Mamusie 90' ≤
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie macie imiona dla swoich maluchów?
U nas do 7 miesiąca dzidziol był Leo ale na wizycie okazało sie ze nie ma pisiorka tylko małą pipuszkę
No i mamy problem z imieniem...
Chcieliśmy dać Lami po jego siostrze ale podobno ne powinno sie dawać imion po młodo zmarłych osobach.
Wiec wyszukalam takie które mi sie podobają jak np: Milaya, Naomi, Noemi, Shiloh, Sarah, Zoe, Lea, Lani.. Do kilka dni mu podsyłam nowe a on chce Naomi.. Ale teraz ja nie wiem czy ja chcem te imię hahah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:pecherz plodowy w kanale rodnym i rozwarcie 1 palec
pociesze Cie, że bratowa dostała skurczy porodowych w 25 tyg, rozwarcie tez na palec ale udało sie powstrzymac i donosiła do 35 tyg. wierze, ze Tobie tez sie uda! powodzenia, trzymam kciuki! bądź silna -
nick nieaktualnyKarola, trzymamy kciuki, żeby maleństwo jeszcze posiedziało w brzuszku.
Co do imienia, to my wybraliśmy dopiero w 32tc jak trafiłam do szpitala z przedwczesnym porodem. I teraz strasznie żałuję. Bo komu mówimy, szczególnie naszym rodzicom, to wszyscy mówią, że co to za imię, że się z niego będą śmiać, żebyśmy nawet o tym nie myśleli... I już coś mnie trafia, bo byłam taka szczęśliwa, tak zakochana w tym imieniu, mówiła tak do synka gdy głaskałam brzuch, a teraz już nawet nie wiem czy chcę go tak nazwać i płaczę nie raz po nocach jak mąż i córcia nie widzą... -
Karola &&&&&&&&& będzie dobrze, musi być!
Kark, nie przejmuj się opiniami innych. Kajetan to bardzo ładne imię, nietypowe ale też nie jakieś z kosmosu wzięte. Byle na nazwisko nie macie Kajetanowicz tak jak ten rajdowiec swoją drogą wszystkie Kajetany których znam to fajne, przystojne chłopaki są jeśli Tobie i mężowi podoba się to imię to inni niech się cmokną!
Nasza córka będzie się nazywała Adrianna DominikaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 13:30
-
nick nieaktualny
-
Trzymamy kciuki, jesteśmy z Tobą i wierzymy że będzie dobrze.
Ja zrobiłam obie morfologie i wyniki mam nie za ciekawie dobrze że jutro mam wizytę więc lekarz powie mi co i jak. Ostatnio na wizycie byłam miesiąc temu i fajnie by było gdyby lekarz określił płeć, taka cicha nadzieja. Wtedy zaczniemy zastanawiać się nad imieniem. Jutro wielki dzień z pewnych względów tak wyszło dopiero jutro powiemy o ciąży po badaniu rodzinie lubego, mimo że u nich mieszkamy niczego się nie domyślają. Wiem że to głupie ale tak wyszło wcześniej ich nie było później na później kochany był w szpitalu a czas leci nie ubłaganie szybko.. -
nick nieaktualny
-
Eva0507 wrote:Jakie macie imiona dla swoich maluchów?
U nas do 7 miesiąca dzidziol był Leo ale na wizycie okazało sie ze nie ma pisiorka tylko małą pipuszkę
No i mamy problem z imieniem...
Chcieliśmy dać Lami po jego siostrze ale podobno ne powinno sie dawać imion po młodo zmarłych osobach.
Wiec wyszukalam takie które mi sie podobają jak np: Milaya, Naomi, Noemi, Shiloh, Sarah, Zoe, Lea, Lani.. Do kilka dni mu podsyłam nowe a on chce Naomi.. Ale teraz ja nie wiem czy ja chcem te imię hahah -
Witajcie, byłam dziś na wizycie kontrolnej niestety USG za 3 tygodnie połówkowe. Dziś przeanalizował wyniki stwierdził że nie ma się co martwić że jest ok, w ciąży normy są trochę inne. Jedyne co go zaniepokoiło to TSH w 1 trymestrze wynosiło 2,98 teraz 2,7 przypisał mi tabletki i powinny to zbić. Długość szyjki ok. No i stwierdził że będę miała problemy z kręgosłupem niestety już to odczuwam.. to dzięki sporym piersiom. Niestety tak wyszło z tym powiedzeniem ale tak czasami bywa.. dowiedzą się jutro bo dziś ich nie ma.. Ja jestem wykończona po pracy.. Jestem na stażu ale zapieprzam ile się da, mamy poważną kontrole nie wiem w co ręce włożyć i komu pomóc. Jutro może uda mi się dostać do gin. na NFZ ale nie wiem czy przełożony mnie zwolni, wiem że zdrówko maleństwa jest najważniejsze, ale chciałabym się dowiedzieć kto tam mieszka;)
kaarolaa jak tam wygląda sytuacja??
-
witam się po długiej nieobecności
karola trzymaj się tam. oby wszystko było w porządku
jeżeli chodzi o mnie to pracuję ale obecnie jestem już na L4, studiuję, robię różne kury i zajmuję się domem;p
Ja z moim M jesteśmy 8lat i rok po ślubie.
Jeśli chodzi o imię to u nas będzie Ashley mam nadzieję ze zarejestrują mi ją -
hej Karola trzymaj sie . oby udalo sie zatrzymac malenstwo :*
Jak minol wam dzionek ?
U nas leniwie . Dzis pol dnia spedzilam w toalecie twardnieje mi brzuch I boli jak na @ ale dzis ten bol mocniejszy . Myslalam ze to moze juz ale nic z tego siedze jeszcze na kanapie .
-
nick nieaktualny