Mamusie 90' ≤
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka . Witam Nowe Mamuski
LadyDi bol glowy migrenowy to mialam przed ciaza w ciazy tez mnie meczylo nawet do 2 -3 dni bolala I nic nie pomagalo w polowie 2 trumestru przeszedl bol ze bolalo mnie chwile I sen pomogl . A teraz juz nie pamietam kiedy mnie glowa bolala . Na cale szczescie .
Dzis noc mialam nie przespana znow . Do toalety co 40 minut z zegarkiem w reku co zasnelam znow toaleta ah .
milego dnia
-
Ewelina.Irl wrote:nie mialam mdlosci w 1 trymestrze. wogole mialam brak obiaw . Ostatnio zdarzylo mi sie miec mdlosci . Ale chwilowe . Chciala bym tylko raz wstac kolo 5 na siusiu No ale moja corcia lubi bawic sie I naciskac na pecherz
Moja jak długo urzęduję (nie pójdę do 23:30 spać, to też mi się o pęcherz obijaEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja na szczescie nie mialam zadnych objawow, no moze z 5 razy mnie zemdlilo, ale wymiotow nie zaliczylam i poki co czasem raz sie obudze w nocy na siku, a czasem przespie cala noc tak jak dzisiaj zasnelam kolo 24 a wstalam o 6 dopiero do toalety i dalej w kimono az do 9...
-
kaarolaa wrote:ja na szczescie nie mialam zadnych objawow, no moze z 5 razy mnie zemdlilo, ale wymiotow nie zaliczylam i poki co czasem raz sie obudze w nocy na siku, a czasem przespie cala noc tak jak dzisiaj zasnelam kolo 24 a wstalam o 6 dopiero do toalety i dalej w kimono az do 9...
-
Ja chciała bym ale zobaczę jak mój się na to zaopatruje, raczej sceptycznie do tego podchodzi, (chyba jak większość facetów), ale JA chce żeby był przy mnie i jeszcze wrócę do tego tematu. On chce być przy porodzie co więcej NIE WYOBRAŻA SOBIE TEGO ŻEBY JEGO DZIECKO PRZYCHODZIŁO NA ŚWIAT BEZ NIEGO;) wiec mu najwyżej powiem że musi mieć zaświadczenie ze szkoły rodzenia żeby uczestniczyć w porodzie.
Ale ta szkoła rodzenia to jeszcze nic pewnego bo jest jedna u nas w mieście i chciała bym się dowiedzieć jak to wygląda warunki itp.
-
nick nieaktualny
-
ana7227 wrote:Dziewczyny czy któraś chodziła, albo ma zamiar chodzić do szkoły rodzenia. Ja się właśnie dzisiaj zapisałam i mam chodzić od 1 października, ale mój mąż nie chce ze mną iść. Samej tak trochę smutno
Ja się też wybieram, jeszcze się nie zapisaliśmy ale pójdziemy na pewno.
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem na stażu z PUPu mnie w regionie naprawdę ciężko z pracą mamy bezrobocie na poziomie 25 procent ale w Polsce ciężko z tą pracą ( nie wspominając o godziwych zarobkach), miała bym szansę zostać tam na stałe ale nie w ciąży wyszło jak wyszło i na pewno nie zostanę zatrudniona. Staż mam do Października brzuszek powoli już odstaje więc już niedługo powiem przełożonemu, on powiadomi kadrową i tak to będzie wyglądało, może przedłużą mi do do grudnia i tak się będę bujać jak długo się da. Będę myślała jeszcze co tu o zrobić;, ale nie narzekam, wiem że mogło by być gorzej
-
Teraz chyba wszedzie ciezko z praca . Mojego tez zwolnili w marcu w sumie nie wiedzielismy ze tak wyjdzie bo ja odeszlam bo tak podielismy wspolnie decyzjie . Wiec obecnie zajmuje sie domem . A po tyg zostal zwolniony bo szef sprzedal firme a nowy szef pracuje sam . Dobrze ze teraz ma ta prace .
Bo inaczej zostal by nam social w sumie to samo co bysmy oboje pracowali . Narazie ja mam sociala a on prace
Jak dlugo jestescie ze swoimi polowkami ? Juz po slubie ?
Nam w styczniu stuknie 3 lata . Chemy wziasc slub razem chscinami .Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 21:22
-
Ja jestem na zwolnieniu lekarskim, a tak poza tym mam stałą pracę. Teraz więc zajmuję się domem. W styczniu stuknęły nam 4 lata razem, ślubu nie mamy i ja po cichu planuję ślub z chrzcinami tak jak Ewelina.Irl za rok w wakacje. Jeszcze nie rozmawialiśmy an ten temat. W ogóle nie wiem jakby to wyglądało, bo mój W. jest ateistą a ja katoliczką więc nie wiem czy slub kościelny w ogóle wchodzi w grę...
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
kark wrote:U mnie nocne wycieczki do toalety zaczęły się dopiero po 30 tygodniu A w pierwszym trymestrze tylko 4 razy miałam mdłości, także synuś wynagrodził mi wszystko, co przeżyłam z córką
Nutka, napiszesz coś o cc, bo mnie czeka już za 20 dnikark lubi tę wiadomość