Mamusie 90' ≤
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie nowe dziewczyny!
Ale fajnie, jak nas tu dużo.
Ja urodzona 9 listopada 1990. Termin mam na 02.02.2015. Fajna data, ale czuję, że urodzę po terminie Plec poznam 11 września jak się uda, czyli równo miesiąc.
Miriam, ja za wózkami rozglądam się na allegro. Chcę kupić taki 4 w 1, ale kompletnie nie wiem na co mam zwracać uwagę. Jakie kółka są dobre itd itp. Przeraża mnie to wszystko, nie za bardzo lubię takie selekcjonowanie przedmiotów - lubię kupować szybko. No ale badziewia nie chcę kupić, bo jednak kupę czasu się używa takiego wózka, więc jestem zmuszona... -
A ja witam się znowu 22.10.1991 termin na 18 stycznia;) za tydzień powinnam się dowiedzieć co tam siedzi, szczerze mówiąc nie mam pojęcia a praktycznie nikt nie wie o ciąży wiec nawet nie mówią co to może być,;> marzy mi się chłopiec ale już tak bardzo kocham tego kogoś w brzuszku że tak naprawdę nie będzie to miało znaczenia jeżeli to będzie dziewczynka.
Mnie przerażają te zakupy, poród, bardziej niż to czy poradzę sobie z maleństwem chyba liczę że po porodzie odezwie się we mnie instynkt i wszystko będzie takie oczywiste.
Dobrze że mamy w tej grupie Mamy, które mają już swoje pociechy albo w niedalekiej przyszłości wyjdą na świat jest się kogo poradzić
Pozdrawiam. -
nick nieaktualnyLadyDI tu masz wątek o wózkach na po narodzinach i opinie uzyzytkujacych https://bellybestfriend.pl/forum/po-narodzinach/jaki-wozek-wybrac,440.html ja mam quinny i to typowy wozek miejski ale myśle E teraz to raczej zdecydowała bym sie na stokke lub x landera
lwuska55592 lubi tę wiadomość
-
AAAAAA ja nie moge chodzic po sklepach Znow kupilam dla malej dla siebie nic . Tym razem kupilam juz na swieta sukieneczkie Ah ale jest Sliczna do tego przeceniona na 50 % wiec czemu nie brac Moj jak wroci z pracy powie znowu przeciez mamy juz wszystko Ale to dla Noemi
Cos mi sie dzis brzuszek napina I boliWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 17:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola a no 90
Ja narazie mam smoczek, 2 butelki, kocyk i ubranka. Większość pewnie bede kupowac na początku listopada bo wtedy się przeprowadzamy do większego mieszkania... trochę na wariata ale będziemy miec pomoc więc mam nadzieję że sprawnie pójdzie. Łóżeczko bedziemy miec od kuzynki męża. Chcrmy dokupić nowy materacyk i pościel.
Ewelina.lrl kojarzysz czy miałaś czasem napinajacy się brzuch np po jednej stronie ( taka kulka) po 20tym tyg? Nie wiem czy to stawianie macicy czy maluch się wypina. A i nie jest to bolesne.. -
ewelinka_shn wrote:Tak myślałam ale tyle piszą o tym stawianiu ze juz sama nie wiedziałam czasem mam tak kilka razy w ciagu dnia a czasem wcale dziękuję :*
-
ewelinka_shn wrote:Ojj słodko
U mnie Synus musi jeszcze trochę podrosnac do grudnia ma czas
A powiedz mi jeszcze czy miewalas takie hmmm jakby klucie w szyjce?
-
No właśnie jest różnie są i ceny kosmiczne i są takie bardziej przystępne.. można i trafić okazje;) w sumie jeżeli kupowalibyśmy pod koniec roku to można by było nowy kupić nowy w przystępnej cenie tzw ,, Wyprzedaż starych modeli" ale kwestia tego czy miedzy czasie nie znajdziemy czegoś ciekawszego. Chciała bym chyba wózek 2 w 1 gondola i spacerówka a trochę więcej pieniążków włożyć w fotelik ale to jeszcze na zasadzie gdybania;>
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość