Mamusie 90' ≤
-
WIADOMOŚĆ
-
lwuska55592 wrote:No właśnie jest różnie są i ceny kosmiczne i są takie bardziej przystępne.. można i trafić okazje;) w sumie jeżeli kupowalibyśmy pod koniec roku to można by było nowy kupić nowy w przystępnej cenie tzw ,, Wyprzedaż starych modeli" ale kwestia tego czy miedzy czasie nie znajdziemy czegoś ciekawszego. Chciała bym chyba wózek 2 w 1 gondola i spacerówka a trochę więcej pieniążków włożyć w fotelik ale to jeszcze na zasadzie gdybania;>
Trafilismy wlasnie z przeceny W Mathercare
-
fajne wózki są z firmy Coletto, ja znalazła używany w stanie bardzo dobrym za 450 zł to jest 1/3 ceny. Mają lekką ramę aluminiową, łatwo się składa i wypina gondole. Mają wiele plusów. Ja mieszkam na 4 piętrze i nie ma windy, więc potrzebuje lekkiego wózka
-
Hejka . Co tu dzis taka cisza ?
Ana7227 no to troche ciezko na 4 pietro nosic np codziennie wozek jak na spacer bedziecie chodzic .
Normalnie z samego rana juz mi cisnieie podniesiono .
Bo sie watki powtarzaja ja nie widze zeby byly 2 razy mamuski 90 .
-
hej dziewczyny!
U mnie dzisiaj burze od samego rana, obudziły mnie o 9. Co do snu to ja mam problem ze znalezieniem odpowiedniej pozycji, ale już sobie zamówiłam poduszkę dla kobiet w ciąży. Może ona mi pomoże
A co do tego wątku o zdublowanych tematach to ja bym się tam nie przejmowała, jakieś naburmuszone laski się tam wypowiadają. Dla swojego spokoju nie będę go czytała. ;p
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLadyDi wrote:A co do tego wątku o zdublowanych tematach to ja bym się tam nie przejmowała, jakieś naburmuszone laski się tam wypowiadają. Dla swojego spokoju nie będę go czytała. ;p
Ewelina.Irl, LadyDi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie wstalam z drzemki
Ja klade sie kolo 23 wstaje kolo 1 w nocy do toalety pozniej tak 2 max 3 pozniej 5 max 6 no i nieraz spie do 8 nieraz do 10 . Zanim zasne to za chwile trzeba wstac do toalety w dzien odsypiam i nie wstaje do toalety tak jak w nocy . Ciezko przekrecic sie z boku na bok czuje sie nieraz jak slonica haha ah jeszcze troszke
-
Ja dzis po USG polowkowym. Wszystko jest dobrze, wymiary rowniez. Dowiedzielismy sie tez jaka jest plec maluszka i przypuszczenia nasze jak i reszty sie nie sprawdzily. Ciagle stawialismy na chlopaka a okazuje sie, ze w brzuszku rosnie sobie mala dziewczynka Jestem mega przeszczesliwa, bo po cichu marzyla mi sie coreczka. Oczywiscie jakby byl synek tez bym byla szczesliwa, to niczego nie zmienia
Uff, teraz przynajmniej juz wiemy i mozemy bardziej poszalec jesli chodzi o ubranka, bo do tej pory same neutralne
Nocne sikanie, taak ktora tego nie ma, a jak nie ma to zazdroszcze W ogole czuje ostatnio ucisk na pecherz, ale moze to nasza Gwiazda sie rozpycha, bo na USG byla bardzo ruchliwalwuska55592, kark, kaarolaa, karm3lka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zazdroszczę tym dziewczynom bez objawów. Ja to wymiotowałam po 4 razy dziennie, przez 2 miesiące. Teraz rwa kulszowa, bóle głowy i jeszcze poranne nudności. Także swoje niedogodności z chęcią bym zamieniła na te nocne sikanie, ojj z chęcią
agattee, u mnie też wszyscy mówią, że chłopak, ale wydaję mi się, że będzie psikus i dziewucha kochać będę tak samo A połówkowe mam 11 września, tak bardzo się doczekać nie mogę...
A tak w ogóle to dzień dobry!