Mamusie 90' ≤
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina.Irl wrote:sliczna masz coreczke .
Kaarolaa Maz robi sam lozeczko ?? Super .
Ja mam termin porodu na 25 wrzesnie Juz bym chciala . Tak szybko mi zlecialo ale ostatnio leci powolutkuEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Tzn maz je czysci i odnawia bo łózeczko ma 32 lata i nie jedno dziecko sie w nim wychowalo...ostatnie malowanie i odnowe przeszlo 6 lat temu, kiedy rodzila sie moja chrzesnica...
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Patu wrote:i ja sie witam, rocznik 94
Miriam- tez mam date na 25 wrzesnia. ale cos czuje ze raczej moja z tych niecierpliwych będzie, ale zobaczymy. czesto te co tak myslą rodzą po terminiePatu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja mam termin na 20 grudnia...mam nadzieje, ze Marceli bedzie łaskawy i wyjdzie przed swietami bo maz mi bedzie pierogi do szpitala przynosil... he he
zart
ale chce naprawde byc w domu w trojke przed Bozym Narodzeniem bo inaczej maz spedzi Wigilie sam...rodzice mieszkaja 200 km od nasEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja mam termin na 20 grudnia...mam nadzieje, ze Marceli bedzie łaskawy i wyjdzie przed swietami bo maz mi bedzie pierogi do szpitala przynosil... he he
zart
ale chce naprawde byc w domu w trojke przed Bozym Narodzeniem bo inaczej maz spedzi Wigilie sam...rodzice mieszkaja 200 km od nas
-
Ja tylko chodze kolo lozeczka , wozka , kosza mojzeszowego I glaszcze brzuszek I mowie wylaz juz bo mama chce sie przytuic do Ciebie . Ale jeszcze troszke . Czekam na paczke z pl I koncze pranie ubranek trzeba bedzie wziasc sie za pracowanie reszty I jestem ready
-
Witam, ja tez 90
Plci jeszcze nie znamy, wizyta u ginki za 2 dni i mam ogromna nadzieje, ze w koncu sie dowiemy (o ile bede miec USG).
Mieszkam w Niemczech i tutaj sa tylko 3 USG podczas calej ciazy, ale to juz chyba czas na USG polowkowe wiec powinna zrobic, tymbardziej ze ostatnia wizyte mialam 5 tygodni temu
Co do przeczuc to od poczatku myslimy ze syn, wszyscy w rodzinie tez tak uwazaja, poki co tylko jeden znajomy dotykajac mojego brzucha stwierdzil ze bedzie dziewczynka ale zoabczymy, USG wykaze (albo i nie, bo ostatnio maluch zacisnal nogi i pokazal pupe, nie bardzo chce wspolpracowac)
Co do terminu to mam na 7.01 ale mysle, ze jeszcze zalapie sie na grudzien
-
agattee wrote:Witam, ja tez 90
Plci jeszcze nie znamy, wizyta u ginki za 2 dni i mam ogromna nadzieje, ze w koncu sie dowiemy (o ile bede miec USG).
Mieszkam w Niemczech i tutaj sa tylko 3 USG podczas calej ciazy, ale to juz chyba czas na USG polowkowe wiec powinna zrobic, tymbardziej ze ostatnia wizyte mialam 5 tygodni temu
Co do przeczuc to od poczatku myslimy ze syn, wszyscy w rodzinie tez tak uwazaja, poki co tylko jeden znajomy dotykajac mojego brzucha stwierdzil ze bedzie dziewczynka ale zoabczymy, USG wykaze (albo i nie, bo ostatnio maluch zacisnal nogi i pokazal pupe, nie bardzo chce wspolpracowac)
Co do terminu to mam na 7.01 ale mysle, ze jeszcze zalapie sie na grudzien
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny