lwuska55592 lubi tę wiadomość

s6ah8cs.png
    xnw4yx8doc5tkvi2.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem rocznik 91 witam ;)

SyIvvia lubi tę wiadomość

ex2bo7ess0m327wq.png
  • SyIvvia Znajoma

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam, że już nikt tu nie zawita... :)

s6ah8cs.png
    xnw4yx8doc5tkvi2.png
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja rocznik 90, także jeszcze się łapię :)

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    93 :) witam i ja

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja. 90 :P ale ja juz po porodzie hihi :)

• LadyDi Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, ale masz super! ja się doczekać nie mogę, chociaż wizja porodu mnie przeraża...

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej melduje sie :) 18.07.1990 :)

MigoTtTka lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dacie rade chociaż nie powiem ze to do przyjemności nalezy ;) no ale ja rodziłam naturalnie 3900 kluske ;)

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede rodzic w wodzie . Na ostatniej wizycie Polozna mnie pytala bo trzeba sie zapisac . Obecnie mieszkam w Irlandii

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wodzie spoko sprawa ja rodziłam w szpitalu praskim w Warszawie tam moj lekarz jest ordynatorem ;) a szpital stary nie ma warunków do rodzenia wywodzie jedynie prysznic ale to nic nie daje przynajmniej w moim przypadku nie dało jedynym zbawieniem było Zzo ktore dostałam po 6h skurczy co 2-4 min a upieralam sie ze go nie wezmę ;) jednak nie dałam rady i sie skusilam :P

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno w wodzie jest relaksujace i mniej bolesne jak to uslyszalam to odrazu pewnie ze chce w wodzie hehe . Jesli nie dam rady z bolu poprosze epidural bo bede rodzic tu w irlandii :)
    A jak twoja kryszynka sie chowa ?

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1990 ;)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    desou wrote:
    1990 ;)
    Witamy desou .

Ps widze ze ja pierwsza jak narazie sie rozpakuje :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina kruszynka hehe raczej nie kruszynka 3900 sie urodziła ;) a jak sie chowa oj to istny szatan :D w porównaniu do dziewczyn z mojego wątku miesięcznego to mam z nia istna masakrę :D hehe ale kocham ja nad życie u tak ja noszę i noszę na rękach :D w chuscie i spełniam jej wszystkie zachcianki ;) cyckujemy sie co godzinę albo i częściej ale to dlatego ze jestem anty smoczek i smoczka jej nie daje ;) ogólnie macierzyństwo to ciężka sprawa ale warto. :)

Ewelina.Irl, desou, kaarolaa, lwuska55592 lubią tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Ewelina kruszynka hehe raczej nie kruszynka 3900 sie urodziła ;) a jak sie chowa oj to istny szatan :D w porównaniu do dziewczyn z mojego wątku miesięcznego to mam z nia istna masakrę :D hehe ale kocham ja nad życie u tak ja noszę i noszę na rękach :D w chuscie i spełniam jej wszystkie zachcianki ;) cyckujemy sie co godzinę albo i częściej ale to dlatego ze jestem anty smoczek i smoczka jej nie daje ;) ogólnie macierzyństwo to ciężka sprawa ale warto. :)
    No w sumie 3900 to nie malo ale i tak malenstwo :D Ja juz sie doczekac nie moge czekam na te dni kiedy juz bedzie z name :) Ja tez jestem anty smoczek ale zobaczymy jak to wyjdzie

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina juz niedługo szybko zleci zobaczysz ;)

A co do smoka to powiem ci ze ciezko na początku było ale juz ok grunt to karmić na zadanie ;) no i pierwsze dni tzn tyg przeleżeć w łóżku z dzieciaczkom przy piersi tyle ile potrzebuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja, marzec 1990 ;)

Miriam lubi tę wiadomość

• LadyDi Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich!:)
    Ja juz w lozku, pisze z tel, wiec bedzie bez pl znakow. Mam nadzieje, ze nie bedzie Wam to bardzo przeszkadzalo.

Co do porodu w wodzie to kolezanka tak rodzila i poleca. Swoje drugie dziecko tez tak bedzie rodzic.

Widze ciaze w roznym wieku mamy. Znacie juz plec swoich Maluszkow?? ;)

Wiecie co, nabawilam sie infekcji. Jakas mega expresowa, bo rano bylo jeszcze wszystko ok. W poniedzialek sie musze wybrac do lekarza. Ciekawe czy uda mi sie zapisac... Jak myslicie - nie bedzie za pozno?

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja znam swojego juz od 2 tyg...wyszlo ze bedzie synek...
    od poczatku ciazy wiedzialam, ze bedzie chlopak ale tak na 100% potwierdzimy 21 na polowkowym...

dzisiaj wzielam od kuzynki wozek i lozeczko...jestem zadowolona bo nie musimy wydawac na to kasy :)

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ