Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleśka11 wrote:Czy miałaś zalecenie leżeć? Moja gin twierdzi, że nie muszę, mam się tylko trochę oszczędzać. Jednak jak trochę czytam to widzę, że niektórym dziewczynom zalecano permanentny odpoczynek... A ja nie mam w ogóle do tego warunków. Męża często nie ma, rodzice pracują, dziecko trzeba ogarnąć, zawieźć, przywieźć... Nie wiem co mam robić
Miałam tak jak Ty zalecenie żeby się po prostu oszczędzać. Tak robiłam, nie leżałam plackiem i uniosło się samoOleśka11 lubi tę wiadomość
-
Denmark wrote:Czy któraś już na tym etapie boryka się ze zgagą, hemoroidami i bólem krzyża? Myślałam że to dopada dopiero w 2 lub 3 trymestrze a ja dopiero zaczynam 10 tydzień
Ja w poprzedniej ciąży na takim etapie miałam straszne bóle krzyża, teraz na szczęście nie ma, ale wtedy w takim czasie były gorsze niż na końcówce ciąży. Baaaardzo pomagały mi ćwiczenia, robiłam tzw koci grzbiet i to przynosiło mi mega ulge
-
Ja mam krosty pod pachą i na wewnętrznej stronie ud. Swędzą jak cholera a oprócz tego reszta skóry też. Jedynie właśnie dłonie i stopy mnie nie swędzą wcale więc przypuszczam że i tym razem to nie cholestaza. Zresztą na nią teoretycznie jest jeszcze za wcześnie.
Zobaczymy co mi ten dermatolog powie, ale domyslam się, że cudów nie wymyśli. -
Hiszpaneczka wrote:Mnie tez swędzi skora i pojawiają mi się krostki mniejsze i większe. a swędzi to jak nie wiem. Proby wątrobowe mam dobre. Biore leki i prg mam 39 ponad ale to chyba nie od tego. Chociaz cholera wie co to.
Ja nie biorę zupełnie żadnych leków. Nie mam zielonego po pojęcia jaka jest przyczyna tego swędzenia. -
Ja mam wizytę dzisiaj i już ledwie żyję. Bojeę się strasznie ażmąż na mnie krzyczy i powiedział, że idzie ze mną.20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ja w poprzedniej ciąży na koniec miałam taki wysyp, a po porodzie to w ogóle był armagedon, nasilały się przy karmieniu, myślałam, że umieram. Okazało się ostatecznie, że to uczulenie na oxytocyne... Wyleczyłam to miejscowym sterydem i po zniknięciu mimo karmienia już nie wróciło na szczescie
-
0202oliwcia wrote:Kolejna strata Boże jak mi przykro
Ja mam dziś wizyte po południu0202oliwcia lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
A ja mam wizyte 29lub 30 listopada czyli jeszcze tyle czekania27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Pismak wrote:Ja mam wizytę dzisiaj i już ledwie żyję. Bojeę się strasznie ażmąż na mnie krzyczy i powiedział, że idzie ze mną.
Bedzie dobrze! Musi być! :*
Oliwcia kciuki też za Twoją wizytę0202oliwcia, Pismak lubią tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
Hiszpaneczka wrote:ja ciebie podziwiam ze tyle musisz czekac i ze jakos dajesz rade
Jesli teraz by sie nie udalo to nie wiem co mogłoby byc nie tak biore leki nie plamie ani nic .. jedynie mi te dolegliwosci ustaly jakoes 1.5 tyg twmu ale w sumie bol piersi chwilami mam i teraz doszły te zawroty glowy i slabi mnie z rana ale za to brzuch w ogole noe boli nie czuje żeby cos tam sie rozciagalo ale w sumie to kolejna ciaza wiazadla juz tak nie trzymaja eh czekam do następnego tyg i sie wyjasni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 11:21
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity