Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nita wrote:A Bo ja jakoś nie umiem tak mówić "jestem w 12 tygodniu", więc zawsze mówię zgodnie z tym co mi kalendarz pokazuje💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Lusi91 wrote:Ja z waga póki co na zero... A że mam trochę nadwagi dobrze by było żebym jak najmniej przytyła zobaczymy jak to będzie... Czy któraś z was bierze steryd w tej ciąży? Najbardziej dokuczyliwym z wszystkich objawów póki co jest dla mnie nadmierne owłosienie no masakra jakaś.. Rosną wszędzie tam gdzie nie trzeba ... Jedyny plus to taki ze jasne aleno wszędzie na piersiach brzuchu udach i twarzy ... Zastanawiam się czy to objaw ciąży czy skutek właśnie metypredu?
Ja też przyjmuje encorton 10mg. Nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych. Co do owłosienia przy samym pępku mi włoski pociemniały - tyleNajszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
Hiszpaneczka wrote:Oleśka a co studiujesz? mam nadzieje ze plamienie minie i będziesz spokojniejsza.
Magda, to było usg jamy brzusznej, ale lekarka sprawdzała też dziecko i było wszystko ok. Na pewno więc nie po badaniu dzięki dziewczyny za miłe słowa. Trochę się martwię o co chodzi ale staram się myśleć racjonalnie. Zapisałam się na wizytę w poniedziałek, jeśli się nie pogorszy to poczekam te dwa dni.
Ja z wagą póki co -3kg ale to przez dietę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 16:30
-
U nas będzie Hania bo jestem pewna , że to dziewczynka A jeśli moje przeczucia się nie sprawdzą do będzie Jasiu
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Oj z imieniem u nas to ciężka sprawa.. Moje propozycje to :Chłopiec Antoś, Jaś albo Zygmunt A dziewczynka Bianka,Zosia Emek dla chłopca chce Oliwier a dla dziewczynki Oliwka albo Lena ale mnie jakoś nie może do tego przekonać :p3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Blanka85 wrote:U nas będzie Hania bo jestem pewna , że to dziewczynka A jeśli moje przeczucia się nie sprawdzą do będzie Jasiu
U nas takie same imiona albo Hania albo Jaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 16:52
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:No to musisz mówić, że skończyłam 11 tydz., dla lekarzy to jest różnica czy dany tydzień jest skończony czy rozpoczęty
-
Nita, chodzi tylko o to, że Ty napisałaś że rozpoczęłas 11 tydzien więc Cię poprawiła, że jak coś to skończyłas, nie zaczęłaś, bo u nas w Pl to robi różnicę
Ja kiedyś chciałam Hanię ale niestety teraz Hań jest tyle, że szok. U mnie będzie Rozalia -
Ja chcę Ulkę, a mąż Juliana dla parki już mamy ULKA i JULEK
Dwie dziewczynki to może Ula i Ala
Dwóch chłopców nie biorę pod uwagęmiazmija lubi tę wiadomość
-
Blanka85 wrote:Do końca )))) A później jak młody się urodził to ciągle chciało mi się spać
No i tego się boję
-
KaśkaKwa wrote:Ja chcę Ulkę, a mąż Juliana dla parki już mamy ULKA i JULEK
Dwie dziewczynki to może Ula i Ala
Dwóch chłopców nie biorę pod uwagę
My też się zastanawialiśmy nad Urszulą ale jednak stanęło na Rozalii. A Julian też mi się bardzo podoba ale już mamy w rodzinie dziecko o tym imieniu. Z tego samego powodu odrzucilismy też Aleksandra, mojego faworyta